2004-02-09 15 浏览
我次次都係食鮮奶撻,4蚊個,好抵好好食呀!!!食極唔厭~
我次次都係食鮮奶撻,4蚊個,好抵好好食呀!!!
食極唔厭~
2004-02-08 13 浏览
尋日係沙田果間食..試左佢個mushroom tart..姑就夠多..但係d 味怪怪地咁.,好似甜味多過鹹味,仲有個批底都幾重牛油,食完覺得好滯..未試過佢d 鮮奶tart,但賣相幾靚,又見到芝士鮮奶tart,想買黎試但岩岩比人買左最後兩個
2004-02-07 3 浏览
佢d撻真係有一手, 撻底夠脆&香口, 不過muffin就唔好食!
(非会员)
2003-04-26 5 浏览
鮮奶撻$4<br />鮮奶餡好比燉奶般稀鬆,撻皮的牛油味過重。
鮮奶撻$4<br />
鮮奶餡好比燉奶般稀鬆,撻皮的牛油味過重。
(非会员)
2002-12-07 9 浏览
豬頸肉批仲正,又唔係貴,八蚊就有!!!
豬頸肉批仲正,又唔係貴,八蚊就有!!!
2002-12-04 1 浏览
(荷里活廣場分店) <br> <br>鮮奶撻($4)好好味, 中間既餡好似燉奶咁... 而且咁o岩我買既時候仲係新鮮出爐既添~~ ^^
(荷里活廣場分店) <br>
<br>
2002-09-30 8 浏览
我係食生果tart 先的生果夠fresh<br>之後買左磨古和駝鳥TART.<br>夠hot 好好味呀.<br>但後者好似硬左的.
我係食生果tart 先的生果夠fresh
<br>之後買左磨古和駝鳥TART.
<br>夠hot 好好味呀.
<br>但後者好似硬左的.
2002-09-30 3 浏览
唔止呀~<br>當佢旺角開第一間舖既時候我已經開始幫襯佢,我覺得佢個鮮奶撻($4) 都做得好好,其實最緊要係佢夠熱同新鮮...<br>以前我覺得旺角銀城隔離o個間做得最好,宜家o個間close 左都幾年,我覺得o係新都城二期o個間都做得唔錯~(百人一朱隔離)
唔止呀~
2002-09-28 1 浏览
這裡的鷄批是我食過最好的。
這裡的鷄批是我食過最好的。
2002-08-10 5 浏览
好耐冇食過雞批, 有次見到新鮮出爐.<br>熱辣辣賣相吸引, 所以買左個試下.<br>雞批幾大個, 入面有火腿,磨姑同雞肉~<br>好味又飽肚, 做下午茶一流呀~<br>仲有鮮奶撻都好味嫁~(^^)
好耐冇食過雞批, 有次見到新鮮出爐.
<br>熱辣辣賣相吸引, 所以買左個試下.
<br>雞批幾大個, 入面有火腿,磨姑同雞肉~
<br>好味又飽肚, 做下午茶一流呀~
<br>仲有鮮奶撻都好味嫁~(^^)
2001-12-31 6 浏览
好鍾意食呢度既雞批, 個皮暖暖地, 又鬆化, 雖然中間D料小左D, 但不失為美味的小食^^
2001-09-14 7 浏览
D酥全部都好正!但係就唔係咁抵,5蚊得2件仔!而D撻我個人唔鍾意D皮,所以我覺得唔好食!叫我食個心都重得,皮就咪搗!
D酥全部都好正!但係就唔係咁抵,5蚊得2件仔!
2001-06-29 6 浏览
久不久吃個蘑菇撻會覺得好正,但原來只限在超肚餓的時候.有次在銅鑼灣買個撻食,但食了幾口就好飽,好滯,尤其那些汁料,實在濃得過火,現在想起都驚
2001-06-28 4 浏览
我食過幾種口味,其中一個"法式海鮮批"係最好食,外面塊穌皮好正,裡面唔單至有海鮮,仲有白汁通心粉同粟米蘑菇添架!!
我食過幾種口味,其中一個"法式海鮮批"係最好食,
2000-10-23 8 浏览
今日去食o左一個蘑菇撻同埋駝鳥肉撻... 蘑菇撻味道幾濃... cream 味好重... 味道唔錯... 而駝鳥肉撻就黑椒味太重... 駝鳥肉就有少少似叉燒... 仲要係黑椒味o既叉燒... 撻底同撻皮太硬.. 破壞o左個印像... 唔計呢樣o既話都唔錯o既.... 另外加三蚊可以揀可樂或者檸檬茶... 但佢o既可樂原來係水貨o黎o既... 得325ml...