2022-05-28
喂!呢間野發生乜野事,睇到呢篇食評嘅人如果唔介意入面問題嘅就即管入去啦服務災難級,真係災難級!未試過落單可以連續落錯4次,個侍應好似完全冇帶腦返工咁!落單嘅時候,同佢講野好似呆下呆下咁,都唔知聽唔聽到落d咩野單...我4條友入去食叫餐叫4個餐1個小食,第一次出單見到個侍應原來只係入咗兩個餐,4杯野飲,喂大佬,我呢度4條友呀,用下個腦啦,正常入機嘅時候都覺得奇怪啦呀嘛,點會4條友只係叫兩個餐呀,唔記得咪返嚟問囉,夠膽死真係照出張單過嚟...之後4個餐好自然就跟4杯野飲架啦,點會分開入單架,分開入個飲品價咪錯囉!咁杯野飲咪變咗正價囉!正常都唔會咁落單啦...然後後就係杯野飲!叫珍珠奶茶就嚟咗杯醇香奶茶,同佢講嚟錯就話咩加珍珠要另加錢,頂你!係叫珍珠奶茶呀!唔係醇香奶茶+珍珠呀!完全係冇帶腦返工的表現嚟!最痴線係個侍應冇帶腦嘅同時,一聽完就想搶張單去加單架喎。最後食完野,諗住問佢有冇紙巾,個侍應一聽完就即刻搶張單去加單,一路走一路話唔知幾錢一包。喂你要加錢我地唔問你拎啦,問都唔問就搶張單想加單。落單又成日落錯轉麵轉粉廚房入面又唔睇清楚。另外環境惡劣!間舖滴水,我明香港地好多舊地方都會有漏水問
服務災難級,真係災難級!
未試過落單可以連續落錯4次,個侍應好似完全冇帶腦返工咁!
唔記得咪返嚟問囉,夠膽死真係照出張單過嚟...
正常都唔會咁落單啦...
最痴線係個侍應冇帶腦嘅同時,一聽完就想搶張單去加單架喎。
另外環境惡劣!間舖滴水,我明香港地好多舊地方都會有漏水問題,但你都唔好叫人坐果d位啦!?
仲要我一入去已經聽到人話嗰度滴水叫人唔好坐,然後食咗一陣,間舖頭開始滿座就嚟料。
後join我入嚟嘅FD一嚟到竟然被個侍應帶去坐個滴水位,
就因為有個空位俾食客放咗個背囊,個侍應唔敢叫人拎走個袋,就推我個FD去坐個滴水位?
明明都知個座位係濕嘅,係有水滴嘅都叫人去坐,咁嘅服務完全係不知所謂!
最後我見到其他食評都係講差唔多嘅野,就明白間野問題根本一直存在而且冇改善過....
呢間野永久blacklist, 以後都唔會再去!!
仲要咁都開到分店,冇個睇場check住個服務質素架咩?