2025-05-19
荷葉龍仔蒸青口$238黎自澳洲青口,成蝶二十幾隻,食到好滿足🥹肉質感覺好肥美,食落感覺好順滑,點埋泰國醬汁真係冇得頂,酸甜酸甜的😭會話配搭埋,食落感覺很fresh!!第一次食過最好食嘅青口版本!小二迷你獅子頭 MeatBalls$178呢款肉質好軟嫩,裡面仲要有埋鮑魚餡!雙重口感,食到舔舔脷😋配埋鮑汁係隔離點綴更上一層樓!雞油糟鹵蒸馬友魚$338幾淡雞油面,味道甜甜地~隻魚嘅肉質好軟嫩~貼近入口即融級別~周圍加埋臘肉,令到口感層次豐富唔少~避風塘茄子$128睇落雖然超級熱氣😂但又真係好好食!外皮好酥脆,而且淨係外皮已經夠曬有味,加埋裡面清甜白肉茄子,口感balance得幾好!雖則呢餐人均四百幾,但啲餸菜極高水準,感覺呢幾道有啲創意部分同真係有驚喜!店內亦超旺,周圍都好熱鬧,好適合一班人去聚餐😂😂
荷葉龍仔蒸青口$238
小二迷你獅子頭 MeatBalls$178