2022-09-24
快樂蜂 Jolibee平日食得太多麥當勞同KFC係時候轉下口味元朗終於開返左jolibee唔洗出城都可以留返係新界到🤣🤣由於收工時間既關係又想快啲可以休息所以買左外賣返去食可能時間關係果陣係8-9點左右唔算多人一入到去都已經唔洗排隊就買到今次揀左兩個套餐🌟1️⃣ C2 - 2件樂脆雞翼及指定美食 $50 及 加配$5 凍檸檬茶雞翼都係兩隻口味 除左原味仲有辣味、個人喜歡吃辣所以選了辣味。其實佢都唔係大家想像中咁辣到要狂飲食、只係微微既香辣口感 小朋友都一定會食到🤣非常脆卜卜既外層,一咬落去肉汁慢慢漏出黎好惹味🤪 拎到返去都仲係好夠熱!!之後個指定美食分別 細薯條、粟米杯、薯蓉同白飯揀左細薯條,沒有炸過度、唔太鹹、好味🌟2️⃣N1a - 2件樂脆雞翼配意粉及可樂$59男朋友都同我一樣鐘意食辣味雞翼👏🏻所以上面提及過就唔多介紹。想講下個意粉、難怪啲姐姐咁鐘意叫比啲小朋友食,因為真心好好食手😂😂 男朋友平日唔食粉麵類。食過一次呢到既意粉都贊不絕口、就知道又幾吸引啦😂甜甜地都係開胃(甜味感覺會令人更加想食野)、裡面有少量肉腸撈埋一齊黎食真係突然好開口,會想再叫多個黎食😝
平日食得太多麥當勞同KFC
係時候轉下口味
元朗終於開返左jolibee唔洗出城都可以留返係新界到🤣🤣
由於收工時間既關係
又想快啲可以休息所以買左外賣返去食
可能時間關係果陣係8-9點左右唔算多人
一入到去都已經唔洗排隊就買到
今次揀左兩個套餐
之後個指定美食分別 細薯條、粟米杯、薯蓉同白飯
揀左細薯條,沒有炸過度、唔太鹹、好味
🌟2️⃣N1a - 2件樂脆雞翼配意粉及可樂