2022-10-02
行完山落到黎黃大仙 發現有間甜品舖都幾多人推薦 咁就梗係要試試佢💛芒果窩夫配雪糕 ($52)一上餐俾個份量嚇親 呢個價錢有咁多芒果 真係幾抵食 ʕ•ᴥ•ʔ 芒果同waffle份量都超多 食完waffle啲芒果都仲有剩 飽到我🤰🏻不過可能芒果唔岩季節 就唔太甜🥲芒果窩夫即叫即整 所以都要等耐少少 窩夫入口外脆內軟都唔錯 但再脆口少少會好啲(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 雪糕仲有超多味揀 我就揀咗椰子味🥥❣️整體嚟講唔算話好好食 但絕對對得上佢嘅價錢🥺同埋感覺老闆同啲員工都幾friend 感覺個氣氛都幾好 坐得都舒服啲☺️見到佢原來晏晝都有開 係類似Cafe咁 好似都幾吸引 下次試下先😋推薦指數:🌟🌟🌟🌟想睇更多食評 follow 👉🏻 @siu4mai_inthehouse
芒果窩夫配雪糕 ($52)
推薦指數:🌟🌟🌟🌟