2023-06-08 236 浏览
Dip 脆批系列🧀🍕賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧Dip 脆批一盒兩件獨立包裝,每件均以特製紙袋包裝,方便隨時隨地輕鬆食用,十分貼心❤️Dip 脆批外層金黃薄脆,內有大量熱融芝士,香濃惹味,非常邪惡。Dip 脆批一共有3款內餡口味,包括:鮮香微辣的🌭意式辣肉腸煙燻鹹香的🍗烤雞煙肉以及香港獨有期間限定的🍳餐肉厚蛋,各具特色,同樣令人回味無窮🥰Dip 脆批附上1+1點Dip 醬🥫,蘸上特調酸香的香草蕃茄醬和奶香味濃的牧場沙律醬,解膩又清新,絕佳配搭。「Dip 脆批」單點價為港幣$55, 亦可加錢加配各款小食飲品,非常抵食🥰❣️
Dip 脆批系列🧀🍕

用餐时段
下午茶
  • Dip  脆批
2022-10-18 246 浏览
今日放假同太太行街,經過便入去食嘢,剛巧是下午茶時段,便叫咗一個煙肉沙律配蒜蓉包,蒜蓉包香脆,煙肉薯蓉配合得好,又夠熱,一個煙肉香草包,香草包夠香脆夾著煙肉,愉快的一頓午餐!
幾好食既煙肉沙律
2022-10-04
幾好食既煙肉沙律
2022-10-11 97 浏览
Being a member of Pizza Hut, I got two birthday coupons.I took the opportunity to use the coupons to buy my favorite pizzas to celebrate. I am happy to find that there are very good offers each Wenesday on which you will enjoy concessionary price for specific pizzas. A large Supreme pizza only costs $105, and you can use the coupon to offset the price at the same time. What a bargain!The Supreme Pizza is delicious. I like pan pizza as always.The baked chicken rice is better than expected.

2019-07-28 1218 浏览
久唔久要食一食Pizza是常識吧🤣今日適逢星期四,一於試吓佢呢個外賣自取$148套餐啦!平時就咁嗌一個Pizza都已經要百幾蚊,呢個$148套餐,包一個普通批(仲要係芝心批),同埋一個意粉或飯,可以話係非常之抵食!雖然係指定款式,不過唔緊要啦,可以滿足一下我哋想食Pizza嘅慾望嘛哈哈😄由於今次我哋係三個人食,驚唔夠食,所以額外加多左一盒雞翼加腸仔,total $181,正呀!😋雖然我哋係食飯時間七點幾上網order,不過10分鐘就攞得,非常有效率!Pizza Hut果然係質素保證呀,就算外賣拎返屋企先食,都唔會凍哂或者淋晒!

2019-07-25
外卖自取
2019-04-19 649 浏览
今日雖然放假,但是落雨落足一天,令人沒有心情,所以晚上就決定去買pizza來開心一下今次我係買外賣自取,落單到取食物20分鐘左右今次點的是2人普通批餐意式風情鬆厚批,轉芝心批葡汁雞皇飯及蘑菇忌廉湯2客總共是$209!
今日雖然放假,
但是落雨落足一天,
令人沒有心情,
所以晚上就決定去買pizza來開心一下
今次我係買外賣自取,
落單到取食物20分鐘左右
今次點的是2人普通批餐
意式風情鬆厚批,轉芝心批
葡汁雞皇飯及蘑菇忌廉湯2客
總共是$209!

2019-04-19
等候时间
20 分钟 (堂食)
2017-09-11 1099 浏览
放假不想煮飯,今晚想吃pizza,便叫了Pizza Hut外賣,一個超級至尊厚批,一個超級至尊轉千島醬芝心批,超級至尊貫徹一向水準,多餡料芝士香濃好味道,但轉千島醬的芝心批,又亁又冇料,見到就谷氣立即打電話去投訴,他們說會幫我們換過另一個,新整的睇果然多餡料有多醬,這樣才是的,立即好味非常果然服務好,不愧我幫襯多年不過最好下次不用換啦
,但轉千島醬的芝心批,又亁又冇料,見到就谷氣
果然服務好,不愧我幫襯多年
不過最好下次不用換啦
2016-05-01 1041 浏览
先講下個餐先 叫左個4-5人大批餐 整體唔錯好抵食 上網訂仲有個吞拿魚長通粉+七喜送鮮蝦珍珠帶子焗飯 飯汁較乾但係真係有幾隻帶子 唔錯 香蒜芝士白汁蜆肉焗薯蓉 一貫pizzahut 焗薯style偏乾 但個白汁幾好最好食就係個千層肉醬闊麵 肉汁好濃但唔太鹹 出奇地好食最後個pizza (超級夏威夷鬆厚批)不過不失但係唔夠味 但計落5個人叫左407蚊認真幾抵
鮮蝦珍珠帶子焗飯 飯汁較乾但係真係有幾隻帶子 唔錯
最好食就係個千層肉醬闊麵 肉汁好濃但唔太鹹 出奇地好食
最後個pizza (超級夏威夷鬆厚批)不過不失但係唔夠味
但計落5個人叫左407蚊認真幾抵

2016-05-01
等候时间
60 分钟 (外卖送餐)
2011-07-26 443 浏览
在家看電視到晚上過了九點才驚覺未食晚飯, 不由分說找回早幾天收到必勝客的宣傳品。某銀行信用咭正推廣他們的辣肉腸POP POP批套餐很豐富而且還送上一客意粉, 很快就拿下決定。忌廉雞湯二客: 忌廉雞湯一直都不是我的茶, 何況是快餐店的更加是不值一提。千島海鮮卷四件: 新口味感覺新鮮但光看外表像很乾身,但食落口又不是如所像般硬, 不過饀料加多些更好。意式迷你豬肉腸: 約八條, 醬汁雖然像茄羔鋪滿整個錫紙盤但味道不算濃, 合我口味。辣肉腸POP POP普通批: 在批邊加上其他食材而是這間薄餅店的特色, 但要我額外加錢享用不多太願意。今次批邊用上牛丸及香腸而且普通批份量不算多, 亦可能薄餅SIZE比大批細, 感覺好像每一口都好多料, 甚為滿意。朱古力木糠芭菲: 一啖無得食因為好味到俾人食哂。飽到送上的香蒜肉絲意粉及跟餐的千層肉醬闊麵都放在雪櫃, 留待他日再享用。一個$223的套餐可分兩餐食算很化算了

朱古力木糠芭菲: 一啖無得食因為好味到俾人食哂。

一個$223的套餐可分兩餐食算很化算了
2011-07-24
等候时间
30 分钟 (外卖送餐)
2010-08-06 300 浏览
手頭上有張$100 voucher, 同埋前幾日係街度收到一張買滿$120 送吞拿魚肉腸螺絲粉或者香蒜肉絲意粉既coupon, 於是今日決定叫外賣自取! 大約5點幾, 襯仲有特價$30 午餐既時候, 打定電話去落order! 我落order 既時候又問佢呢個香軟批優惠可唔可以同lunch set優惠一齊用, 又問可唔可以用voucher, 又問有冇得用買滿$120送意粉既coupon, 又問咁樣可唔可以加 木槺布甸, 問左勁多問題, 但係落order 果個人態度依然好好, 抵讚!千島夏威夷香軟批加送鴨胸沙律($78): 千島夏威夷香軟批餡料比平時既普通批小, 有蕃茄仔、菠蘿、火腿和雞肉配千島醬, 醬汁同餡料配合上黎味道唔錯! 只嫌個餅底比較乾同無咁香麵粉味! 鴨胸沙律既鴨胸片比較肥, 可能因為無煎過既關係, 油份滲透唔到去鴨肉度, 唔夠香! 沙律有薯仔, 粟米, 紅蘿蔔, 菠蘿, 生菜, 兩片蛋, d 材料都算新鮮, d 沙律醬都無話會出水!海鮮千層寬條麵+湯 (午餐價~$30): 海鮮千層寬條麵, 最愛佢表面一層薄薄既芝士, 不過今次焗得乾左小小, 唔夠醬汁同埋咸左小小! 餐湯,

海鮮千層寬條麵+湯 (午餐價~$30): 海鮮千層寬條麵, 最愛佢表面一層薄薄既芝士, 不過今次焗得乾左小小, 唔夠醬汁同埋咸左小小! 餐湯, 當然唔會有特別~就係普通忌廉湯一個, 每次飲都係一樣!

再加左兩杯木槺布甸 (跟餐加$18): 木槺布甸瑪莉餅比較多, 布甸比較小, 食落唔夠香滑, 不過味道唔錯!

吞拿魚肉腸螺絲粉 (買滿$120送) : 吞拿魚肉腸配番茄醬汁, 唔會太漏! 醬汁酸酸地, 唔錯! 如果吞拿魚多返d 會更好~

叫左咁多野都係$126 ~ 用左張$100 voucher, 實際俾左$26, 咁既價錢, 咁多野食~唔可以期望太多~不過味道都ok........抵食!
不過不失
餐湯
鴨胸沙津~ok
無賣相, 但味道幾好
好抵食~
2010-07-29
等候时间
20 分钟 (外卖自取)
好抵食~
  • 海鮮千層寬條麵
2005-11-04 199 浏览
忠告大家千祈唔好試新野, 一試就知(舔)晒野家人想食pizza, 咁就叫左個新野"燒鰻魚pizza", 焗豬扒飯, 同兩個湯, 慳慳地, $107埋單.一打開個pizza盒就知踩野, 好大陣味撲埋黎, 唔係香味, 而係魚腥味, 唔係呀化...... 勉強咬左啖, 真係慘, 真係腥到痺, 成家人都挑走d鰻魚唔食, 最慘係配料唔多, 眼見得青瓜同黃瓜, 腸都唔見有塊....乜呢個批既成本好貴咩? 果d鰻魚又細條又腥, 都唔知係邊到搵?!我都奇怪, 呢個時候有鰻魚食, 都唔知係咪發現孔雀石綠前剩低.............
忠告大家千祈唔好試新野, 一試就知(舔)晒野

2004-12-09 96 浏览
新推廣..好似好吸引..試下..點知麻麻地..都幾失望..味道太普通..同軟殼蟹唔多"甲"..好唔抵..$168 個套餐..係軟殼蟹厚批..要另加$16先轉芝脆..又再加錢試咖哩雞槌..都係麻麻地..唔多有咖哩味..又辣..超唔抵食
(非会员)
2004-04-13 80 浏览