2022-08-11
📌 大美督嘉年華燒烤📍 大埔 Tai Po平日BBQ都係餐廳室內, 但係夏日炎炎一定要去有戶外活動嘅地方🌤 同朋友一齊渡過炎熱嘅夏天🌊大美督BBQ party四萬幾呎, 一定係一個好好嘅選擇🌿 同家人或者朋友一齊去, 唔單止可以燒烤, 仲有水上活動提供🌊 如果熱的話可以租冷氣蒙古包🤣燒烤方面有3種選擇🤓:重慶串燒, 韓式燒烤,港式燒烤🔥多種款式bbq!!我地選擇左韓式燒烤, 比較方便🫶🏻收費都係$168-188四個鐘頭任食!! 包飲品🧃個人推介香草雞翼,芝士年糕燒, 京烤金沙骨🦴個到一大片草地可以俾小朋友跑黎跑去😆連我自己都跑埋一份🤣🤣遠處有個心型鎖區打卡位係可以影相📸️如果好彩的話仲可以係農莊餵羊咩咩🐑🌿呢到一定係朋友,家庭聚會嘅好去處😋🫶🏻趁住暑假記得黎玩啊🥰-🔍#CY_大埔 #CY_燒烤 #CY_bbq #CY_大美督🔗#大美督 #大美督燒烤 #大美督嘉年華燒烤 #大美督bbq #bbq #bbqparty #大美督美食 #大埔美食 #大美督水上活動中心燒烤場 #大美督水上活動中心 #水上活動 #家庭之樂
📌 大美督嘉年華燒烤
📍 大埔 Tai Po
燒烤方面有3種選擇🤓:
重慶串燒, 韓式燒烤,港式燒烤🔥多種款式bbq!!
我地選擇左韓式燒烤, 比較方便🫶🏻
收費都係$168-188四個鐘頭任食!! 包飲品🧃
個人推介香草雞翼,芝士年糕燒, 京烤金沙骨🦴
個到一大片草地可以俾小朋友跑黎跑去😆
連我自己都跑埋一份🤣🤣
遠處有個心型鎖區打卡位係可以影相📸️
如果好彩的話仲可以係農莊餵羊咩咩🐑🌿
呢到一定係朋友,家庭聚會嘅好去處😋🫶🏻
趁住暑假記得黎玩啊🥰