2008-04-22 29 浏览
差不多日日都黎食早餐,但係從未幫佢寫過食評,有d唔好意思!我最鐘意係佢既炸魚早餐,食得出魚肉而唔係大家樂個d炸粉餅. 另外個葡式餐都幾正,係葡式湯底公仔麵/通粉配腸仔粒/火腿粒/餐肉粒,好濃郁既湯底,非常開胃! 不過記得千祈唔好食撈/炒公仔麵,特別係五香肉丁炒公仔麵,無味架!
差不多日日都黎食早餐,但係從未幫佢寫過食評,有d唔好意思!

2006-07-09 21 浏览
幾位同事早排突然興起,組成早餐派,每倨星期六均會約埋一齊食完早餐,吹一輪水才返工。,而我這貪飲貪食的人當然也加入了。我第一次參加,特一個早餐地方就是時時樂。聽同事講,佢既茄牛粒套餐幾正。其實即茄牛粒,再可選擇腸仔粒/火腿粒/餐肉粒配公仔麵/通粉/米粉。而我就配腸仔粒和公仔麵。好重蕃茄味的一碗麵,其實幾開胃,腸仔粒、牛肉粒幾爽口,而且仲加$1要多士,同埋凍奶茶,確實是個不錯的醒神早餐。大家有傾有講,吃飽飽後,再返上公司博殺。

大家有傾有講,吃飽飽後,再返上公司博殺。
2006-01-16 28 浏览
14 January 2006 - 下午茶普普通通,尚算乾淨;食物一般,唔太差唔特別好;服務還可;價錢適中,算平!
14 January 2006 - 下午茶

2005-06-30 32 浏览
首先, 呢間茶餐廳我以前都耐唔耐去食架啦!!!以前都OK起碼食物大碟d抵食d而家食物麻麻,一碟西蘭花炒斑片,價錢就$3X,得10舊仔西蘭花,4舊斑片!!同個樓面阿姐講,佢就唔係好滿意咁拎入去再炒過最搞係我叫左一杯凍檸樂,可樂係罐裝,跟住畀個杯連冰同3片檸檬,檸檬放係冰上面,o個三片檸檬可以係高過隻杯架!!證明係成杯冰,我好有禮貌咁叫阿姐幫我倒咁d出黎,跟住佢畀多個杯我,叫我自己倒!!咁算啦我自己倒啦,又好衰唔衰,淨趺左d檸檬,我叫佢可唔可以直頭淨個一杯啦,少d冰咪得囉!!佢都好唔滿意架啦,轉個頭畀一杯同之前一杯一樣咁多冰,仲要態度勁差,好似係我做佢生意咁我講多兩句佢居然鬧返我轉頭個阿姐係四眼架!!
我講多兩句佢居然鬧返我轉頭
個阿姐係四眼架!!
2003-11-06 30 浏览
很普通的一間茶餐廳,地方稱得上光猛和清潔,食物也不錯,特別炒的東西挺有鑊氣,唯一的問題是上菜很慢。