2023-06-10 203 浏览
等接細佬放學之際,好想飲杯廢水…就黎買杯飲下,會員有折嘛😂排隊買,前面都係2個人,前後等3杯…3杯要等15分鐘,大家要買就真係要諗下夠唔夠時間!因為最驚係等杯野結果走咗班車🥲一定要企係到蒲住…因為收銀有機會連沖連嗌都係佢,可能會冇嗌no.就擺晒係到,問到有就俾你,我見住805嗌咗,我又見到我杯綠色野,但就係停嗌做咗收錢先,所以我就嗱嗱臨問,再仆去接放學So far杯抹茶鮮奶又真係好好飲嘅!好濃抹茶味同好滑鮮奶味。唔算好甜!

等候时间
15 分钟 (外卖自取)
用餐时段
下午茶
2022-08-13 270 浏览
企係度等咗15至20分鐘,中間段時間偶爾有出我前面號碼嘅單,後來一直叫我後面嘅號碼先去問,原來已經整好咗收埋咗唔叫我張飛請問收埋係做咩😂,其他分店有時都會叫咗我後面嘅號碼先,之後再到我,所以今次我都照等多一陣拎果下啲冰已經溶哂,真係幾嬲下
拎果下啲冰已經溶哂,真係幾嬲下
2022-08-13
等候时间
15 分钟 (堂食)
2021-09-16 348 浏览
嗌左紅豆珍珠奶茶 走甜 奶茶冇問題 但飲到啲料就出聲啦唔清楚係啲珍珠定紅豆 食落有陣酸味可能係過左期或者係存放得唔好搞到變咗質。。。。。。。。。。。。27蚊都係錢 飲咗兩啖就要抌🤧唔係第一次係呢間鋪買 前個幾次都好正常今次有啲失望 但我會俾多次機會既 希望下次個杯係正常啦
嗌左紅豆珍珠奶茶 走甜
奶茶冇問題 但飲到啲料就出聲啦
唔清楚係啲珍珠定紅豆 食落有陣酸味
可能係過左期或者係存放得唔好搞到變咗質
。。。。。。。。。。。。
27蚊都係錢 飲咗兩啖就要抌🤧
唔係第一次係呢間鋪買 前個幾次都好正常
今次有啲失望
但我會俾多次機會既 希望下次個杯係正常啦

珍珍奶茶
2021-09-16
外卖自取
2021-08-31 222 浏览
台式飲料店在香港算是十分受歡迎,想不到的就是我某天下班經過街市發現有間新開幕的台式飲料🥤店進駐屋邨,真的令人喜出望外,打開了這生意之門。於是我停下來看看餐牌有什麼飲料🤔我選擇了試試店主推薦的「38奶霸」來試試,等候期間都有很多年輕人/學生⋯甚至有大朋友都光顧!真的受大家歡迎👏🏻味道方面覺得茶的味道不夠香濃/珍珠太甜⋯但已選擇了少甜,給我的感覺一般/有待改善。隔了幾天我試試它的水果茶「百香QQ」,也是選擇了少甜但我覺得還是偏甜了一點點🤏下次可選微糖⋯反而帶有清新的感覺可能是百香果的味道⋯
2021-08-18
等候时间
5 分钟 (外卖自取)
用餐时段
其他