2023-03-21 127 浏览
現在通貨膨脹嚴重,週日午後要找一間性價比高、又坐得舒適的餐廳tea 一 tea,真的是越來越難了!那日剛巧經過灣仔,看到這邊開了這家裝修挺時尚的新 cafe,感覺不錯,可以一試!! 最重要就是它的價錢親民, 令你口袋裏面的money也變得更有用、更好洗!!。。。🦉All Day Breakfast $88這是一個性價比非常高的全日早餐, 數一數,除了三文魚、牛油果、沙律菜、炒蛋、酸種厚多士、 麥片乳酪杯外, 還有一塊大大片的沖繩紫芋栗子薯餅。。。牛油果十分新鮮,很滑、很好味! 最初有點擔心甜甜的紫薯餅會跟以鹹食為主的 all day breakfast 早餐有一點違和感和不搭配, 幸好吃起來並沒有這種感覺, 脆脆的薯餅裏面,竟然還可以找到原粒栗子,絕對是一個驚喜!玫瑰Latte 咖啡 (原價$32,套餐補差價$4即可)挺有心思的一個配搭, 紅紅的花瓣,容易令人聯想到 櫻花飄落的春色和淡然氣氛。。。若然春天不是讀書天, 來到這裏, 最好就是歎一杯咖啡,靜靜地觀賞一下窗外的一隅街景!牛油果燒雞漢堡配沙律及薯條 $68我很喜歡塗在麵包上的牛油層,它跟裡面的牛油果餡料,簡直是天作之合, 牛油很

。。。🦉

All Day Breakfast $88

玫瑰Latte 咖啡 (原價$32,套餐補差價$4即可)

牛油果燒雞漢堡配沙律及薯條 $68

我很喜歡塗在麵包上的牛油層,它跟裡面的牛油果餡料,簡直是天作之合, 牛油很香,配上牛油果的滑, 是味覺的雙重享受!

至於雞扒,我會先把它從麵包裡拿出來去皮才吃, 因為這樣可以減少吸收對人類有害的動物脂肪,會健康啲。

漢堡包內的雞扒,是用我喜歡那款較瘦雞肉做的扒, 雖然瘦,但吃起來一點也不韌,是我like 的type! 而且我很喜歡店家漢堡包內夾了不少的蔬菜,吃起來較為清新和健康!

鮮芒果雪糕奶昔 (套餐補特飲差價$18.8即可)

奶昔裏面真的能夠找到新鮮的芒果粒, 飲奶昔之餘,還可以用匙羹吃粒粒芒果, 好有驚喜!

朱古力切餅

這個cake,朱古力味很濃郁, 令我聯想到以前有一套關於濃情朱古力的意大利電影, 媽媽級女主角在銀幕上攪動朱古力的情景,香氣四溢,令我很欣賞!

Cheese Roll

這個 bite size 芝士條造型很 cute,吃下去第一層是厚芝士,芝士味道很rich,口感很「踏實」,不錯!

。。。🦉

吃飽飽,埋單的時候更不用三百元, 性價比超高又 超開心的下午gathering , 值得紀念!💰💰💰

#kuro福福郎
#周日午後
#sundayteabreak
#bonappetite
#money
#moneymoney

。。。。。。。。🦉

福福郎staycation食評系列, 有全港十八區的特色餐廳介紹 ,你今日睇曬未?! 請按左上角的「福福郎貓頭鷹頭像」,參閱我的其他文章。
2023-03-19
庆祝纪念
纪念日
  • 牛油果雞扒漢堡餐
  • all day breakfast
2023-03-20 142 浏览
晚飯時間,路過以往熟識嘅地段,先知原來呢個位置開咗間cafe,木枱木櫈,簡潔舒服,主食丶甜品都唔錯,飯後一杯Rose Latte,TGIF!!盡量避免影到其他客人,臨走先影店內環境蒜片欖油虎蝦炒意粉 $78虎蝦爽口,意粉處理得宜,唔會過腍,少辣,幾惹味!H+ 全日早餐 $88同平時嘅有少少唔同,呢款All Day Breakfast更啱我口味,乳酪入面加咗士多啤梨丶藍莓丶穀麥脆片;牛油果熟成度啱啱好丶又重果味;炒蛋夠滑;特別鍾意紫芋栗子薯餅,紫芋蓉香甜軟綿,仲有栗子粒添多重口感。雜草莓•芝士蛋糕 伴牛角窩夫 配牛乳雪糕 $58一碟內有鮮果&三款甜品,算抵食!牛角窩夫酥脆油香,加咗少少楓糖漿,牛乳雪糕係軟雪糕,目測都應該有兩圈半,影完相就要快啲食喇~鮮草莓雪糕奶昔 (跟餐轉配 +$18)鮮打奶昔,香滑,較重奶味玫瑰咖啡 (跟餐轉配 +$4)正常發揮

盡量避免影到其他客人,臨走先影店內環境

蒜片欖油虎蝦炒意粉 $78
虎蝦爽口,意粉處理得宜,唔會過腍,少辣,幾惹味!

H+ 全日早餐 $88
H+ 全日早餐

雜草莓•芝士蛋糕 伴牛角窩夫 配牛乳雪糕 $58
雜草莓•芝士蛋糕伴牛角窩夫配牛乳雪糕

鮮草莓雪糕奶昔 (跟餐轉配 +$18)
鮮打奶昔,香滑,較重奶味
鮮草莓雪糕奶昔

玫瑰咖啡 (跟餐轉配 +$4)
正常發揮
玫瑰咖啡
  • H+ 全日早餐
  • 雜草莓•芝士蛋糕伴牛角窩夫配牛乳雪糕
新開cafe(原來都已經新左成兩個月🤣)呢頭夜晚冇乜人,晚市很靜,所以坐得幾舒服蒜片欖油虎蝦炒意粉,辣得好high high😂,意粉熟度剛剛好,不太硬不太軟👍🏻虎蝦有開邊,不過虎蝦不彈牙,咬落肉質「霉霉地」,蝦腸很黑很大條😓見到會有啲唔開胃匈牙利燉牛肉意粉,甜甜地酸酸地幾易入口,牛肉份量好足,希望可以keep到👍🏻抹茶牛奶,奶味too much ,抹茶味好淡好淡成間舖有陣過於濃烈嘅「香」味🫠個鼻唔c伏
新開cafe(原來都已經新左成兩個月🤣)
呢頭夜晚冇乜人,晚市很靜,所以坐得幾舒服

匈牙利牛肉意粉

抹茶牛奶,奶味too much ,抹茶味好淡好淡
抹茶牛奶

成間舖有陣過於濃烈嘅「香」味🫠個鼻唔c伏
匈牙利牛肉意粉
2023-03-16 105 浏览
假日又係時候要去Cafe chill下!用咗落地玻璃嘅設計,坐緊窗邊嘅我感受到温暖的陽光☀️蒜片欖油虎蝦炒意粉幾辣幾過癮!充滿香蒜味,加上欖油同意粉一齊炒,更加美味。除咗三隻蝦,仲會加入雜菌,絕不單調。玫瑰咖啡玫瑰花瓣灑在咖啡上,浪漫又美麗。花香又唔會蓋過本身嘅咖啡香氣,鍾意飲花香味嘅咖啡一定要試。辣茄醬煙三文魚海鮮意大利粉呢個價錢有咁多海鮮已經物超所值。意粉帶有微辣,開胃之餘又醒胃。涷奶茶正正常常吧!味道不錯,下次想試下breakfast menu!睇落幾吸引。

玫瑰咖啡

辣茄醬煙三文魚海鮮意大利粉
涷奶茶正正常常吧!

2023-03-14 100 浏览
*Salty Egg Yolk Deep Fried Chioken Wings with Salad and French Fries 鹹蛋黃炸雞翼配 沙律及薯條好重口味既一款鹹蛋黃炸雞翼,但真係好入味,炸得香口之餘又keep到肉汁,唔會乾身👍👏🏻😋仲有粗身既薯條(最愛😍😍)仲加左辣粉喺面,好match👏🏻再加埋沙律🥗絕配吖😍*Garlic Sourdough 蒜蓉酸種多士原來酸種多士配埋蒜蓉又真係幾夾喎,仲以為會奇怪😅🤪酸種多士烤到好香脆再加埋蒜蓉,香味更出,一齊食,會好滿足😋😋😋*Croffle with Mixed Berry and Ice-cream雜草莓,芝士蛋糕 伴 牛角窩夫 配牛乳雪糕睇個碟都見到好多元化,尤其牛角窩夫,好鬆脆,食哂都唔覺好滯😋👍仲有切到一口一件既芝士蛋糕,好貼心👍再配上牛乳雪糕,咁就好完滿啦,整個甜品👏🏻👏🏻👏🏻*鮮草莓雪糕奶昔 Fresh Stawberry milk Shake甜度剛好,味道都好OK😋*鮮奶咖啡 Cafe latteOrder前問左會唔會幫客加左甜度,原來係會架,所以飲啡唔加甜度既你就要留意番啦🤪

*Garlic Sourdough 蒜蓉酸種多士

雜草莓,芝士蛋糕 伴 牛角窩夫 配牛乳雪糕

甜度剛好,味道都好OK😋

*鮮奶咖啡 Cafe latte

2023-03-13 85 浏览
蒜片欖油虎蝦炒意粉🍝炒得剛剛好,唔會太稔或者太硬,廚師已經好細心咁幫客人𠝹開咗虎蝦殼,所以食嘅時候都好方便,虎蝦煎得好香熱玫瑰咖啡☕️咖啡一啲都唔苦,因為有甜甜地的rose syrup,所以飲落去啲咖啡好香蒜蓉香草炒野菌🍄有好多種唔同的野菌,用蒜蓉炒得好香,份量都有一大碗,比想像中多炸鹹蛋黃雞翼雞翼新鮮炸的,熱騰騰上枱,個皮炸得好香,加埋鹹蛋黃的鹹香味,仲有六隻,我覺堅抵食雜果牛角包窩夫配牛乳雪糕🍦🧇🥐有兩大塊牛角包窩夫,外層好鬆脆,配埋雜果就refreshing d, 牛乳雪糕成杯上,份量都幾多,口感都好滑慢煮雞胸牛油果沙律配柚子醋酸種包雞胸慢煮過好嫩,牛油果都好新鮮,沙律菜份量都好多,配柚子醋個味道都幾夾,加埋酸種包就可以整個靚靚多士

熱玫瑰咖啡☕️

2023-03-10
庆祝纪念
生日
2023-03-12 63 浏览
一朝早係灣仔整完passport又未夠鍾番公司就係附近食埋嘢先番,經過呢間cafe就入去叫左兩個餐。H+全日早餐材料有煙三文魚,牛油果,炒蛋,沖繩紫芋栗子薯餅,沙律,乳酪,酸種厚多士。沙律新鮮爽口,牛油果口感嫩滑,我中意佢沖繩紫芋栗子薯餅,炸到外脆內軟,味道香甜,酸種厚多士質地煙韌。香蒜牛油大蝦意大利粉大蝦肉質鮮甜,爽口彈牙,牛油味濃郁,意大利粉軟硬適中,好食。焦糖鮮奶咖啡焦糖香甜,奶味濃郁,咖啡唔酸,幾香滑。

H+全日早餐

香蒜牛油大蝦意大利粉

焦糖鮮奶咖啡
焦糖香甜,奶味濃郁,咖啡唔酸,幾香滑。
「島聚」喺軒尼詩道官立小學對面。餐廳用上木枱,用木色做主調,予人簡約樸素的感覺。配上餐廳播放著的輕純音樂,讓人得以在這車來車往的繁囂灣仔區有一個喘息空間~☺️餐廳採用落地玻璃設計,一邊喝著咖啡一邊看著玻璃外的人來人往、車來車往,看著電車緩緩駛過,聽著電車的叮叮聲悠然遠去,感覺悠閒舒適。❤️全日早餐我鍾意食全日早餐,因為一次過可以食晒咁多種野食,有:煙三文魚、牛油果、炒蛋、沖繩紫芋栗子薯餅、沙律、乳酪及酸種厚多士,重有我鍾意食嘅火箭菜,超豐富呀!😍大滿足!其實嗌呢個全日早餐純粹係因為想食「沖繩紫芋栗子薯餅」。薯餅內有栗子粒,食落更添口感。剛炸起的薯餅外脆內軟,紫芋口感粉糯,和栗子一樣都是微甜。炒蛋好滑溜有蛋香~🍳最鍾意佢有乳酪食,好少見全日早餐有乳酪食,有驚喜!👍🏻乳酪入面有士多啤梨🍓、藍莓🫐同埋粟米脆片,細細兜但充滿誠意😍👍🏻。跟餐飲品揀左熱檸檬茶。❤️香蒜牛油大蝦意大利粉大蝦🍤真係好大隻。加左香蒜同牛油去炒,好香!😍蒜頭切成碎粒,蒜粒沾在每一條意粉上,十分香口,令人胃口大開,吃完也不覺得飽。❤️覺得薯餅好食唔夠喉就另外嗌多個「沖繩紫芋栗子薯餅(2件)配沙律」食🙈。好似好誇張但真係好好味😋。❤️
「島聚」喺軒尼詩道官立小學對面。

餐廳用上木枱,用木色做主調,

❤️全日早餐

我鍾意食全日早餐,因為一次過可以食晒咁多種野食,有:

炒蛋好滑溜有蛋香~🍳

跟餐飲品揀左熱檸檬茶。

❤️香蒜牛油大蝦意大利粉
大蝦🍤真係好大隻。加左香蒜同牛油去炒,好香!😍

❤️覺得喺cafe點都要飲番杯咖啡先夾。嗌左熱玫瑰咖啡。拉左個心形拉花好靚,忍唔住影多幾張相先捨得飲。熱玫瑰咖啡入口好香玫瑰味。

飲咖啡配番個甜品就perfect 池啦😍。

❤️雜莓芝士蛋糕伴牛角窩夫配牛乳雪糕
我想講個牛乳雪糕份量勁足!
我同朋友一人一塊窩夫,將雪糕搽喺窩夫上面,嘩!變左雪糕窩夫,每一啖窩夫都食到雪糕😍超正!
牛角窩夫係用牛角酥整成,食落十分酥脆。配上士多啤梨同藍莓,望落色彩繽紛十分美觀。芝士蛋糕原來係整成一小件,十分迷你,有餅底。成個甜品都好足料!有蛋糕有窩夫重有雪糕,一次過滿足我三個願望!食完呢個甜品,無憾了~🥰

2023-03-12 76 浏览
今晚同老公食咗1)吉列豚肉蔬菜咖喱蛋包十穀飯吉列豚肉唔油,肉質鬆軟,咖喱唔係辣(小朋友可以食到),滑蛋整得滑,蛋下面就有十穀飯,飯粒軟熟。2)香蒜牛油大蝦意大利粉好香牛油蒜味,意粉彈牙,新鮮嘅大蝦有咬口3)沖繩紫芋栗子薯餅(2件) 配沙律炸物出色,好脆之餘唔覺油膩,又大個又脆,入面嘅紫芋粟子蓉好多,紫色好靚,咬入口熱辣辣。4)雜草莓,芝士蛋糕 伴 牛角窩夫配牛乳雪糕除咗靚之外,牛角窩夫切開已覺得脆,食入口係似千層嘅酥皮,感覺好鬆化。5)玫瑰咖啡好香玫瑰花味,飲到尾都有餘香。6)榛子咖啡棒子都好飲,唔會好甜。
今晚同老公食咗
1)吉列豚肉蔬菜咖喱蛋包十穀飯

2)香蒜牛油大蝦意大利粉
好香牛油蒜味,意粉彈牙,新鮮嘅大蝦有咬口

3)沖繩紫芋栗子薯餅
(2件) 配沙律

4)雜草莓,芝士蛋糕 伴 牛角窩夫配牛乳雪糕

5)玫瑰咖啡
好香玫瑰花味,飲到尾都有餘香。

6)榛子咖啡
棒子都好飲,唔會好甜。
.放假嘅時候 我哋一齊去咗灣仔 跟住入咗呢一間Cafe食個brunch🤣.🐷H+全日早餐三文魚,牛油果,炒蛋,沖繩紫薯粟米薯餅,沙律,乳酪 及 酸種厚多士 👅8/10 $88最讚嘅一定係紫薯粟米薯餅 紫薯味道非常香濃 炒蛋香滑 仲有牛油果同埋三文魚 非常豐富除此之外 仲有少少沙律🥗可以食吓菜🤣 同埋有好少見到嘅酸種厚多士 唔係間間餐廳都食得到😂 唔錯唔錯 最後仲有啲乳酪 🙆🏻‍♀️ 非常豐富 食完好飽又唔會好有罪惡感😂🐷全日英式早餐炒蛋,煙肉,豬肉腸,火腿,茄汁焗豆,沙律,什菌 及 牛角窩夫 👅8.5/10 $88呢一份All Day Breakfast相對上面嗰一份就一定係冇咁健康😂😂😂😂不過更好食😂 炒蛋都係香滑😍 煙肉同埋火腿正正常常咁啦 仲有腸仔可以食 岩曬我🫢😂 茄汁焗豆更加係我由細到大最鍾意食嘅😂😂😂(雖然唔係咁健康) 沙律都可以食下菜 平衡下🫢🥗 仲有牛角窩夫 口感酥脆🥰 最讚嘅係有啲什菌 即係菇😂 我幾中意 仲炒得幾香🙆🏻‍♀️🐷芒果,芝士蛋糕 伴 牛角窩夫 配牛乳雪糕 👅7.5/10 $58芝士蛋糕被切開咗一粒粒 第一次咁樣食芝士蛋糕😂 撈埋左落去咁樣😂🫢 仲有芒果味嘅軟

🐷H+全日早餐

🐷全日英式早餐

芝士蛋糕被切開咗一粒粒 第一次咁樣食芝士蛋糕😂 撈埋左落去咁樣😂🫢 仲有芒果味嘅軟雪糕 🍦 配埋個牛角窩夫一齊食🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

野飲我地叫左一人一杯:
🐷熱朱古力 👅7.5/10 $28

🐷凍抹茶牛奶 少甜👅7/10 $36

味道👅:7.5/10
賣相👀:8/10
扺食💰:8.5/10
服務🙆🏻‍♀️:8/10
2023-03-06 88 浏览
係灣仔見到新開的cafe,你一定覺得好貴?no! 呢間新裝修cafe, 仲有好多cafe無既下午茶時段比你選擇,價錢合理, 都係$50-60/set, 但有手沖咖啡同埋擺盤靚靚的食物,平價得黎打卡一流!我點左單骨雞翼配薯條,和凍玫瑰咖啡,雞翼超脆,新鮮即制的,不過雞翼的醬汁太辣了,怕辣人士可叫餐廳比另一款唔辣的醬汁,薯條份量以下午茶黎講算多了,一個人食哂都好飽,咖啡ok la, 不過不失。其實你食完個tea咖走溫下書坐下都無人趕你,可謂學生哥的天堂!

一個人食哂都好飽,咖啡ok la, 不過不失。

2023-02-18
  • 單骨雞翼配薯條
2023-03-04 102 浏览
午廳.餐牌同之前上網睇嘅好似唔同咗 多咗啲選擇😆.1) H+ Full Breakfast想食all day breakfast類嘅 但又唔想食煙肉🤣所以揀咗呢款乳酪睇落比較細份 不過成個餐加埋份量就好豐富 好夠飽啲牛油果好軟滑 唔會太生 同酸種包一齊食 好味個炒蛋都幾好食平時西式早餐都係配薯餅今次呢個最中有驚喜 係配紫芋栗子薯餅 變咗日式嘢😆炸得都幾脆 同時亦都好飽肚....2) Brewed Coffee咖啡味道正常 唔酸唔太苦 最好就係夠晒熱個奶泡有啲搞笑😆.餐廳環境整潔 坐得舒服不過座位唔算好多整體唔錯
午廳
個炒蛋都幾好食
平時西式早餐都係配薯餅
今次呢個最中有驚喜 係配紫芋栗子薯餅
變咗日式嘢😆
炸得都幾脆 同時亦都好飽肚...

2) Brewed Coffee
咖啡味道正常 唔酸唔太苦 最好就係夠晒熱
個奶泡有啲搞笑😆

餐廳環境整潔 坐得舒服
不過座位唔算好多
整體唔錯
2023-02-16 264 浏览
同事食午飯🥣,再試島聚,一早book咗位,餐廳🍴當日10分鐘前打嚟confirm,行到去已有好多人等位好彩一早book咗位就直入,餐廳🍴4人枱有限,好彩有book有梳化🛋️位讓俾女同事坐,我同男同事坐出面,但都舒服😌,睇埋餐牌,再諗埋野飲,普通咖啡☕️包,特色咖啡☕️加$4,凍飲🥤加$4我叫咗全日早餐🥣,茄汁豆另上,沙律走醬,加$4要玫瑰🌹咖啡☕️,同事要蒜片欖油虎蝦炒意粉🍝、忌廉蛋汁煙肉豬肉腸長通粉同辣茄醬煙三文魚海鮮意粉🍝,又係加$4要玫瑰🌹咖啡☕️同加$8要凍焦糖咖啡☕️全日早餐🥣,Croffle正,糖漿要問先俾,黑松露蛋同豬肉腸正辣茄醬煙三文魚海鮮意粉🍝,好豐富忌廉蛋汁煙肉豬肉腸長通粉,同事讚好,芝士味重蒜片欖油虎蝦炒意粉🍝三杯玫瑰🌹咖啡☕️不用拉花,好有heart❤️凍焦糖咖啡☕️總括嚟講,坐得舒服😌,性價比高,推

全日早餐

辣茄醬煙三文魚海鮮意粉🍝,好豐富
辣茄醬煙三文魚海鮮意粉🍝

忌廉蛋汁煙肉豬肉腸長通粉,同事讚好,芝士味重

蒜片欖油虎蝦炒意粉🍝

三杯玫瑰🌹咖啡☕️不用拉花,好有heart❤️

凍焦糖咖啡☕️
凍焦糖咖啡

總括嚟講,坐得舒服😌,性價比高,推
2023-02-16
辣茄醬煙三文魚海鮮意粉🍝
凍焦糖咖啡
  • 忌廉蛋汁煙肉豬肉腸長通粉
  • 辣茄醬煙三文魚海鮮意粉
2023-02-15 201 浏览
今日行過灣仔,本身想去Starbucks,點知就比餐牌上面嘅牛油果燒雞漢堡吸引住。嚟都嚟到囉,咁咪試吓囉!反正我都未食過呢間新開嘅餐廳!點知又真係好有驚喜!呢個餐係包薯條同沙律嘅,仲要送一杯$28以下嘅飲品,熱飲加$4凍飲加$6!超平!大家見唔見到個漢堡包大過我塊面!入面都好足料,好大塊燒雞!而且燒好好食,外皮酥脆,肉質鮮嫩,唔會有過多嘅調味料,保留食材最新鮮嘅味道。裏面仲有至少用咗半個牛油果,顏色好靚,非常新鮮!除咗漢堡包之外個沙律都好新鮮,所有菜都係脆卜卜嘅!個人認為薯條好食嘅點在於佢唔會太鹹XD! 可惜我未搵到佢嘅社交平台帳號,如果唔係佢一定會係我嘅foodie acc 出現!

點知又真係好有驚喜!

2023-02-08 154 浏览
約咗班friend灣仔飯聚,大家都好俾面,有鰂魚涌嚟又有金鐘嚟,不過book咗位都要等5分鐘喺門口睇定menus午餐🥣$68起包餐飲,特色咖啡☕️加$4,叫咗忌廉蛋汁煙肉豬肉腸長通粉、辣茄醬煙三文魚海鮮意大利粉、全日早餐(炒蛋、煙肉、豬肉腸、火腿、茄汁焗豆沙律🥗、什菌及牛角窩夫🥐🧇),等咗10分鐘左右就陸續上菜。坐得比較逼,同埋隔離有一枱5人大叔好嘈。忌廉蛋汁煙肉豬肉腸長通粉辣茄醬煙三文魚海鮮意大利粉,賣相靚全日早餐(炒蛋、煙肉、豬肉腸、火腿、茄汁焗豆沙律🥗、什菌及牛角窩夫🥐🧇),上菜時有埋黑松露,正😄食完上咖啡☕️,叫咗玫瑰🌹咖啡☕️同拖肥咖啡☕️,加$4玫瑰🌹咖啡☕️,有玫瑰🌹,有拉花拖肥咖啡☕️,有拉花有甜味但冇乜拖肥味埋單都好實惠,平時灣仔cafe一定過百,呢間過百難,抵食,推,不過侍應落錯單,改咗兩次,要check單

喺門口睇定menus

忌廉蛋汁煙肉豬肉腸長通粉

辣茄醬煙三文魚海鮮意大利粉,賣相靚

食完上咖啡☕️,叫咗玫瑰🌹咖啡☕️同拖肥咖啡☕️,加$4

玫瑰🌹咖啡☕️,有玫瑰🌹,有拉花
玫瑰🌹咖啡

拖肥咖啡☕️,有拉花有甜味但冇乜拖肥味
拖肥咖啡

2023-02-08