2019-04-23
雖然紫薯已經唔係大熱 我依然對佢情有獨鍾TeaDays有好多種類揀 但下次再試啦 都係purple sweet potato那個吧隻色真係好靚😍😍嘩!!!! 好多紫薯小粒粒寶貝啊 真材實料!super清甜 and 新鮮加上係鮮奶嘅關係 成件事好fresh另一個小trick想揀呢杯泥飲係因為貪佢夠飽肚 皆因dinner食得唔飽🤣整體杯嘢飲係幾重手飽肚 所以純解渴嘅請三思哪。。我哋睇英文version其實係ding dung ding全對㗎borr但係睇中文ver嘅話就di di錯咗少少worr 可來烤過na?? 沒有烤的味道laa 只是熟了的紫薯ne都係翻譯問題jerr 少事要讚嘅係真心足料 兼且平時食/飲開嘅紫薯製品都是淡淡的但這個是絕對rich rich的味道:7/10TeaDays烤紫薯鮮奶 Purple Sweet Potato Fresh Milk $29
隻色真係好靚😍😍
嘩!!!! 好多紫薯小粒粒寶貝啊 真材實料!
super清甜 and 新鮮
加上係鮮奶嘅關係 成件事好fresh