2006-01-15 149 浏览
上次我有個朋友想去板門店食野啦!點知去到門口烏燈黑火!好似執左咁既樣!到底板門店去左邊呀?以前去幫襯佢地,唔單只d 野超好味,選擇多,無論生定熟既食物都種類繁多,尤其是佢地既甜品,真係要比十個叻,連西米布丁都任食,仲有燉蛋呢~~~~~~~真係好到震~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~係新界區真係好難搵到一間咁有質數既食肆,有冇人知道板門店係執左定搬左呀?寫到好似尋人啟示咁~~~~~~~~

寫到好似尋人啟示咁~~~~~~~~
2005-10-05 70 浏览
上次去食.. 都見唔到小強..不過呢D地方實有架啦=] D野食都唔錯..D人就狼左D..我都諗住生日去食過架^^
上次去食.. 都見唔到小強..
不過呢D地方實有架啦=] D野食都唔錯..
D人就狼左D..我都諗住生日去食過架^^
2005-04-16 46 浏览
食物真係好多款, 好正!最開心係有d 特別o既甜品, 絕唔係求求其其整d 糖水o係度就算, 例如有: 薑醋, 好多雪糕, 焗西米布甸, 燉旦, 楊枝金露等下次可能9:30pm 後先去, 會$50 一位, 9;30pm 前就$78 一位, 另加十蚊湯底費, 及加一員工都好nice
食物真係好多款, 好正!

員工都好nice
2005-02-09 8 浏览
Food is good .....Many choice to meMany friend go their is good feel!Have a VIP room....... good feel!!!
Food is good .....
Many choice to me
2005-01-19 29 浏览
野食多....味道唔錯.....熟食都幾好....d炸饅頭好正,係即整....同埋見佢耐唔耐就加d.....放得耐果d...真係目佢掉左佢....係d waitress麻麻地...唔多勤力加水...要叫先加...但禮貌唔錯...都ok生日帶旦糕冇話咩切餅費...d人好醒目好快手拎碟拎匙比我地......
但禮貌唔錯...都ok
2004-08-22 6 浏览
比之前多了款式!座係vip room服務ok la!一大班人去好有feel!說說笑笑的渡過了愉快的晚上。
比之前多了款式!
座係vip room
服務ok la!
一大班人去好有feel!
說說笑笑的渡過了愉快的晚上。
2004-07-14 14 浏览
其實呢間野d野食都叫做okay la,at least好味過漢陽苑,d野食都好多款下gala,星期六去食,每個人數88,加一,不過唔包野飲,都叫做幾抵la.熟食都okay la,但係有個好好笑o既場面,就係魚生一到,就比人立晒~~不過d魚生都幾厚….打邊爐d野食都好多下,d肥牛唔係好肥,正….反而我無咩食到燒烤,可能兜得丸肥膩la,不過佢o巴牛仔骨就麻麻地la,佢o既甜品有香蕉西米露,涼粉,就有個ini一o既沙津bar,佢o既焗西米布甸同炸饅頭都好好味………5個大人,一人個小朋友加一”jar”橙汁,$560到,都okay la~~~服務都算係咁la!!
2004-07-03 3 浏览
食物味道比以前好好多可能轉了人做款式多了尢其是西米焗布丁..很好..很好
食物味道比以前好好多
可能轉了人做
款式多了
尢其是西米焗布丁..很好..很好
2004-06-26 4 浏览
In night!!!Many food to choice!Food is good tasts.I will good back next time.
In night!!!
Many food to choice!
Food is good tasts.
I will good back next time.
2004-03-17 10 浏览
我上次去同個fd食,因為個個都話食間野好食,咁我地試下la~又$39幾平ar~咁去試,入到去食,見到已經大打折扣la~又見到d野食又小la~睇黎好似咩咁,咁食落又太多味精la~食完~我勁口喝ar~飲極野~都係好口喝ar~我下次係唔會幫趁ar~幾平都係咁la~我係唔會既~~=0=<br />
2003-12-11 6 浏览
我同班fd去食lunch38蚊抵就幾抵但係食物種類太少我都係食左幾件牛肉同隻蛋氣氛就冇乜班侍應就個個企晾係道睇電視
我同班fd去食lunch
38蚊抵就幾抵
但係食物種類太少
我都係食左幾件牛肉同隻蛋
氣氛就冇乜
侍應就個個企晾係道睇電視
2003-09-01 2 浏览
$78蚊...抵食d 野食不算太多但每樣食物一樣好味道!!最好食係<西米焗bu 丁> 同< 焞蛋>燒烤火鍋料之餘熟食每樣食物一樣好味道值得推介一下
$78蚊...抵食
d 野食不算太多但每樣食物一樣好味道!!
最好食係<西米焗bu 丁> 同< 焞蛋>
燒烤火鍋料之餘熟食每樣食物一樣好味道
值得推介一下
(非会员)
呢間韓國式餐廳食物認真麻麻,最慘服務態度好差,環境又邋遢又多小強,我試過成班中學同學十幾人去食野,之後大部份人都肚痾又肚痛,我日後向呢間餐廳投訴過d 食物及環境問題,餐廳經理聽到之後態度好惡劣.仲叫我下次可以唔好再光顧,嬲死我呀。-_-
-_-
2003-04-14 9 浏览
上次同班fd泥見到有小強呀~~不過如果一大班fd泥bk間房玩都唔錯呀~p.s.有雪榚任吃呀~~
p.s.有雪榚任吃呀~~
2001-09-03 6 浏览
依家星期一至六,下午時間自助BUFFET 只係$38!好抵食,不過D款式就唔係好多,普通燒烤食品但有湯、甜品! <br>同埋一班friends去都好好!!
同埋一班friends去都好好!!