2023-01-23
第一次見有生蠔放題,而且仲係由日本直送。只要$498就可以任叫任食生蠔90分鐘,除左蠔之外,仲有指定串燒同飲品任飲。蠔魔一定要去~前菜🍱八寸_喜多嬉九品放題每位都會送一客,包括有喜多嬉牡蠣刺身、天婦羅秋葵、天婦羅紫蘇葉吞拿魚蓉、吞拿魚刺身、手工月見燒鳥丸、燒活白鰻同喜多嬉牡蠣茶漬飯。作為前菜非常豐富👍🦪生蠔黎自岡山縣的新鮮生蠔,肉質爽口,入口鮮甜肥美,點帶少少海水既咸味。另外再加上土佐醋啫喱,辣蘿蔔蓉同蔥花,令鮮味更加凸出蒸帆立貝、生蠔帆立貝同生蠔都岩岩好熟,仲飽持好鮮味。生蠔仲係好飽滿。店舖預備左蒜蓉、XO醬同好特別既孜然醬,3種都各有特色,我就鍾意一次過落哂😋燒烤🐓雞大腿肉一串有3塊肉,每塊都連埋脆卜卜既雞皮,雞肉都保持到肉汁,好有驚喜。🐔雞心雞心爽口,唔會燒得太乾,加d辣椒粉更加惹味🦑墨魚岩岩好熟,肉質爽脆,食得出好新鮮🐟味醂魚乾每次去居酒屋都必叫,味道甜甜地,點埋蛋黃醬食,好開胃🍜牡蠣秘製撈五島手延烏冬烏冬麵質彈牙,秘製醬汁食落有d似卡邦尼,加埋鮮味既生蠔,配塔幾新穎👍
前菜
🍱八寸_喜多嬉九品
🦪生蠔
蒸帆立貝、生蠔
😋
燒烤
🐓雞大腿肉
🐔雞心
雞心爽口,唔會燒得太乾,加d辣椒粉更加惹味
🦑墨魚
岩岩好熟,肉質爽脆,食得出好新鮮
🐟味醂魚乾
每次去居酒屋都必叫,味道甜甜地,點埋蛋黃醬食,好開胃
🍜牡蠣秘製撈五島手延烏冬