2018-04-20
之前同同事起呢條街食開燒味飯,佢地見到呢間酸辣米線就發晒光話下次要黎試😆。✨呢間店lunch time 時間次次見都係勁多人,所以好多時都要開摺枱坐到出路邊,唔通真係咁好食🤔?✨除左湯米線仲有撈米線,幾特別係連海蜇,手撕雞,司華力腸呢d 餸都有~價錢都係三十零四十蚊由於我唔食辣,好彩佢有個蕃茄湯底,不過就加$3~✨手撕雞蕃茄湯米線($38): 上枱果時勁嘩然~~超多料!蕃茄湯底仲有薯仔😍😍😍超多蔥,超多花生,份量真係唔細,最重要係好食👍🏻✨佢個蕃茄湯真係正,絕對係抵比果3蚊!部份薯仔仲煲到上晒色,勁入味😚 雞絲有調過味,唔會有雪味👍🏻米線夠煙韌同索晒蕃茄湯,真心讚~~心中暗喜彈出一句: 平野有好野嫁!!✨不過坐出街,如果再熱d 真係唔多掂~~試左同事一啖豬扒,味道唔錯,不過就覺得腍得濟。但價錢,份量,性價比都非常高👍🏻唔怪得身水身汗都有人食la😆
由於我唔食辣,好彩佢有個蕃茄湯底,不過就加$3~