2020-11-13
小林札幌拉麵kobayashi Sapporo Ramen呢間位於大角嘴嘅拉麵店地方唔算大但有日式小店嘅感覺🇯🇵而且店員態度好nice 價錢又親民🥰真係好啱同朋友一齊去🤣二人餐 $258 (8/10)二人餐性價比極高😍呢個價錢包左兩個主食同三款小食,份量多到🐷🐽🐖三個人都食唔曬啊🤓普通拉麵超級大碗嘅拉麵🍜湯底係用北海道味噌煮成,濃郁帶大豆香 拉麵係🐷平時鍾意嘅拉麵麵質,夠爽口彈牙🥰而且仲有大大塊叉燒,好滿足🥳鰻魚飯 (+$10)有兩大塊鰻魚鋪喺飯上面,啖啖肉😍配埋日式珍珠米一啖鰻魚一啖飯簡直冇得頂😙薯仔沙律老細送咗個薯仔沙律俾我哋😆千祈唔好以為送嘅質素就冇咁好🤪薯仔沙律好好味😋賣相似雪糕,薯蓉綿密入面會食到少少薯仔粒同紅蘿蔔粒🤤自家製餃子一碟有六隻,上菜嘅時候熱辣辣🥟皮薄餡靚,肉餡好Juice💦配埋酸酸地嘅餃子醋可以減低油膩感🤩吉列豬扒吉列豬扒炸到非常香脆,食起上嚟唔會油淋淋✨外脆唔內嫩🤗燒雞翼及燒雞軟骨雞軟骨同雞翼各兩串,串燒配搭埋檸檬汁一齊食好正😎.📍大角咀博文街11號富貴大廈西座地下16號舖.💰~$130/ppl.食物:🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟🌟服務:🌟🌟🌟🌟🌟性價比:🌟🌟🌟🌟#小林札
kobayashi Sapporo Ramen
二人餐 $258 (8/10)
普通拉麵
鰻魚飯 (+$10)
薯仔沙律
自家製餃子
吉列豬扒
吉列豬扒炸到非常香脆,食起上嚟唔會油淋淋✨外脆唔內嫩🤗
燒雞翼及燒雞軟骨
雞軟骨同雞翼各兩串,串燒配搭埋檸檬汁一齊食好正😎
📍大角咀博文街11號富貴大廈西座地下16號舖
💰~$130/ppl