2021-07-22
排隊就一定好食?排隊冇問題,我大把時間,不過我真係唔覺好,第一服務唔好,第二環境嘈到爆,嘈過街市,第三食物一般。📌服務:我叫咗雪糕,雪糕嚟咗,點知完全冇匙羹,上一張枱用晒啲匙羹佢哋都唔補返,最搞笑係個店員仲叫我幫佢擺返啲匙羹落個兜度,冇病嗎?真係差到無倫!!!口罩袋,竟然提供膠袋,超級唔環保,尤其是佢哋每日咁多客人,如果因為膠袋平啲就用,咁真係太差了,每台客都讚佢哋唔少錢啦,唔使一仙幾毫都慳掛📌環境:真係嘈到爆,不論係餐廳出面定係裏面,好多嘈吵聲,全部都係有呢間店發出嚟!出面就不停叫號碼,嘈過街市,入面就不停有啲食物到站聲,登登登登,每一台都不停叫嘢食,所以登咗幾萬聲,聽到頭都暈!📌食物:平價嘅嘢只有吞拿魚比較抵食,不過最平嗰隻$12吞拿魚,爭先都優秀過佢,壽司郎嘅吞拿魚色澤靚,不過冇乜味道,淡而無味⋯⋯而且壽司飯好鬆散,唔知佢哋人手定係機整,總之就係好鬆散,食到啲飯跌晒落啲豉油另外就係啲豉油超級鹹,鹹到不得了!自家醬油,出到咁鹹,發生咩事?最後就係啲綠茶粉,個樽根本到唔出,不停塞住晒,好難倒,日本都唔會咁,起碼有隻匙羹仔!佢哋好驚人用晒啲綠茶粉?唯一值得食係甜品。但係如果為咗食甜品要
真係差到無倫!!!
唯一值得食係甜品。但係如果為咗食甜品要忍受佢其他嘢,咁不必了。