2023-08-14
上次食燒肉仲未夠喉,今日我地去左馬鞍山新港城中心行街,順便去食「日本黒毛和牛焼肉 牛太」,主緊要任飲任食先滿足到我燒肉癮。日本產黑毛和牛燒肉放題套餐,多達92種食物,和牛、海鮮、沙律、小食、甜品,飲品可以選擇,仲可以任限暢飲波子汽水和任飲SAPPORO生啤,超級吸引。餐廳有多款夏祭限定全新燒肉口味芝士主題系列有芝士 X 辛辣燒肉,芝士拉絲系列,仲有泡菜海鮮豆腐湯、辛辣墨魚仔、芝士鯛魚燒,期間限定口味當然唔好錯過!將芝士熱溶,再將燒肉沾上濃濃的拉絲芝士一齊食,超邪惡,味道超夾,有驚喜。上級日本產黑毛和牛有上牛肋肉,上牛脊肉,上辣椒肉、炙燒壽喜燒牛脊肉、炙燒Shaun Shaun 牛脊肉,其中上牛脊肉油脂豐富,非常軟腍,另外炙燒個兩款,燒一燒就好快食得,encore 左好多次。和牛質素相當高質。除左燒肉,自助吧有沙律、小食、甜品、飲品自助吧小食夏祭限定 :
有炸魷魚、炸一口芝士 、章魚燒,蕃茄芝士粉 Shake Shake薯條、芝士炸雞 。以到甜品,有我至愛的抹茶蕨餅、燒香蕉、燒菠蘿、燒棉花糖、雪糕泡芙。另外雪糕都有夏祭限定口味 波子汽水系列:雲朵紐紋雪糕(波子汽水味 x 3.6牛乳),熱
餐廳有多款夏祭限定全新燒肉口味
除左燒肉,自助吧有沙律、小食、甜品、飲品
自助吧小食夏祭限定 : 有炸魷魚、炸一口芝士 、章魚燒,蕃茄芝士粉 Shake Shake薯條、芝士炸雞 。
另外雪糕都有夏祭限定口味
波子汽水系列:雲朵紐紋雪糕(波子汽水味 x 3.6牛乳),熱辣辣食返杯凍冰冰的雪糕,超級爽。
食飽飽仲有遊戲玩,「千本引」拉繩小遊戲,隨意拉動一條繩子,每條繩子都有不同小禮物,小朋友仲可以免費扭蛋,今日我地拉到現金劵,非常好玩。