2022-10-23 472 浏览
今日10月23號 本身係買呢個雞扒腸飯 去到又話:唔夠雞扒要畀雞翼佢本身啲雞翼又唔係即炸由朝放到黑,係好難食,我覺得可能少人買所以想散貨。我話:唔要要咗個牛脷蛋飯加一罐可樂轉頭攞。買完野返到去攞,比50蚊點知返到屋企,打開可樂係跌過,變咗形,比錢又唔出聲 冇同我講。我冇比少一分錢 ,但你收錢就收拾足,比貨就比爛貨 咁:即你即係陰狗人,死__店。
今日10月23號
本身係買呢個雞扒腸飯
去到又話:唔夠雞扒要畀雞翼
我話:唔要
要咗個牛脷蛋飯加一罐可樂轉頭攞。
我冇比少一分錢 ,但你收錢就收拾足,比貨就比爛貨
咁:即你即係陰狗人,死__店。
2019-05-07 1254 浏览
在龍門居附近上班 搵食難度是10粒星 難得威記送外賣 打過電話 或者WhatsApp 比威記老闆就可以order 今日餐牌有咖哩大雞腿飯 雞腿size是中上size 淋上咖哩汁伴飯 味道一流 是眾多飯餐中最強一款 有時 心情跟天氣玩遊戲 還面對著戲子老同事 威記熱飯一到 心情由雨變晴 說實話 一年前的威記水準麻麻 今時今日 叫威記是享受 工作到頭痛苦惱時 一句威式雜扒餐 一個WhatsApp order 就會送到 不再用腦 不再要有要求 因為成日被要求 但求不用想填包肚 就是呢間小店強項如果 威記有晚市 世界一定會變得更加美好
說實話 一年前的威記水準麻麻 今時今日 叫威記是享受
如果 威記有晚市 世界一定會變得更加美好
咖哩大雞腿飯
2019-05-07
60 分钟 (外卖送餐)
  • 威式雜扒飯 咖哩大雞腿飯
2019-02-08 644 浏览
早餐全日供應~讚啊!不過新春期間,每個餐加8蚊又好似誇張了一點。都係食一段快餐店食物,今次選擇堂食,慳時間,但實在太多麻甩佬食煙,唉~臭到都食唔落,不過呢點就唔關鋪頭事。講真~本來食午餐都唔平,四十幾蚊個餐,不過叫做份量大,啱哂大胃王。地點方便,服務方面算不錯,侍應姐姐好有禮貌同客氣,不過唔好期望佢會主動招呼你,因為佢地真係超忙,試過買外賣,飯整好,但爭杯凍飲都可以再等多10分鐘,佢又會不停講唔好意思,你又嬲唔落。
2018-04-22 516 浏览
可能見識比較少,唔知道熱檸檬茶係甜嘅!冇得自己選擇落糖嘅多少!又唔去威記問清楚人比點整,攪到比個外賣亞叔鬧,走田唔出聲!不過最值得思考嘅係亞叔其中一句説話........…….你杯茶有冇飲過㗎???問得好!冇飲過???我點知鹹定甜???不過!我答佢冇!因為我打開蓋時滴了小許在手時,發現未落糖都甜嘅!希望下ㄧ位飲到呢杯檸茶嘅人...................唔介意唔夠熱啦!今日呢個早餐唔錯,有.........冇茄汁嘅薯餅,好夠鹹嘅腸仔, 漏曬黃嘅冇黄太陽蛋,又甜又鹹又油嘅鷄扒,用暖水浸住嘅面,甜到漏嘅檸茶
問得好!
冇飲過???我點知鹹定甜???
2018-04-22
10 分钟 (外卖送餐)
$40 (早餐)