2021-11-15
2054 浏览
大家黎之前可以用佢地個app攞定飛先, 差唔多時間行過去就可以唔洗企係度等咁耐😌 最近佢地既套餐做緊優惠, 有二/四/六人餐, 所以無論兩個人定係一大班人都可以食😎 真係唔好睇少呢個餐既份量, 食到你捧住個肚走🤰🏾嘗味饗宴(4人餐)($688)前菜(7選3)🥗我地揀左酒味濃又勁入味既花雕醉雞, 爽口凍感配開胃酸醋既鎮江餚肉, 濃濃麻醬同爽口彈牙既雞絲粉皮🐓湯🥣十分足料既竹笙海皇羮, 夠”結”身仲有啲蝦粒, 四個人每人都有一碗半🍲海鮮(二選一)🌊鹹蛋黃滿佈係連殼炸既黃金大蝦, 成隻脆卜卜連蝦頭都食埋, 完全唔浪費, 另外仲有同樣佈滿鹹蛋黃既青瓜🍤 (呢個係會員其中一張Coupon食滿$400免費送, 亦都係套餐入面二選一其中一個主菜)大大盤既酸菜魚片, 我地叫左最唔辣, 入面有大量嫩滑魚片, 芽菜, 幼身薯粉, 番茄🍅 辣度啱啱好, 真係食到停唔到口😋主菜(6選3)🥢細細件既上海脆皮豬手, 味道偏鹹, 而且冇咩肉食☹️ 再黎就係酸酸甜甜勁開胃既糖醋魚塊, 最後就係鹹鹹甜甜得黎肉質嫩滑既蔥油淋雞🐓主食類🍚一碗六大粒既菜肉湯雲吞, 皮厚左啲, 肉餡同個皮好容易分開左🤷🏾♀️ 炒到粒粒分明得黎又
嘗味饗宴(4人餐)($688)
前菜(7選3)🥗
湯🥣
海鮮(二選一)🌊
主菜(6選3)🥢
主食類🍚
一碗六大粒既菜肉湯雲吞, 皮厚左啲, 肉餡同個皮好容易分開左🤷🏾♀️ 炒到粒粒分明得黎又唔油既雞火炒飯, 仲有啲蛋花同蔥花, 所以成個飯勁香😉
甜品🍮
脆卜卜既高力豆沙, 個皮煙煙韌韌, 包住滿滿既豆沙蓉, 完美地完結呢個晚餐🥰
飲品🥤
可以揀汽水或者豆漿, 今次揀左熱豆漿, 豆味勁濃, 而且仲有一層凝固左既豆皮添👍🏽
呢個餐真係勁抵食, 四個人連埋會員既9折都係食左七百令蚊, 食到個個都飽到上心口😂 CP值極高既一個餐, 原價千幾蚊嫁💁🏾♀️