6天前
西營盤B1出口行過去大約10分鐘,地點都算易搵,不過要行斜路,都還好😄 餐廳鋪仔細細,下午茶嘅時候得老闆娘一個,落單就咁大叫就得啦😜好鍾意咁casual嘅感覺🤭見到*陝西油潑褲帶麵*個名咁得意一於試吓見到圖片都係得啲面,真係唔期望佢好食,應該都似係打卡feel😂 套餐A(褲帶麵配蔥油豬扒跟埋飲品都只係$60!褲袋面可以選擇辣度,叫咗BB辣試下,都好夠辣👍🏻嚟到嘅時候超!級!香!麵條煙韌彈牙!好好食👍🏻👍🏻 蔥油豬扒食落去明顯冇落梳打粉拿過👍🏻大件夾抵食,好正!*陝西酥皮干層夾饃*老潼關肉夾饒$38 ,呢款外層勁酥脆包住裏面青椒同豬肉,個人本身鍾意食青椒,但係覺得如果青椒變青瓜口感應該會好好多😄再叫咗個泡椒陳醋鳳爪,見到其他人啲相嘅鳳爪係偏白,而我嗰啲係偏啡,我估應該浸咗好耐😂泡椒味唔突出,鍾意陳醋嘅可以試吓😁熱嘅菊花羅漢果茶暖笠笠又係好正🥰
見到*陝西油潑褲帶麵*個名咁得意一於試吓