2021-11-21
天氣涼返d 又係開始瘋狂打邊爐既季節 第一時間book左新南苑食返餐雞煲+海鮮邊爐 雞煲叫左小辣,都係一慣既水準。炒香左既三黃雞再落脆卜卜既油炸鬼,油炸鬼吸收左雞煲既味道 幾過癮食完雞煲就係最期待既海鮮拼盤。海鮮餐入面有鮑魚、蟶子皇、蠔、脆肉鯇、大蜆、同好大隻嘅虎蝦啲海鮮全部都好新鮮最鍾意打邊爐嘅地方,就係可以一次過落晒啲嘢落去,一次過有得食不得不提,佢送嗰份牛頸脊,一食落口充滿油花香,口感適中同埋好重嘅牛味,推介佢個飲品櫃,有好多唔同選擇,由於小妹唔係太鍾意飲甜嘢,清熱檸檬飲係我首選另外自助吧都有好多蔬菜,仲有個熟食位,有麻辣鴨血雞翼又有魚蛋,仲有日本螺肉。依度嘅任點食物,比出面嘅任食更加多選擇,重點推介係佢嘅海蝦,食落口好新鮮。同埋真係坐得舒服 又有勁大個電影一邊睇一邊慢慢食 仲有得睇英超直播食飽晒 仲有滑捋捋嘅奶凍食 好滿足
第一時間book左新南苑食返餐雞煲+海鮮邊爐
食完雞煲就係最期待既海鮮拼盤。海鮮餐入面有鮑魚、蟶子皇、蠔、脆肉鯇、大蜆、同好大隻嘅虎蝦 啲海鮮全部都好新鮮
食飽晒 仲有滑捋捋嘅奶凍食 好滿足