2022-07-30 220 浏览
店主好幫忙趕了個急單給我。同事們收到都好開心,好靚好有心思。我訂咗窩夫棒同冬甩棒,都好好食,同事都問我邊度買,想買俾屋企人同小朋友食。小朋友聚會party 都諗得過。^_^
  • 冬甩棒
  • 朱古力新地窩夫
2022-07-30 201 浏览
蝴蝶餅加蛋糕仔細細件好可愛包裝又好,好多同事見到都話好可愛細細件啱啱好可以做下午茶,同埋已經分開咗唔同嘅味道,早散水餅就一流啦,唔使周圍去搵同埋諗送啲咩畀朋友同同事
2022-07-22 250 浏览
買黎for 散水餅,派俾每位同事嘅時候都話包裝好靚,每個冬甩棒同窩夫棒外表都好掂,令到佢地有選擇困難症我自己都有食一個冬甩棒,味道好好,又唔會太甜👍運送師傅亦有提前溝通,方便提取👍
我自己都有食一個冬甩棒,味道好好,又唔會太甜👍
運送師傅亦有提前溝通,方便提取👍
  • 冬甩棒
  • 窩夫棒
2022-07-17 339 浏览
赤柱遊,總會黎廣場依邊個平台,坐下休息下,望下景chill下係正隔離既Waffleman就啱晒買啲野食住歎見到有條人龍所以等左陣,叫左個朱古力新地窩夫,感覺會幾膩所以唔想用晒啲quota朱古力醬 💖💖💖💖💖窩夫 💖💖朱古力新地窩夫 💖💖💖💖💖賣相幾吸引既,加埋個景既加成,係想食既朱古力醬幾濃下,係朱古力味大過甜味,鍾意朱古力既會覺得有分別架窩夫偏硬,又唔係唔好味,但太硬身,我已經即刻食整體都算唔錯,配搭幾好,係赤柱遊既好開始/好結尾
係正隔離既Waffleman就啱晒買啲野食住歎

朱古力醬 💖💖💖💖💖
窩夫 💖💖
朱古力新地窩夫 💖💖💖💖💖

賣相幾吸引既,加埋個景既加成,係想食既
窩夫偏硬,又唔係唔好味,但太硬身,我已經即刻食
整體都算唔錯,配搭幾好,係赤柱遊既好開始/好結尾
2022-07-07 249 浏览
睇社交平台 知道有散水餅,包裝精美 衞生 同事們十分喜歡 蝴蝶酥香脆 曲奇有幾隻口味 蛋糕仔未收到comment送貨準時 有個膠盒裝好 如果想特別些小 價格合理 十分推薦 而且都有好多唔同既選擇

2022-07-03 317 浏览
買嚟做散水餅一流 非常好賣相極佳 包裝亦都好精緻買咗16件蝴蝶酥 個包裝好到行咗一日街都冇爛第一次幫襯 一去到就有得即刻拎到貨客服員工態度良好有禮願意細心回答問題 以及主動聯繫通知
買嚟做散水餅一流 非常好
賣相極佳 包裝亦都好精緻
買咗16件蝴蝶酥 個包裝好到行咗一日街都冇爛
第一次幫襯 一去到就有得即刻拎到貨
客服員工態度良好有禮
願意細心回答問題 以及主動聯繫通知
2022-07-03
2022-06-29 528 浏览
1。個款無又照放,收貨先知唔同左2。轉左個款又唔講聲,又系收貨先知3。貼紙質量極差,糊哂既4。客服回應態度惡劣,鬧返客人轉頭貴公司開門做生意,可否用心多一點? 個餅豆潤咁L細都唔系問題;重點系貴公司連最基本:按照訂單上的款式都做唔到,轉款又唔通知一聲,收貨我先知,請問我如何跟其他人交代?!最恐怖系貴公司唔接受我反映,之後貴公司重要講保留法律責任建議:貴公司可考慮一下有關網站上寫明《隨機款式,隨機發貨》出售;同埋標明貼紙質量是糊狀,顏色不對版。
1。個款無又照放,收貨先知唔同左
2。轉左個款又唔講聲,又系收貨先知
3。貼紙質量極差,糊哂既
4。客服回應態度惡劣,鬧返客人轉頭

最恐怖系貴公司唔接受我反映,之後貴公司重要講保留法律責任

2022-06-29
  • 沒有
2022-06-28 302 浏览
小朋友最中意冬甩窩夫🍪,有埋獨立包裝+貼紙+蝴蝶結更好。雖然有個小插曲,揀咗happy birthday 🎂貼紙,但貼咗thank you貼紙😂,下次留意番就ok😉。都會繼續幫襯同介紹比朋友🥰
2022-06-17 377 浏览
實習完訂咗蜂蜜比同事做散水餅,每個都包裝得好靚,大方得體。訂嘅時候都比較急,但係都好準時送嚟,送到嚟嘅時候仲有個大膠盒裝住唔怕會跌爛。好用心嘅小店,支持🙌🏻

2022-06-17
2022-06-14 268 浏览
買了蝴蝶酥加咖啡曲奇套裝做散水餅蝴蝶酥超鬆脆 牛油味的確沒錯曲奇比想像出眾也鬆脆只是細塊了一點Packing也有誠意(獨立包裝)方便衛生送貨也比預期早送達讚!值得推介
買了蝴蝶酥加咖啡曲奇套裝做散水餅
蝴蝶酥超鬆脆 牛油味的確沒錯
曲奇比想像出眾也鬆脆
只是細塊了一點
Packing也有誠意(獨立包裝)
方便衛生
送貨也比預期早送達
讚!
值得推介
2022-06-11 291 浏览
多謝你地為我準備嘅散水窩夫捧,做得好精緻和好好味,同埋多謝網上落單嘅同事,因為我工作嘅關係唔係經常可以覆信息,當我好夜先覆你地時,你地都會覆返我,你地唔駛訓嗎?anyway你地真係好好,好為客人著想,多謝你地每一位同事!
2022-06-10
2022-06-04 324 浏览
實習完,諗咗好耐買咩散水餅,結果喺ig睇廣告認識咗呢間舖頭,結果買咗窩夫棒派俾同事,好靚,每個都唔同款,獨立包裝又方便派發。味道唔太甜,可惜可能擺得太耐已經唔脆
2022-06-03 296 浏览
令次買得較急,26號落單,順豐31號就到了,非常快整好俾我,真係好好👍一打開見到係袋入邊放得好整齊、包裝得又好靚、又襟擺,細細地好適合用黎做散水餅,最後我留咗一個蛋糕仔自肥,係幾好食嘅感謝幫到我臨走時派得撤餅(*'▽'*)

感謝幫到我臨走時派得撤餅(*'▽'*)

2022-06-02 260 浏览
雖然話說天下無不散之筳席,但在職場上散水禮物係對共事人一份感激。今次幸運哋搵到Waffleman,在幾日時間幫我安排令我十分滿意嘅散水禮物,令我䁠回共事人嘅感激。若他日再有需要,我都會再選擇Waffleman👍🏼
2022-05-31 848 浏览
久違去到赤柱,周圍行完後諗住食個下午茶都難揾位,最後見到呢間外好似唔錯,點知中伏🥲見個名叫Waffleman,本身都想試吓,但真係唔肚餓,最後叫咗杯新地凍鮮奶咖啡($33)見到職員用類似N Coffee 咖啡機已經無奈,因為屋企都有部。最後係咖啡再加一球自選雪糕,完成!咖啡杯大概係平時手搖茶2/3,普通size。可能加咗冰,入口比屋企沖再淡啲,雪糕食落似Dreyer's,完全稱唔上好飲…唯一比較好係可企係外面,望住海景飲,但其實係公共area,要揾個位企都睇好唔好彩。$33一杯咖啡唔算貴,但成杯飲品一啲誠意都冇…下次再去赤柱都唔會想再光顧