(非会员)
2007-02-28 25 浏览
果日去源發新舖一肚氣, 但點都要食返d野, 泥左文記. 一睇就好吸引,餸款好多, 睇到眼都花, 正. 叫左豬紅牛腩雞扒河, 加多辣汁! 好惹味! 正! 都係十七蚊......!抵!其實車仔麵本來就唔係一樣好講究o既食物, 文記又多選擇, 又平又快, 哥哥仔又幾有禮貌. 有如此水準, 我覺得非常滿意了!

2007-01-02 19 浏览
呢擋野0既煎饟三寶好多人慕名而來架, 見佢0的魚旦係用魚漿一更更畢落去炸, 新鮮熱辣!! 唔似得外面0的現成魚旦炸番熱!!佢0的除左魚旦外皮夠脆, 魚肉軟熟之餘, 入面仲有0的洋蔥吊味, 好好食架!! 仲有佢0的蘿白餅同炸餃子都好好食架, 有0的人仲買佢0的生餃子番去打邊爐添! 我試過去第度都食唔度咁0既質地, 不過佢價錢就比出面貴少少10蚊8舊, 6蚊4舊, 但物有所值

2006-11-05 4 浏览
行過見佢剛剛開檔有新鮮整起既煎釀三寶,腸粉,粉果,牛肉,燒賣呢d小食香味吸引雖然飽飽又即管試下粉果細細個5蚊有3隻但皮太厚而且餡料無乜只係一團唔知咩料豉油好深色又太鹹唔得有機會只會再試佢既車仔麵好似好抵食咁
行過見佢剛剛開檔
有新鮮整起既煎釀三寶,腸粉,粉果,牛肉,燒賣呢d小食
香味吸引
雖然飽飽又即管試下