2018-06-09 855 浏览
依間真係垃圾利!之前都有叫過幾次,味道以經唔係話突別好味,但勝在夠平,點知今次就出事,話說平時叫完三個字到就送到,點知今次叫外賣叫左成個鐘都未送利,一打落去話個外賣叫左成個鐘都未到,佢就即刻唔出聲,之後cut線打多去幾次一聽電話就cut線 !如果落漏單都講反句都好丫!真係唔會再食佢
依間真係垃圾利!
如果落漏單都講反句都好丫!
真係唔會再食佢
2018-06-09
等候时间
60 分钟 (外卖送餐)
2017-12-03 803 浏览
今日路經大角咀搵食,見到有一間舊式快餐店,門口貼住左唔小雜誌介紹既圖片,圖片大部分都係介紹炸雞批,我就忍唔住入左去試下佢了。係門口同收銀姐姐講要也個炸雞肶飯食下,配黑椒汁,叫完坐左係到等左大約10分鐘,就有得食了了。雞肶好大隻,好香,立即放入口試試,雞肶炸得好脆,肉好有肉汁,唔會乾,再配埋黑椒汁點雞肶同送飯食,超級開胃,另外再配埋可樂,真係一個字形容哂,爽!總結呢間快餐廳炸雞肶無得頂,黑椒汁夠香夠辣,超野味,一定會再回來再食。
炸雞肶飯
2017-12-02
炸雞肶飯
2017-08-24 621 浏览
下午茶。九菜豬肉餃二十元水餃餐,配熱飲一杯店家推薦的每天新鮮即包水餃,並非每天有得吃。水餃餃子皮嫩滑,九菜料足,與豬肉的比例配搭得剛好。外賣的話要注意,如果時間比較久,餃子皮開始冷卻,很容易粘在一起。本人 推薦大家選餃子配生面(三隻水餃),比淨水餃划算(4隻水餃)生面彈牙有咬勁,若果加上秘製辣椒醬,還算是平價不錯之選。檸茶外賣如果要走甜記得要提早揚聲,因為店家不是給糖包,而是直接加糖入茶里。大角咀朋友可以試試。
下午茶。九菜豬肉餃

二十元水餃餐,配熱飲一杯
店家推薦的每天新鮮即包水餃,並非每天有得吃。
水餃餃子皮嫩滑,九菜料足,與豬肉的比例配搭得剛好。

生面彈牙有咬勁,若果加上秘製辣椒醬,還算是平價不錯之選。

大角咀朋友可以試試。
外卖自取
下午茶
2012-11-20 1078 浏览
我最鐘意食雞脾, 今日shopping完返屋企途中經過呢間舊式快餐店, d紅白階磚牆真係好有童年回憶, 相信應該都開o左好耐!!!開放式鋪面, 仲係細個o個陣傳統快餐店餐牌, 見到好多童年快餐至愛, 炸薯條, 什果沙律, 漢堡包等等, 樣樣都想試..... 最後都係揀o左炸雞脾!!!睇住師父放隻大雞脾落炸爐, 真係好大隻!!!!好香、好熱!!!!雖然叫o左外賣, 但都係忍唔住要即刻坐低食, 連老闆娘都笑我!!! 超大隻, $15咋!!!! 塊皮炸到o岩o岩好, 脆卜卜, 又夠味, d肉汁仲要湧出o黎!!!!!!!!!!我怕以後我要每日一脾!!!!!!!!!!!!!

睇住師父放隻大雞脾落炸爐, 真係好大隻!!!!

好香、好熱!!!!

我怕以後我要每日一脾!!!!!!!!!!!!!
超好味炸雞脾
2012-10-27
超好味炸雞脾
  • 炸雞脾
2012-07-10 650 浏览
好耐未食過甘好味的炸雞脾, 最近竟然在塘尾道發覺這間舊式快餐店. 就order左炸雞脾飯+熱鴛鴦 只售$24雞脾外面炸得好乾身唔會油淋淋, 外脆內滑,好味到我已經連續兩星期去左食3次.每次的質量都保持標準.老闆娘介紹炸班腩同牛腩都好食,下次可以試埋其他.
2012-07-10