2007-05-18
5/15/2007 5:30PM同朋友, bf 一行三人o係tst 搵地方坐低傾下合作計劃, 就近pizza hut應該會幾靜幾舒服. 飯市未到, 下午茶又快完了, 可謂伙計多過人.下午茶餐有多款選擇, 我要了tiramusu 配凍cappucino. ($33 +$6). Tiramisu等左成20分鐘先上, 有d耐囉. 面頭谷咕粉濕濕的, 可能放耐了. 入口不算柔軟, 底部略嫌不太有酒香, 是意料中事, 不能期望咁高. 點上了碟旁的朱古力醬, 幾夾喎! 又再等多10分鐘先上cuppucino, 點知黎到仲要變左熱飲. (落錯單!) 唉…好彩, 好夠凍, 好似smoothies 咁, 攪埋d cream 就滑溜晒~Bf 的cheese cake 白白的, 面頭有d 士多啤利醬, 口感實淨, 似newyork cheese cake般濃濃的芝士. 不算很好食, 但合格. Spanish Coffee 用既係碎冰, 面頭白色既原來係唔係cream, 係椰子雪糕, 又幾正喎~朋友既飛碟好似等左半個鐘, 真係好耐, 催左先黎, 但入口唔夠熱之餘又硬硬的, 一般.p.s. 服務真係要改善下
p.s. 服務真係要改善下, 人唔多都漏單, waiter 唔夠醒目.