2024-12-19
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🎄 聖誕限定二人套餐 🐔 @ 🌟 快樂蜂 🌟.💁♀️ 圖片展示美食為:聖誕二人套餐 HKD 158- 樂脆雞 X 4- 芝士肉醬意粉- 酥脆雞塊- 薯條- 香芒蜜桃批 X 2- 青檸茶梳打 X 2.🤩 今次呢份「聖誕二人套餐」絕對係滿足曬鍾意食JOLLIBEE嘅粉絲所有願望,有齊樂脆雞、意粉、雞塊、薯條、仲有蜜桃批同餐飲,絕對大大大滿足呀!😌.🐔 呢度嘅樂脆雞出名外皮酥脆、肉質嫩滑。配埋特製蘑菇汁,多重味蕾震撼!天呀,太好味了吧 🤤.🍝 最特別嘅就係「芝士肉醬意粉」,大大兜好足料,仲要蕃茄味酸酸地,夠晒開胃又惹味。.😋 唔夠喉?「酥脆雞塊」永遠都會有佢嘅獨特性,總需要搭多幾件先夠喉!尤其再配上蜜糖芥末醬更加滋味!.🍟 當然唔可以唔食薯條啦,又可以點茄汁,又可以點樓上幾款食物嘅汁,邪惡 😝.🍑 尾聲食甜品係必須,「香芒蜜桃批」甜絲絲,外皮脆卜卜,好滿足。.🌞 食咁惹味嘅美食,就當然要一路飲住「青檸茶梳打」啦 絕對係超級透心涼嘅消膩精選。.🌟 淨係聖誕佳節呢段時間限定供應,話曬供應器有限,想試嘅朋友仔千祈唔好錯過快啲去試吓呀!.‼️❤️ 記
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
🎄 聖誕限定二人套餐 🐔 @ 🌟 快樂蜂 🌟