2022-09-03
紅磡人氣甜品tiramisu布甸軟包 呢排去開紅磡 又搵左間新奇布甸包試試 平日勁夜9點去到 唔洗排隊 見到好彩仲有tiramisu 同焦糖味.⭐️tiramisu布甸包$26👌🏻外層係軟包口感 冇常見既法式布甸咁硬👍🏻表面大量可可粉 tiramisu做得唔錯 幾滑身👍🏻而且做到爆餡效果 夾埋軟包食唔會覺得漏係一個唔錯既體驗 ok啦 路過可以一試only.平時布甸包 比較似港式蛋撻但食完呢個真係有西餐甜品feel 記得之前好似有朋友仔話 布甸包似bagel好硬 唔鐘意今次呢種應該會岩你口味.但我比較鐘意新鮮出爐偏脆偏硬嘅法包feel.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_紅磡.#揉然地 (紅磡)地址:紅磡蕪湖街155號地舖.⭐️評分:味道:3/5環境:-/5服務:-/5抵食:3/5.鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔超感謝 你既支持🙏🏻一齊見證 我脂肪既成長..#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #h
⭐️tiramisu布甸包$26
今次呢種應該會岩你口味
但我比較鐘意新鮮出爐偏脆偏硬嘅法包feel
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_紅磡
#揉然地 (紅磡)
地址:紅磡蕪湖街155號地舖
⭐️評分:
味道:3/5
環境:-/5
服務:-/5
抵食:3/5
鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔
超感謝 你既支持🙏🏻一齊見證 我脂肪既成長
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #紅磡美食 #黃埔美食 #布甸包 #麵包