人生中第一次寫食評,點解自己咁忙都仲花時間去寫呢?只係希望大家唔好好似我咁中伏😓😓😓原本一家人開開心心去燒嘢食,一入去即刻見到個服務員黑口黑面,都心知不妙,點知問親乜嘢都say “No”, ,不斷試你嘅底線……..今時今日仲可以咁既態度👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻至於食物方面,只可以講不值一提!!唯一可取之處係有啲兒童設施俾小朋友玩。除此之外,完全諗唔到有咩原因俾錢去受氣🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️😡😡😡

2024-11-30 0 浏览
價錢貴($198一個成人)但服務非常差!10個人一個爐,但只有一個托盤承載食物問佢拎多個又唔畀我們的位置非常曬,明明整個下午場內有其他陰涼位置,但職員表示 full booking,不能調位。中途有職員來問我拎收據嚟睇,但沒有交代清楚原因,睇完便走咗去呢次BBQ簡直係燒得火滾,食得火滾
價錢貴($198一個成人)

但服務非常差!

10個人一個爐,但只有一個托盤承載食物

問佢拎多個又唔畀

呢次BBQ簡直係燒得火滾,食得火滾
2024-11-25 0 浏览
公司揀左呢間舉辦BBQ活動場地:污糟 梳化墊好污糟,全程唔敢坐開爐:爐未開好員工就走左,要自己手動煽個火,煽左好耐都燒唔著,最後都係要再搵員工用火槍燒食物:一致唔好食,係好低質既燒烤食品👎🏻,除左丸類放左係雪櫃自己夾之外,其他燒烤肉同蔬菜都係收起左,唔會見到,要望住個餐牌睇有咩,再向員工點,佢地會戴手套"那"落個食物盤度,大雜燴咁俾你🤮;種類好少,連茄子,蔬菜包,蕃薯都冇🤷🏻‍♀️設施:燒烤夾一個爐只有一個,唔夠用,炭包得個兩包,唔夠燒服務:負責飲料既員工告知飲品唔岩飲可以去士多免費一換一,但士多員工表示冇收到通知,要我地來回又折返先換到飲料,內部溝通不足,而且冇即時確認安排,不負責任。唔會再去 唔值得去試 山長水遠入黎 附近有更好既選擇唔會推介俾任何人希望公司唔好再揀呢間燒烤場
公司揀左呢間舉辦BBQ活動

場地:污糟 梳化墊好污糟,全程唔敢坐

設施:燒烤夾一個爐只有一個,唔夠用,炭包得個兩包,唔夠燒

唔會再去 唔值得去試 山長水遠入黎
附近有更好既選擇

唔會推介俾任何人
希望公司唔好再揀呢間燒烤場
2024-11-04 1364 浏览
醬料隻提供這3樣想要其他醬料要收費,蕃薯收費,其他食品要去點餐咁點,每樣2-3件,配給制咁一開始會比一個set定嘅頭盤比你,一堆雜扒加啲圓,冇得一開始簡自己鍾意嘅野食,重點如果唔想浪費,食量細嘅,哩碟嘢應該夠3-4個人食啦,邊仲食得落其他可以比你自己夾嘅丸仔,衛生見仁見智啦,兜芝士腸啲千年老冰多到呢….仲有個分配食物嘅阿叔冇帶手套,徒手拎食物,徒手拎豆卜放入我地個碟…之後仲見到佢係出面收拾檯面,倒垃圾,冇帶手套。所有要配給嘅食物我地都望唔到雪櫃同衛生環境,靠大家想像啦

醬料隻提供這3樣

2024-10-20 2115 浏览
全日任燒,一開頭貪佢有個充氣遊樂場俾個女玩,298/1人,但係撞啱天氣10月中仲熱到趴街,我都未試過去燒野食燒到全身出曬汗,竟然個場除左側邊之外,其他全部都冇風扇,自己屋企人已經帶咗4把手提電風扇。到另一情況,嘢食,真的難食到嘔,每一樣嘢食,可能雪得太耐,雪有啲仲有臭,我立即放入垃圾桶,D雞翼好似未發育咁,完全睇唔到有啲乜嘢食,淨係畀啲字我哋睇,就叫佢去攞,有一個員工仲用手攞比我,我立即叫佢,先生你可唔可以戴返手套,你喺個場度工作又食煙又搬嘢,隻手有幾汙糟,自己諗下。老實說話,相比起其他燒烤場,你係唯一可以燒全日,同埋有一個大充氣遊樂場,其它無優性點。如果唔係全家人嚟左,同埋我個女生日,安排好曬,費事轉場,我寧願蝕錢比你,綁住咗信用卡$320吾要,去其他場仲好。同埋我發現好多人嚟到,好多都唔知道流程,我就知道呢啲人係新嚟的,如果你公司仲係噉樣搞燒烤場嘅話,一定會買少見少,越嚟越快執笠,你啲價錢不是平,配套唔夠,風扇都冇把,你叫人燒嘢食,你只係開冬天啊,現在十月,七八月點樣開呀你?😭😭😭好後悔的經歷。

😭😭😭好後悔的經歷。
庆祝纪念
生日
2024-02-25 2917 浏览
公司在大美督嘉年華一起吃自助燒烤,這裡有玩有吃,各種肉和菜任君選擇!有雞翅,豬扒,牛扒,雞扒,火腿腸,豬肉丸,魚丸,牛肉丸,豬肉餅,燒賣,玉米,茄子,黃瓜,麵包切片等等,應有盡有!吃完了又可以再取,只要不浪費就可以不停吃!這裡真是好大,整片草坪遊樂場,還有很多遊玩設施,例如滑梯,鞦韆,蹦蹦床,如果有小朋友一起過來就可以開心地玩一天!有吃有玩都是不錯的地方。飲料會發一兩張免費券,換完飲料之後就要自己買了,價錢都在正常範圍。
2024-02-20 2444 浏览
7:00pm入場完全無提過10:00pm收工,如果知道我哋會轉場,9:00pm開始唔俾攞嘢食,我哋不斷有額外消費,牛油,錫紙通通要錢,都唔緊要,9:45pm我哋仲有好多未燒嘅食物,道路封叫我哋十五分鐘後要走🥲真係無下次,第一次去一間會趕人走嘅燒烤場,燒到一肚火🤬🤬🤬
2024-02-04 2118 浏览
走入這家餐廳,空氣裡已經飄香四溢,絕對係「肚餓三分鐘,香味十里傳」的典型!今次我點了幾款「人氣爆燈」的燒烤,每一款都令我充滿期待。首先,「焦香夠晒撈!」的土匪雞翼,腌得鹹甜適中,皮脆肉嫩,入口即溶,一啖一個正!跟住,必須搶先嚐嘅豬扒,外層微焦、內裏鮮嫩多汁,「真系惹味攞命」。牛扒方面,軟滑嫩口,肉質夠晒彈牙,每一口都是「味道炸彈」!當中炙燒過的菠蘿,加咗這份「甜唷」,繼續為味蕾帶來驚喜。至於那個土炮台灣腸,香口得嚟,爽彈又多汁,「真系得你心機」!最後,提提你,每位客仔都送有個超級彈牙的海蝦,食到我「心情大好」!而家諗返起嚟,都仲會微笑咁流晒口水呀!全程食物質素得嚟又實惠,一路食、一路傾計,啱哂聚舊好去處。真係「呷得開心又滿足」,重點係,「回味無窮」嘅美食體驗,確實唔可以錯過💥!

因為book唔到其他燒烤諗住試新野,點知勁差,7個人得一包炭,之後要加錢,蕃薯、牛油要加錢,每樣野食每次只可拎1-2件,野食唔好食,種類小,7個人最盡只比2片洋蔥,想拎多件都有眼色睇
【大埔區】【大美督嘉年華燒烤】公司攪燒嘢食,都痴孖筋嘅,走到去大尾篤呢啲山旮旯地方攪,等巴士、等小巴都等到日以繼夜、夜以繼日,唔知浪費咗幾多罐午餐肉。好彩我死痴住啲有車階級嘅同事,全靠平時阿諛奉承做到足,先可以舒舒服服咁去呀。入場蓋個印仔喺手臂度先,呢啲任食燒烤場老奉係咁架喇。吸完印就同阿姐攞兩張嘢飲券,去門口士多換嘢飲,不過都係得啲汽水同啲無酒精罐裝飲品,啤酒係要另外畀錢買,唔可以用券加錢換,咁我就飲冠益堂生榨椰汁囉。然後就到啲嘢食,選擇都算多嘅,肉類、丸類、農作物等等加埋嘅種類都多到唔可能每樣都食到最少一件,太多。公司揀咗「重慶燒烤爐」,instead of 港式同韓式,都冇所謂嘅,呢種長方形網燒好似仲方便過用燒烤叉。而燒嘢食我一向冇乜胃口,燒啲肉、食啲豆卜、燒啲麵包就已經謝晒皮,參觀吓個場地有咩設施。原來仲有蒙古包可以入去涼冷氣食嘢,又有兒童充氣彈床畀啲童軍玩「Scout 彈彈」。聞說每位好似收二百零蚊,差不多啦。。。(地址:大埔汀角路17-29地段136-148號地舖)#1amfoodie #foodie #hkfoodie #hkfood #food #foodporn #i

(地址:大埔汀角路17-29地段136-148號地舖)

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #hkfood #food #foodporn #instafood #foodphotography #foodstagram #foodblogger #yummy #foodlover #delicious #foodgasm #instagood #foodies #tasty #tastyfood #dinner #foodpics #foodiesofinstagram #love #dessert #restaurant #foodblog #eat #1am大埔區 #大埔墟 #大埔 #大美督嘉年華燒烤 #大尾篤 #燒嘢食 #燒烤 #野外燒烤 #任食燒烤 #重慶燒烤爐 #1am1210 #1ambackup
2023-11-17
2023-10-02 3853 浏览
1/10 節假日加價都算啦,都講得過去(238/人,小朋友138/人 )算~~接受!但係飲品平日每人2罐,而家每人1罐,開爐費收$100! 😤最過分係我地4:30pm入場,準時準點8:30pm過黎收爐,叫我地走(你有人等我地無問題啊,,但係周圍大把吉檯)真係未試過BBQ體驗感咁差咯~😤😤P.S揸車🚗噶朋友仔要注意,BBQ消費滿$600 只可以free parking 3個鐘,之後係$30/hr(節假日)
2023-09-28 2862 浏览
大尾督任飲任食燒烤好抵食👍🏻好適合一大班朋友嚟,唔需要自己準備食物和用具好方便❤️整體嚟講食物葉得好好味,唔會太鹹太濃,食物選擇有多,除咗肉類仲有蝦魷魚,又有菠蘿食得好滿足

2023-08-26 2854 浏览
第一次嚟,環境非常惡劣,貪佢有個充氣城堡同埋其他設施俾小朋友玩,點知啲嘢污糟到不得了,污糟到你唔會玩。book咗個冷氣貨櫃,入邊個雪櫃臭到不得了,出晒黑色嘅霉菌(生日蛋糕都唔敢放入去),地板好多泥,冷氣唔凍。食物方面,我哋成10幾人,都只係肯比一個盤我哋去拎嘢食,來回行好多轉多算。啲嘢食好唔新鮮,每一樣嘢拎出嚟嘅時候都係結緊冰,醃料感覺上幾乎一樣。環境差,食物差,仲要見到有大量老鼠,明白室外草叢地方多蛇蟲鼠蟻,但係店家都有責任處理吓。永遠都唔會再嚟,活受罪
永遠都唔會再嚟,活受罪
2023-04-09 3117 浏览
8/4 汀角路咁啱有大車禍,塞左個幾鐘,諗住打電話講聲遲D,電話完全無人聽,最衰比佢綁左信用卡,無得Noshow 焗去。最後終於去到,門口排曬隊,諗住都Ok ,到比錢,明明睇食評都寫公眾假期$198,點知又話特別日子$268 ,公眾假$198再多個特別日子$268 呢個係咩玩法。唉!算入來都用成兩個鐘,無理由唔燒架。照入啦。點知入到去仲大獲,明明寫包兩罐嘢飲,點知特別日子加左價之餘,但竟然減到得返一罐。跟住拎嘢食,一開始Set 死比一盤指定既!成盤都係肉搭少少其他嘢,已經餓左兩個鐘,你都無咩丸同腸比我快燒,又無熟食,您唔係叫我燒嘢食前要食個杯面丫,呢個又係咩玩法。仲要燒曬先可以拎個30x20 既盤去拎第二D嘢!跟住仲好大方咁話有四件菠蘿送添。頂,我話我地5個人呀!跟信話送既係咁。第一輪終於燒完,去拎嘢又要拎單又要睇我幾點完可唔可以拎嘢。我頂丫,唔係任食咩,要配給啊!燒到中段,D炭都差唔多用曬,咁諗住問下邊度拎啦!點知想搵個工作人員問都無,最後去到士多,話無得免費拎,要比錢買。我晴天霹靂,我真係未去過一個場加炭要比錢買!連炭錢都要賺埋。結論:食水深,無服務,無售後(無電話可以聯絡到個場

結論:食水深,無服務,無售後(無電話可以聯絡到個場),你叫我再去?點去呀!
2023-04-08
2023-04-09 2192 浏览
復活節特別收費$268/$138貴過其他燒烤場x師傅、x運。網上訂座要鎖定信用卡又唔俾更改,只可取消俾佢扣你錢。貴都算,諗住地方大,有設施俾小朋友玩下,點知吹氣城堡突然又限高又限時玩🤯因為限時燒4個鐘,只有3個鐘俾你拎嘢食,仲要拎單排隊等阿姐配給,要多啲都叫你下轉再嚟。食物方面,唔包蕃薯要自己買,食物醃製不足,雞翼除咗分到辣定唔辣,基本上食唔到咩土匪、南乳、蒜香味。佢比其他場多咗啲尖椒、蒜心、蒜頭、車厘茄等蔬菜俾你燒。啲阿姐好盡責一夠4個鐘,就埋嚟叫你走,加時假日要$80一個人,已經唔俾拎嘢食,炭又要自己加錢買,個場大把位都唔會俾你坐多陣。以前明明包兩罐嘢飲,而家得一罐,買又要$12起跳,又係貴過其他場!當其他場係免費泊車先到先得,佢就淨係最多免你3個鐘,但記住你係燒4個鐘,點都要賺埋你泊車錢$30/hr。節日流流食到個個趕頭趕命又唔開心,貼錢買難受,呢個價錢有大把其他選擇,不會推介!👎🏻👎🏻👎🏻