2021-12-13
趁住太陽伯伯未落山,深入深水埗食正宗四川烤魚🐟依度既烤魚無得頂,大條又美味,我一食烤魚就食兩三個鐘,慢慢享受,因為我真係好仲意食魚🐟依度既醬油每位$6,出面有多種醬油選擇,任你配搭😉~原條烤魚沙巴龍躉🐟 $418超大條既沙巴龍躉上枱,分開兩邊,成盆滿滿,超吸引🤩沙巴龍躉好新鮮,肉質又實又香,外皮烤得香香地又脆脆地,好仲意食魚皮😋魚尾好滑啊😋總之成條魚都perfect😋味道我就揀左酸菜味,配菜就可以揀4樣,咁我就揀左萵荀片、豆卜、鮮腐竹、雞脾菇,酸菜好開胃,而辣度都可以揀不辣至大辣,萵荀片好清甜,豆卜浸左湯底正,鮮腐竹好香滑,雞脾菇夠曬有口感😋~涼拌皮蛋🥚 $32我至愛既金黃色靚皮蛋,味道夠香,加埋微辣醬油,正😋~鮮滑牛肉🥩 $88牛肉好滑又有彈性,口感好好,肉味香濃😋~豬肚🥓 $52豬肚好爽好香😍~鵝腸🥓 $78鵝腸成堆一齊食好爽又彈牙😋~白飯🍚 $12~青島啤酒🍺 $24/枝
依度既醬油每位$6,出面有多種醬油選擇,任你配搭😉
~原條烤魚沙巴龍躉🐟 $418
~涼拌皮蛋🥚 $32
我至愛既金黃色靚皮蛋,味道夠香,加埋微辣醬油,正😋
~鮮滑牛肉🥩 $88
牛肉好滑又有彈性,口感好好,肉味香濃😋
~豬肚🥓 $52
豬肚好爽好香😍