2023-07-07
同男朋友係將軍澳中心食野,餐廳係酒吧風格,感覺好chille,成個環境好舒服。我哋叫左2份All Day breakfast🧇和一個小食,嘆住美食過左一個悠閑的下午!😎🍗秘製炸雞 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🐓照燒汁雞扒All day breakfast⭐️⭐️⭐️⭐️🐟炸魚柳 All day breakfast⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🍗秘製炸雞脆卜卜炸雞非常滋味,雞醃到夠晒味,即叫即炸,上枱仲係熱辣辣。雞肉充滿肉汁和油脂,又滑又香,配上蛋黃醬酸酸甜甜,味道一流!🧇All day breakfast 🐓照燒汁雞扒,🧇窩夫,炒蛋,茄汁豆,薯餅的All Day Breakfast,非常豐富。雞扒仲大過隻手掌,煎得非常靚。窩夫太好味啦,蛋香十足,又有口感,配蜜糖🍯食一流。薯餅香脆又有薯仔味。我覺得炒蛋炒得太乾,如果濕濕地有啲蛋液喺度就非常好食啦!🧇All day breakfast 🐟炸魚柳 🍟薯條 🧇窩夫 🥚沙律蛋!2塊脆炸大魚柳非常吸到,又脆又嫩滑。薯條新鮮非常脆。沙律蛋調配得非常好,同炸魚柳一齊食更好味!
🍗秘製炸雞 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🐟炸魚柳 All day breakfast⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🍗秘製 炸雞
脆卜卜炸雞非常滋味,雞醃到夠晒味,即叫即炸,上枱仲係熱辣辣。雞肉充滿肉汁和油脂,又滑又香,配上蛋黃醬酸酸甜甜,味道一流! 🧇All day breakfast
🐓照燒汁雞扒,🧇窩夫,炒蛋,茄汁豆,薯餅的All Day Breakfast,非常豐富。雞扒仲大過隻手掌,煎得非常靚。窩夫太好味啦,蛋香十足,又有口感,配蜜糖🍯食一流。薯餅香脆又有薯仔味。我覺得炒蛋炒得太乾,如果濕濕地有啲蛋液喺度就非常好食啦! 🧇All day breakfast