2020-04-18
📍Yuen Long📍 ..手作之店係2004年成立, 以平民既價錢提供好多味道選擇既雪糕, 而且以呢個價錢黎講, 每款味道個人都認為都有一定水準, 性價比好高, 所以都真係好多人買✌🏻反而有時外面既名牌高價位路線既雪糕雪糕好似都有d失色. ..手作之店黎講個人最中意係咖啡味同水豆腐味🤭 咖啡味濃郁, 十幾蚊黎講, 性價比好高! 而且加幾蚊由小球變到大球. 呢個價錢真係成日忍唔到買黎👉🏻👈🏻🤭我食過H字頭個間既咖啡味, 我居然真係覺得手作之店會好食過佢好多😭😭😭H字頭個間唔平咖而且, 🥺🥺🥺另外水豆腐雪糕既味道就係好飲豆奶既味道咁,唔會太甜, 清清地好新奇, 而且呢個味道好似係全港獨家, 其他雪糕店買唔到的👏🏻👏🏻👏🏻值得賺個雪糕筒厚身同好脆, 真係一個perfect March ✌🏻✌🏻..📍環境:6/10分 (take away, 乾淨整齊)📍Outdoor area is not available📌不可帶寵物黎餐廳🐶📌不要加1
📍環境:6/10分 (take away, 乾淨整齊)
📌不可帶寵物黎餐廳🐶
📌不要加1