2023-06-10 572 浏览
新舖開業抱住一試心態去幫襯 😋👏🏻🎉先試早餐,價錢公道,款式多,搭配亦多,沙爹牛肉好好味可以配多款粉麵,同時亦可選配厚牛油包、厚多士、奶油豬、丹麥包,全部都係我鍾意食的,每早一款都吾錯,早餐4粒星⭐️⭐️⭐️⭐️再試午餐,同樣好多選擇,亦有每日指定午餐選,炒粉麵飯,中式、西式、馬來、焗飯、小菜等任君選擇,選擇困難症人士一定好頭痛🤭碟頭好足好足一定飽,午餐4星⭐️⭐️⭐️⭐️再試下午茶,配搭多變,炸雞脾好好味,瑞士汁牛河一絕,下午茶有炒粉麵焗飯類超正,炸原條魚柳滑蛋配多士都好正,份量比午餐小DD,下午茶4星⭐️⭐️⭐️⭐️最後試埋個晚餐,有set好晚餐,鐵板扒餐,小菜類,炒粉麵飯等等,選擇多,分量大,晚餐4星⭐️⭐️⭐️⭐️店內座位舒適,服務有禮,環境光猛清潔,炎熱天冷氣足,價錢公道偏向平,可以收入長期光顧名單中 👍🏻👍🏻👍🏻
新舖開業抱住一試心態去幫襯 😋👏🏻🎉

• 沙爹牛肉麵