2005-09-02
其實pizza hut o既食物基本上都唔駛點評, 港式pizza, o係意大利你一定食唔到!要講o既係佢地o既service, 比起十幾年前, 已經算係改善左好多, 試過半個鐘都埋唔到單, 嬲到比左一亳子貼士!最近一家大細又去食, 全因最細o個個姪女喜歡, 無計!一坐低發現坐正冷氣口, 有大有細, 要求換位, 回應係: 唔好換喇, 無大枱, 比件pizza hut o既衫你好無?我想話唔好, 不過算, 無謂拗!跟住發覺個冷氣口滳水, 滳正落我老豆個頭, 再要求換位, 回應o既係: 一兩滳o者, 滳完就唔滳架喇!我想問滳落佢老豆個頭得唔得?終於換到位, 叫完菜先記起印尼姐姐唔食豬, 有火腿都唔得, 所以後補一個雞飯, 不過食完所有野都未到, 問佢係唔係漏單, 回應係: 我有落單架, 多人未耐d o羅, 等一陣喇. 我想話我等左兩陣o勒!以後最好都係外賣, 同埋盡量唔好同我姪女提起pizza呢個字!
最近一家大細又去食, 全因最細o個個姪女喜歡, 無計!
我想話唔好, 不過算, 無謂拗!
我想問滳落佢老豆個頭得唔得?
問佢係唔係漏單, 回應係: 我有落單架, 多人未耐d
o羅, 等一陣喇.
我想話我等左兩陣o勒!