之前都聽過元朗有間雞翼包,但未有機會去食就已經搬咗嚟佐敦😂仲好嘅近啲!本身都有少少擔心坐出面長櫈會食塵,好彩而家都整咗幾個位喺店入面🙈.1️⃣香蒜椒鹽無骨雞翼包($40)香蒜椒鹽香到不得了!雞翼都算係大隻飽滿嗰種,所以食落係啖啖肉!拖鞋包有輕輕烘過,所以外皮脆,不過有啲啲靭,但未去到完全咬唔開,可接受.2️⃣菠蘿青檸蜜(+$10)唔好飲🥲死甜味,甚至有啲藥水味,個名有青檸但完全飲唔出,飲咗少少想棄咗成杯,但因為唔浪費食物原則都飲晒。加配嘢飲極唔建議揀呢個🍍.3️⃣蜂蜜無骨雞翼包($40)佢呢種蜂蜜味係超市一罐罐嘅甜味,相比起香蒜椒鹽係無咁香口🧄🍯不過都算係無咁熱氣之選。要小心蜂蜜係比較癡立立,食起上嚟可能會有少少呢hea🤣.4️⃣桑椹蜜(+$10)一定好過上面嗰杯🥲酸酸地幾開胃解渴!食咗咁thick又涸喉嘅包會好想飲啲好解渴嘅飲品!呢杯幾match🥤.性價比:🌕🌕🌕🌕🌑美味度:🌕🌕🌕🌕🌑獨特性:🌕🌕🌕🌕🌗
1️⃣香蒜椒鹽無骨雞翼包($40)
2️⃣菠蘿青檸蜜(+$10)
3️⃣蜂蜜無骨雞翼包($40)
4️⃣桑椹蜜(+$10)
性價比:🌕🌕🌕🌕🌑
美味度:🌕🌕🌕🌕🌑
獨特性:🌕🌕🌕🌕🌗
好包 幾年前舊址在元朗,己經久仰大名,一直好想試!😍終於有機會在佐敦吃到超特別、少見的無骨雞翼包!🥳隻隻味都很吸引,絕對會再買😍💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓[香蒜椒鹽無骨雞翼包 $40 🥖 ]意大利拖鞋包(Ciabatta )充滿牛油香,鬆軟又煙韌😍香蒜椒鹽雞翼香脆惹味!吃三大隻雞翼,不用吐骨特別開心🥰😋回頭率:✅✅✅✅✅下次要試秘製慢煮豬腩肉包 🐽
好包

💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

[香蒜椒鹽無骨雞翼包 $40 🥖 ]
吃三大隻雞翼,不用吐骨特別開心🥰😋

回頭率:✅✅✅✅✅

下次要試秘製慢煮豬腩肉包 🐽
2021-11-15 72 浏览
曾是元朗人氣的無骨雞翼包,之前一直都想去拜訪下,奈何本人搬進新界後就結業了🙁但近日發現他們在佐敦重新開業後,當然立即去試試他們的無骨雞翼包啦🤩.香蒜椒鹽無骨雞翼包用雞翼來做包餡料真的從沒聽過,由於所有雞翼都是人手去骨,所以吃落非常方便😋雞翼面佈滿了椒鹽及炸蒜🧄非常惹味👍🏻而麵包是他們自家製的意大利Ciabatta 麵包,口感煙韌👍🏻麵包塗上了牛油和芥末,連同所有配料吃非常美味😋

外卖自取
2021-10-25 142 浏览
When I first read about 好包 (English name: Hao Bao), I was super excited. Why? It was a place that served chicken wings in a form of a sandwich. Yes, it sounds stupid but I love chicken wings! And I love bread. What a match made in heaven??I went in search for this place. Located in Jordan, it's a small take away shop with a few seats inside. But they are mostly geared for take away.Menu is in English and Chinese. There is no 10% service charge. They offer various versions of their sandwiches alo

Menu is in English and Chinese. There is no 10% service charge. They offer various versions of their sandwiches along with drinks that you can create a set with.

I wasn't interested in the drinks. I only wanted a sandwich and chose Honey Boneless Chicken Wings Ciabatta ($50). It was made to order so there is a bit of a wait. The bread was toasted a bit and smothered in a bit of butter. There was a tiny piece of lettuce. The chicken wings were an utter disappointment. Not much flavor but a tiny bit of sweet honey. The wings were also tiny. Ihey were the size of a nugget. Did they shrink in the process of cooking it? I am not sure but these were really tiny. The meat was juicy but there wasn't much flavor. Very disappointed and not worht $50.

2021-10-23
10 分钟 (外卖自取)
2021-10-25 103 浏览
唔知有無朋友仔同我一樣咁愛吃包呢?🤩今日黎到佐敦呢間小店🥪❣️香蒜椒鹽無骨雞翼包🐔有三大隻雞翼排左係意大利包上面🤤,超香口,雞翼好入味🤩一啖咬落去好幸福嘅感覺🍞好軟同又有口感👍❣️秘製慢煮豬腩肉包🐷同一個包,但呢個係3大塊秘製嘅豬腩肉,望落以為會有d肥膩感覺,但食落發現佢有d甜醋味,balance 番,結果係味道岩岩好👍豬肉鬆化,食得出用心烹調👏🏼❣️店舖有少量堂食位置,但今次去到full house, 所以take away 番屋企慢慢嘆。店主係包裝有寫住最好5分鐘內進食味道最好😌💚💚💚
唔知有無朋友仔同我一樣咁愛吃包呢?🤩
今日黎到佐敦呢間小店🥪

💚💚💚
外卖自取
  • 香蒜椒鹽無骨雞翼包
2021-10-21 80 浏览
元朗馳名小店終於回歸🤩店主Kay係雞翼迷,平均每日人手拆大約300隻雞翼、醃製,再煎香調味,研發啖啖肉無骨雞翼包🐥💗香蒜椒鹽無骨雞翼包 ($40)堅持自家製意大利拖鞋包,外皮烘至香脆,內𥚃鬆軟煙韌🥖排放3隻雞翼,肉質嫩滑多汁,炸蒜椒鹽調味惹味香口🧄再加入生菜、紫洋蔥同青瓜中和油膩感🥗💗蜂蜜無骨雞翼包 ($40)外脆內軟嘅麵包夾入美味滑溜嘅雞翼,蜂蜜香甜入味🍯配上特調蛋黃醬同各樣配菜,味道非常豐富😋
💗香蒜椒鹽無骨雞翼包 ($40)
💗蜂蜜無骨雞翼包 ($40)
無骨雞翼包
2021-10-19
無骨雞翼包
2021-10-08 103 浏览
#港式eatcovery #佐敦eatcovery💡佐敦人氣小店呢間位於佐敦係最近嘅人氣外賣小店,裝修行簡約路線,配以白色及木紋,比人一種悠閒舒服感覺。🍽香蒜椒鹽無骨雞翼包每一個包入面都有三隻無骨雞翼平排而放,雞翼好香脆,而且仲保持到入面肉質,唔會有鞋嘅感覺。如果濃味多少少就更加正。另外,意大利Ciabatta軟包外皮酥脆,食落鬆軟又煙韌。🍽秘製慢煮豬腩包有三舊豬腩肉岩包入面,肥瘦適中,肉質爽得黎好嫰滑,最重要係非常juicy,食個陣啲汁嗶曬出嚟。另外,包入面仲有生菜作餡料,食落唔會好仔。 🍽菠蘿青檸蜜氣泡飲、西柚氣泡飲呢兩款都好適合配包食,兩種野飲都有果肉係入面,甜甜酸酸,岩曬而家夏天飲,好解喝。
#港式eatcovery #佐敦eatcovery

💡佐敦人氣小店

🍽香蒜椒鹽無骨雞翼包

🍽秘製慢煮豬腩包

🍽菠蘿青檸蜜氣泡飲、西柚氣泡飲

2021-10-07 773 浏览
自小便是一個雞翼控🤣,兒時定必吃上十隻八隻才能滿足😚 現在當然吃不了那麼多,但對這種食材的偏愛♥️始終如一之前得悉曾在元朗開業的無骨雞翼包店,現時在佐敦重開🎉 ,當然要找男友一起去品嚐啦香蒜椒鹽無骨雞翼包 $40(套餐價$50)蜂蜜無骨雞翼包 $40 (套餐價$50)要試就試最受歡迎👏🏻的兩款店家的麵包🥖全是自製的意大利🇮🇹 Ciabatta軟包(俗稱「拖鞋🩴包),與外間吃到的已經是與吃不同的味道店員在收到訂單後才會麵包🍞切開跟塗上牛油🧈,再用鐵板烘過後再搽上不同醬汁,而這兩個口味就會分吃塗上蜂蜜🍯跟特調蛋黃醬麵包外頂香脆厚實,入口鬆軟煙韌,質感很好👍🏻 還帶有牛油的鹹香核心的雞翼全都是店家花時間⏳以人手先拆骨再調味,由製作麵包到雞翼都見誠意🥰,更期待成品了~先試香蒜椒鹽無骨雞翼,店家有將雞翼輕醃有鹹味,再把雞翼煎至💛金黃色後再灑上大量炸蒜🧄跟椒鹽粉,外邊香脆,惹味多肉汁💦,豐富口感層次,配上特調蛋黃醬,還添加紫洋蔥🧅同沙律菜,減走油膩感,令滋味加倍!而蜂蜜無骨🐔雞翼,製作過程大同小異,但這款是塗上蜂蜜再煎香,外皮脆脆帶蜂蜜甜味,麵包亦塗上蜂蜜將甜味翻倍📈~ 感覺就像吃燒烤時必吃的蜜糖雞

香蒜椒鹽無骨雞翼包 $40(套餐價$50)
蜂蜜無骨雞翼包 $40 (套餐價$50)
要試就試最受歡迎👏🏻的兩款
而蜂蜜無骨🐔雞翼,製作過程大同小異,但這款是塗上蜂蜜再煎香,外皮脆脆帶蜂蜜甜味,麵包亦塗上蜂蜜將甜味翻倍📈~ 感覺就像吃燒烤時必吃的蜜糖雞翼,配上沙律醬、生菜🥬、洋蔥同青瓜🥒,各有滋味就看你喜歡哪一款💕
每一個無骨雞翼包都有3️⃣隻無骨雞翼平排而放,每口都是美味滑溜又多汁✨的雞肉,各位「食肉獸」不容錯過啊!

西柚氣泡飲 $25(跟套餐另加$8)
菠蘿西檸蜜氣泡飲 $25(跟套餐另加$8)
吃包可能會覺得有點單調,來杯飲品🥤就最好不過
店家供應的飲品款式分兩種:套餐會配送蜂蜜飲,另一種就是氣泡飲
這樣炎熱的天氣喝氣泡飲特別消暑解渴🥳,配無骨雞翼包最好不過!
跟男友點了一杯西柚跟一杯菠蘿🍍西檸蜜,首先顏色非常漂亮,打卡一流📸
而且店家並非用🙅🏻‍♀️上濃縮糖漿而用上真實的果肉製作,份量充足,每👄啜一口也吃到點點果肉,酸甜爽口又清新,喝一口即時消走暑氣☀️~

店家在元朗開業時已經大受歡迎,來到佐敦人氣🔥仍然不減,不少人慕名😍而來,用餐當天已過繁忙時間⏰亦有不少客人光顧,請耐心等候啊!
裝潢簡約舒適,走文青風,但由於店面面積不大,還用上一半地方作廚房用,故此極度推薦外帶🥡會比較好
店主主身體力行,一邊在廚房忙碌下廚👩🏻‍🍳,還要幫助客人下單,有時還會聊天,實屬難得👍🏻
而且絕對感受到他們滿滿的誠意💖,由自家製麵包,到親自為雞翼去骨,再到食品的包裝都展示到店家非常細心,確保客人不會將醬汁倒翻👌🏻
連進食的細節也一一照顧到,實在誠意滿滿,難怪開業短短三數月就成為人氣食肆🎉~
2021-10-02
2021-10-07 262 浏览
好包喺元朗結業,係元朗嘅一大遺憾,好開心佢開返,雖然唔係喺元朗😢但都心掛掛想出城食🤤新址有少量座位,唔洗好似以前咁熱辣辣企户外食👍🏻飲食記錄:仍然好沉迷佢嘅自製意大利包🥖同埋無骨雞翼餡🤤個包外皮厚實,咬落好鬆軟,好正!雞翼有簡單醃製,唔會食到雪藏味~不過覺得醬汁份量同以前有少少分別,閒談得知店主有聽客人意見微調sauce嘅份量,好貼心💗但口味嘅嘢,其實又好個人🤔所以我已經諗好下次點嗌返元朗version好包🤤🤤🤤蜂蜜無骨雞翼包蜂蜜味略嫌重咗少少🍯雖然餡料除咗雞翼仲有紫洋蔥同沙律菜,但呢啲配搭本應帶嚟嘅清新口味被蜂蜜調味搶咗👉🏻👈🏻下次會試下嗌少少少sauce香蒜椒鹽無骨雞翼包香蒜椒鹽味弱咗好多,反而主要係食到佢地特調類似蛋黃醬嘅汁,食落無以前咁香口~聽店主講有客人反映太少醬,所以將本身搽喺麵包搽喺菜度~下次會試吓嗌多椒鹽少醬,搵返以前嘅感覺~P.S. 原本想打開個包影俾大家睇,但第一個送上嘅蜂蜜無骨雞翼包好juicy, 我又著白色褲又雞手鴨腳,所以建議大家自己去食,搵返你嘅感覺

新址有少量座位,唔洗好似以前咁熱辣辣企户外食👍🏻

飲食記錄:

2021-10-03
2021-10-06 62 浏览
🎏️ 食盡油尖旺 — 好包✨ 幾有驚喜嘅佐敦小店🤫➖➖➖➖➖本身係元朗嘅呢間小店終於搬左去佐敦🤩 近左咁多唔洗特登入元朗 當然要試試佢😌 一去到已經見到唔少人等緊 真係估你唔到😲美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)✨ 1. 香蒜椒鹽無骨雞翼包 $50 (套餐價)味道唔錯 最緊要係冇骨啖啖肉🤪 問左店主嗰包皮查咗牛油🧈 食落去都好香口🤤 不過個人覺得個醬汁可以多翻少少 咁就Perfect🙌🏻✨ 5. 秘製慢煮豬腩肉包 $50 (套餐價)相比之下我更加鍾意呢個豬腩肉🤭 佢嘅醬汁好足 食落相對比較重口味 肉質都好林 唔會太粗”鞋”😙 而且我都幾鍾意佢呢種包嘅質感 少少煙韌 幾有咬口😌 加埋個肉真係perfect match🤫🥤西柚氣泡飲 (套餐加$8)🥤菠蘿青檸蜜氣泡飲 (套餐加$8)兩杯飲品都好有色彩幾靚 📸🤪 柚子個杯後尾有少少回甘 但整體都唔錯 好似飲緊西柚梳打咁😎 菠蘿個杯係正路嘅菠蘿特飲 但果肉都好足 兩杯都啱晒呢啲天氣飲!💰Total: $116✅ 店舖就真係細
🎏️ 食盡油尖旺 — 好包✨ 幾有驚喜嘅佐敦小店🤫
➖➖➖➖➖

美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

✨ 1. 香蒜椒鹽無骨雞翼包 $50 (套餐價)

✨ 5. 秘製慢煮豬腩肉包 $50 (套餐價)

🥤西柚氣泡飲 (套餐加$8)
🥤菠蘿青檸蜜氣泡飲 (套餐加$8)

💰Total: $116

✅ 店舖就真係細左d 坐嘅位置唔多 就算有都有少許焗🙈 不過咁 佢嘅食物質素係幾高🤤 會想再翻嚟試佢嘅 2.蜂蜜無骨雞翼包!!

💡溫馨提示💡
店員人數唔多 大家可能要耐心等候一下🙈

➖➖➖➖➖
📍 好包 (佐敦)
佐敦吳松街131-137號嘉和大廈地下B2號舖

今日發現到一間位於鬧市既隱世小店想推薦比大家,呢間餐廳專門食意大利拖鞋包三文治,我食完都覺得好有驚喜㗎!我今次叫咗秘製慢煮豬腩肉包同埋青咖喱無骨雞翼包,另外叫咗杯菠蘿青檸蜜氣泡飲試吓。估唔到佢嘅豬腩肉包真係好驚喜,豬肉用上肥瘦均勻嘅五花肉,食落口肉質淋而且無騷味,配合醃咗嘅子薑同埋爽脆洋蔥青瓜口感有層次,加上佢哋秘製佢醬汁好香濃唔會太咸,仲滲透入麵包入面超級入味。青咖喱口味偏辣充滿泰式風味,雞翼方面用上無骨雞翼啖啖肉好爽,最令我驚喜嘅係佢哋自家制意大利拖鞋麵包,香脆嘅外皮配合超鬆軟嘅麵包,每一口咬完之後都會見到個麵包好似海綿咁樣回彈力十足,打破左我以為拖鞋麵包一般偏硬既感覺,我個人超級鍾意!飲品方面我覺得佢哋都好有誠意㗎,絕對唔係就咁買市面上嘅濃縮糖漿就咁做出嚟,菠蘿青檸蜜其他有冇一啖飲落去都有果肉,入口唔會好酸但係好清爽,絕對唔係溝出嚟嗰種死甜味,最啱就係而家呢個天氣飲透心涼,大家有興趣就去試吓啦。

今次嚟到位於佐敦嘅無骨雞翼包🔥係最近嘅人氣外賣小店🤣裝修走文青風 簡約白色木系為主✨仲有一塊打卡able嘅鏡🪞可惜位置唔多 店內只有三人嘅座位加一張於街外嘅企位🥺————————————————❶ 香蒜椒鹽無骨雞翼包 $40每一個包入面都有三隻無骨雞翼平排而放 無骨雞翼每一隻好香脆😚但同時肉質夠滑夠多汁✨可惜調味比我想像中淡 香蒜味唔算好突出 如果再重味多少少就好啦🤩意大利Ciabatta軟包外皮酥脆 🇮🇹麵包入面睇落充滿氣孔 食落鬆軟又煙韌😋好好食✨❷ 蜂蜜無骨雞翼包 $40同樣入面都有三隻無骨雞翼 今次雞翼外皮塗上蜂蜜 然後煎香 所以食落外皮香脆 同時有啲甜甜地 一啲都唔覺得好膩🤩蜂蜜都有滲入麵包 所以會食到淡淡嘅甜味😚但係冇乜其他味道 感覺冇1號包咁多層次 不過整體來講都係幾出色🤪❸ 洛神花氣泡飲 套餐+$8 | 原價 $25➍ 西柚氣泡飲 套餐+$8 | 原價 $25夏天飲氣泡飲特別消暑解渴😚呢兩款都好適合配包食✨同埋幾欣賞兩款嘅味道都夠濃但同時又唔會太甜 西柚味真係有啲果肉喺入面🤪而洛神花氣泡飲較為特別 坊間比較少見 但係我幾鍾意呢個配搭🥰總括嚟講個人覺得都幾值得試吓 無骨雞

————————————————

❶ 香蒜椒鹽無骨雞翼包 $40

❷ 蜂蜜無骨雞翼包 $40

❸ 洛神花氣泡飲 套餐+$8 | 原價 $25
➍ 西柚氣泡飲 套餐+$8 | 原價 $25

總括嚟講個人覺得都幾值得試吓 無骨雞翼包真係幾特別 而且都真係做得相當唔錯🌟但就要諗定萬一堂食冇位嘅話要邊度搵位食🤣
————————————————
推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑| 8/10
環境指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑| 7.5/10
服務指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10
好食指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑| 8/10
性價比指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑| 7.5/10
回訪指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑| 8/10
2021-10-03 60 浏览
🇭🇰好包·佢呢間舖頭係喺個巷仔度嘅 所以啲座位就唔多 但係真係幾好食😈😋·秘製慢煮豬腩肉包$55 l 香蒜椒鹽無骨雞翼包$50佢兩個包我都好鍾意 佢個豬腩肉係真係煎到好香口 配埋個好似糖醋味既汁 濃濃地咁 好惹味🐷之後佢個椒鹽雞翼又係好正 佢個椒鹽味好濃而且個炸皮好脆 不過佢隻雞翼就細隻咗少少🤭而且我自己覺得佢啲沙律醬有啲太多🤣🤣·西柚氣泡飲+$8 l 菠蘿青檸蜜之後佢跟餐係有一杯嘢飲嘅 我自己好鍾意佢個西柚氣泡飲 佢係酸酸甜甜咁 超級夏天☀️之後佢個菠蘿青檸飲就一般般啦 因為佢係飲到好明顯嘅菠蘿syrup味 而且佢個味道有啲寡咁🧐·#rbyeat#rby港式#rby佐敦·📍佐敦吳松街131-137號嘉和大廈地下B2號舖
🇭🇰好包

#rby佐敦
📍佐敦吳松街131-137號嘉和大廈地下B2號舖
秘製慢煮豬腩肉包
香蒜椒鹽無骨雞翼包
由元朗捲土重來📣-全港首創無骨雞翼包嘅「好包」🥪,今次重開新店選址係九龍佐敦。我自己就第一次品嘗,而👶🏻👶🏻曾經有幸喺元朗舊鋪食過,知道佢重開,專誠再過嚟食,認證風味同水準都保持💁🏼‍♀️。今次新店仲有少量座位可供堂食🤗🍯蜂蜜無骨雞翼包 🐓一場黎到,梗係要試吓佢哋嘅招牌嘅無骨雞翼包,食雞翼唔使剝骨又有口感😍。蜂蜜配埋佢哋自家製嘅意大利🇮🇹拖鞋包,個包有嚼口,甜甜地好似BBQ食嘅蜜糖搽麵包咁,推薦🥰🤩期間限定-麻辣芽菜豬腩肉包🐖食完甜甜地嘅包,直接再轉食過辣嘅🔥。麻辣味道好足夠,個豬腩肉亦都好入味。肉嘅軟綿綿埋個芽菜嘅爽脆口感好配合。鍾意食辣嘅朋友記得快啲過嚟試吓🥰。‼️呢個期間限定不時會唔同,要直接向店員查詢好有神秘感㊙️。飲品🥤🧊西柚氣泡飲🗯微粉紅漸變顏色超靚,味道甜甜地啱晒解辣。🧊紅菜頭氣泡飲🗯比較少見用紅菜頭整成嘅嘢飲,咁落去有淡淡的紅菜頭獨特嘅味道🤞🏻,配個氣泡水。少少甜🤏🏻,啱晒我💋

🍯蜂蜜無骨雞翼包 🐓

🤩期間限定-麻辣芽菜豬腩肉包🐖

飲品🥤
🧊西柚氣泡飲🗯
微粉紅漸變顏色超靚,味道甜甜地啱晒解辣。

🧊紅菜頭氣泡飲🗯
2021-10-02 60 浏览
叫左個椒鹽雞翼包同豬腩肉包,打開個包就知中伏了 豬腩肉包d汁多到流晒出嚟,太多汁了,多到個包索晒d汁,好鹹!真係好鹹!本身個汁已經唔好食,仲要大量咁擺落個包度,唔知店家點解會咁做,可能佢覺得自己整嘅汁好好食,但我真心想叫佢自己試下,味道稍為正常嘅人都唔會食到咁鹹。另外,豬腩肉超肥,都唔緊要,始終是腩肉嘛,但係無理由唔幫d腩肉去除連住腩肉嘅白色軟骨吧,我未試過食包要食食下吐返d白色硬過石頭嘅軟骨出嚟囉! 明顯店家係是但整就算,唉~椒鹽雞翼包,呢個仲騎呢,亳無椒鹽味,雞翼texture亦古古怪怪都唔知自己食緊乜咁,唉,我成日都諗你開得餐廳,應該係覺得自己整d野好食先會開店,但點解整得咁真心難食都有勇氣開店。。。anyway, 唔會有下次啦, 太差了!
叫左個椒鹽雞翼包同豬腩肉包,打開個包就知中伏了

anyway, 唔會有下次啦, 太差了!