2011-10-21
之前約o左女友人RL同VL食晚飯,大家都話o係荃灣食同要經濟返少少,咁就埋男友o係大前日(18-10-2011 Tue)放假,上去佢屋企叫pizza食啦.我o地揀o左$256.00o既4-5人套餐,有:1. 夏威夷風光-大鬆厚批呢個配料只有火腿同菠蘿加千島汁,味道都一般啦.2. 香蒜肉絲意粉估唔到份量少到只有錫紙盒o既三份一,食唔到香蒜味,一般.3. 車打海鮮焗飯呢個份量好似多啲,而海鮮呢,我食到有魷魚,其他都唔記得有咩o野,但食到海鮮o既鯹味,而飯就焗到一pat pat咁.4. 意式迷你豬肉腸所謂意式就只係蕃茄醬加幾條豬肉腸,OK啦.5. 法式田螺伴焗薯蓉呢個都普通,冇乜問題.飲品o係蘑菇忌廉湯同1.25公升裝o既百事中揀o左後者.食完後,完全冇以前食pizza o個種開心同滿足感.服務:電話中職員同我覆核地址時完全正確,同話會30分鐘內送到.30分鐘後,我o地接到佢o地o既電話,話已經到o左,但問返我地址,送到o黎時,個職員話寫錯地址,所以佢去o左另一座.
我o地揀o左$256.00o既4-5人套餐,有:
1. 夏威夷風光-大鬆厚批 呢個配料只有火腿同菠蘿加千島汁,味道都一般啦.
2. 香蒜肉絲意粉 估唔到份量少到只有錫紙盒o既三份一,食唔到香蒜味,一般.
3. 車打海鮮焗飯 呢個份量好似多啲,而海鮮呢,我食到有魷魚,其他都唔記得有咩o野,但食到海鮮o既鯹味,而飯就焗到一pat pat咁.
4. 意式迷你豬肉腸 所謂意式就只係蕃茄醬加幾條豬肉腸,OK啦.
5. 法式田螺伴焗薯蓉 呢個都普通,冇乜問題.
飲品o係蘑菇忌廉湯同1.25公升裝o既百事中揀o左後者.
食完後,完全冇以前食pizza o個種開心同滿足感.
服務: