2022-04-08 263 浏览
急請同事食餅,三日前先同舖頭訂百幾件waffle. 準時送到,獨立包裝非常衛生。同事們非常欣賞,好快就清哂。 strongly recommended. the waffles from the Waffleman are amongst the best ones in Hong Kong. Freshly made. Delicious. very yummy. Lots of flavours to choose from. Once again. Thank you very much!
2022-04-06 222 浏览
疫情下離職,部份同事work from home,連送出去都有困難。好彩搵到呢間店,除咗餅,仲有細樽裝蜂蜜可以選擇,唔駛即時食用,可以存放耐d,唔怕壞。獨立包裝,又衛生又美觀,同事非常鍾意。
2022-03-16
外卖自取
2022-04-01 239 浏览
蝴蝶酥鬆化,蛋糕🥧好好味,曲奇又正加埋禮盒包裝,加埋蜜糖🍯花茶,性價比高😍⋯⋯落單快靚正,快速回覆,送貨又快💨,值得推介比身邊其他人,開心shared😉
2022-03-31
2022-03-31 207 浏览
係ig 睇左好多間散水餅,最後決定揀依間.. 訂左蝴蝶酥+曲奇(伯爵茶味)送貨盡時,同事們收到都讚好靚 好好味👍🏻😋我自己都食左幾塊,下次有機會再回購,值得一試
係ig 睇左好多間散水餅,最後決定揀依間..
訂左蝴蝶酥+曲奇(伯爵茶味)
送貨盡時,同事們收到都讚好靚 好好味👍🏻😋
我自己都食左幾塊,下次有機會再回購,值得一試
2022-03-25 197 浏览
散水waffle stick 當日好好食, 性價比高, 就算唔係散水餅買黎派, 就咁自己食都唔錯可惜散水donut唔擺得耐, 今次訂唔倒, 不過下次離職散水一定會回頭
2022-02-19
2022-03-23 175 浏览
臨急臨忙先黎搵散水餅又唔想買d周街都有既野,無意中睇ig 見到waffleman,睇落都好吸引又特別就買左窩夫棒加蜂蜜花茶包,收到實物後真係幾高質,包裝夠晒精緻,窩夫個味都ok唔太甜,一眾同事們都好鍾意。
2022-03-22
2022-03-19 186 浏览
由查詢到落單,好快手,係whatapps follow得好好。送貨員好準時,好有禮貌👍。包裝得好好,好靚靚。蝴蝶酥正,味道正,曲奇又提供嘅味道多,自己都忍唔住偷食咗。自己派比同事,或者同事收到都好開心。售後仍會跟進,好貼心。以前要出街買西餅,人多嘅話就要拎幾盒盒返去,又重又唔方便。宜家有呢個渠道,又精緻、可送貨、同事人人都有份,大家見到咁靚靚嘅散水餅,佢哋都好開心。多謝你哋比我一個美好回憶。值得推薦呀!
2022-03-13 212 浏览
是次訂購30份....4件裝散水餅,送貨當日司機預先打電話畀我, 又準時到達, 有禮貌.食物方面蛋糕仔雖然只有兩種味道, 但非常好食又吾乾, 不過曲奇餅及蝴蝶酥开始有少少"淋".最抵讚係前日落單第二日已經可以送, 另外食物全部獨立包裝, 既方便又衛生, 比較適合而家疫情, 可以畀同事自己"匿埋"慢慢食😘佢已經嗰啲同事話我今次夠曬細心, 原因係我訂咗有獨立包裝嘅散水餅
是次訂購30份....4件裝散水餅,
送貨當日司機預先打電話畀我, 又準時到達, 有禮貌.

2022-03-10
2022-03-11 170 浏览
透過Google知道呢間散水餅店,報住試一下的態度訂購,買滿400有送貨服務,所以其實唔需要擔心自己距離餅店太遠呢個問題。再到貨物,味道唔錯,最緊要係包裝精美,用黎派比同事真係一流推介
2022-03-10 244 浏览
訂購流程非常快捷,whatsapp落完單,cfm好曬送貨時間,就可以安心等d餅送黎。本來都擔心會唔會唔準時,但最終都好準時送到,而且散水餅造型&包裝都非常好因為訂購數量唔多,無得自己揀口味,所以都係比鋪頭隨機安排。本來以為會唔會口味好單一,點知黎到窩夫,冬甩,曲奇都有3款口味or以上,有驚喜!因為而家wfh,公司實在無幾多個同事,有多嘅情況下自己都拎左兩個返屋企食,味道唔算太甜,都ok嘅。略嫌窩夫口感一般,可能自己氣炸一下脆返d會更好食。第一次網上買散水餅,無失望👍🏻

第一次網上買散水餅,無失望👍🏻
散水餅
2022-03-09
散水餅
好開心今次搵到waffleman訂購散水禮物🎁 但近排疫情實在太嚴重,而且公司政策個個星期都唔同,所以一直拖到幾日前都未決定訂咩同訂幾多🥲好彩咁岩見到waffleman可以接急單,而且有獨立包裝,仲要免運費!真係好方便 😀 結果決定訂購英國純蜂蜜加蜜糖捧套裝🍯🍯🍯 價錢合理,包裝得體,尤其近排疫情嚴重都唔敢派要即食既蛋糕類散水餅俾同事,所以蜂蜜套裝就符合哂我既要求,收到既同事都覺得揀得好好👍🏻而且因為近排要AB team wfh,有一半同事今日唔係公司都可以放係佢位,唔怕變壞 🍯🍯🍯 而且訂購程序及付款方式都簡單,下次一定會再訂同推薦俾朋友 😍😍😍
2022-03-04
2022-03-02 177 浏览
每次來到赤柱 都必定會來散水餅(waffle man) 最愛食佢整既waffle 有士多啤梨sauce加雪糕🍦係上面 一試難忘仲有款玉桂蘋果味waffle 都係值得推薦的

仲有款玉桂蘋果味waffle 都係值得推薦的

2022-02-28 140 浏览
貨品包裝精美,整齊清潔,同事們都得喜歡。在逆情下,同事分team工作,此小禮物可以待同事上班後慢慢享用,大家都說很適合。送貨準時,回覆快,店員有禮,非常愉快的一次訂購經驗
2022-02-28 139 浏览
第一次光顧,產品精緻有創意,服務態度十分好,回覆快,送貨準時個個同事都話好得意好靚,唔捨得食,蜜糖加木棒同埋冬甩仔真係好Q,其實係吸引左我先會揀比同事下次會再幫襯
下次會再幫襯
2022-02-28
2022-02-25 120 浏览
買左蜜糖共15份 星期一落Order 星期四已送到 好快手 而且包裝精美 謝謝~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~