2020-11-13
小林札幌拉面kobayashi Sapporo Ramen呢间位于大角嘴嘅拉面店地方唔算大但有日式小店嘅感觉🇯🇵而且店员态度好nice 价钱又亲民🥰真系好啱同朋友一齐去🤣二人餐 $258 (8/10)二人餐性价比极高😍呢个价钱包左两个主食同三款小食,份量多到🐷🐽🐖三个人都食唔晒啊🤓普通拉面超级大碗嘅拉面🍜汤底系用北海道味噌煮成,浓郁带大豆香 拉面系🐷平时钟意嘅拉面面质,够爽口弹牙🥰而且仲有大大块叉烧,好满足🥳鳗鱼饭 (+$10)有两大块鳗鱼铺喺饭上面,啖啖肉😍配埋日式珍珠米一啖鳗鱼一啖饭简直冇得顶😙薯仔沙律老细送咗个薯仔沙律俾我哋😆千祈唔好以为送嘅质素就冇咁好🤪薯仔沙律好好味😋卖相似雪糕,薯蓉绵密入面会食到少少薯仔粒同红萝卜粒🤤自家制饺子一碟有六只,上菜嘅时候热辣辣🥟皮薄馅靓,肉馅好Juice💦配埋酸酸地嘅饺子醋可以减低油腻感🤩吉列猪扒吉列猪扒炸到非常香脆,食起上嚟唔会油淋淋✨外脆唔内嫩🤗烧鸡翼及烧鸡软骨鸡软骨同鸡翼各两串,串烧配搭埋柠檬汁一齐食好正😎.📍大角咀博文街11号富贵大厦西座地下16号舖.💰~$130/ppl.食物:🌟🌟🌟🌟环境:🌟🌟🌟服务:🌟🌟🌟🌟🌟性价比:🌟🌟🌟🌟#小林札
kobayashi Sapporo Ramen
二人餐 $258 (8/10)
普通拉面
鳗鱼饭 (+$10)
薯仔沙律
自家制饺子
吉列猪扒
吉列猪扒炸到非常香脆,食起上嚟唔会油淋淋✨外脆唔内嫩🤗
烧鸡翼及烧鸡软骨
鸡软骨同鸡翼各两串,串烧配搭埋柠檬汁一齐食好正😎
📍大角咀博文街11号富贵大厦西座地下16号舖
💰~$130/ppl