2023-02-27 130 浏览
荃灣要搵經濟抵食的任食韓燒唔多, 今次就同謙謙來到校長燒肉,睇下點解咁多學生哥鍾意係到食先。呢到分左幾個區域, 分別係燒烤食品, 打邊爐食品, 點心區, 刺身區,甜品區,小食區,飲品等等, 食物種類超過百款,唔怪得咁多學生哥都會來盡情食。我出去夾左燒肉過來,謙謙負責燒,將個炸爐排得滿滿的, 有雞中翼, 司華力腸,台灣腸, 豬頸肉, 牛柳粒, 雞軟骨, 豬腩肉, 多春魚夠哂彭拜。 另一個火鍋爐就放入龍蝦丸, 芋絲, 魚旦,魚皮餃,牛丸,娃娃菜,金菇等等。兩邊一齊來都唔止仲有點心, 鳳爪, 蝦餃,珍珠雞😂食物種類多成咁唔怪得咁受一家大細歡迎,因總有一款岩你食。差d 唔記得呢到仲有壽司和刺身,刺身鮮甜。食到尾就仲有甜品一杯杯細細杯,每款幾啖,岩哂我呢d 鍾意試多幾款的人, 謙謙就拎左杯兩味雪糕返來仲加左唔同的糖果做裝飾。

差d 唔記得呢到仲有壽司刺身刺身鮮甜。

2023-02-25 94 浏览
今晚朋友生日,和他到荃灣校長燒肉食放題慶祝。店內環境寬敞,陳設有打war game feel,幾有特色。燒肉種類繁多,應有盡有,燒雞腎好好味,爽口入味,燒成有點燶邊更正。一口牛肉質嫩滑,幾有牛味,還帶點黑椒味,蘸上燒肉醬相當美味可口。還免費加安格斯牛扒,很大塊,有厚度,油花分佈均勻,燒起來超香,很有口感,油脂甘香軟滑,牛味濃郁。芝士年糕魚蛋卷很特別,外層的魚蛋爽口彈牙,夾著軟軟的芝士年糕,入口煙韌軟滑,一定要試試。除了燒肉外,還有刺身,種類很多,三文魚、帶子、赤貝、赤蝦、白貝、希靈魚......三文魚肥美,肉質鮮嫩爽口。赤貝很新鮮,有口感。而我最喜歡吃帶子,頗厚身,很鮮味,所以吃了不少。還有火鍋,一邊吃燒肉,一邊吃些青菜,感覺不錯,各式各樣,想吃什麼就吃什,滿足了不同人的喜好,可能這是我愛吃放題的原因。甜品選擇也多,啫喱、大菜糕、布甸、蛋糕、雪糕......各樣都想試下,但真的沒法吃太多。整體而言,真的很豐富。

同朋友傾開偈,先驚覺自己仲未試過呢間多重放題店。以往幫襯燒肉+火鍋嘅放題店,質素都唔會太好,但今次試校長燒肉嘅荃灣店令我有啲改觀,性價比的確幾唔錯。以250左右人均價錢而言,自問期望值唔大。點知地方闊落之餘,檯櫈擺設仲有種韓式玩味感,仲設有大量巨型霓虹燈水牌方便食客「搵食」,指示都幾清晰。食放題重頭戲當然要數刺身,最抵讚係三文魚厚切又夠大塊,啖啖肉又唔霉。虎蝦都值得一試。另設壽司區,有時仲會轉吓款式,推薦鰻魚同腐皮壽司。燒肉同火鍋配料加埋真係花多眼亂,牛、雞、豬肉嘅選擇都好充足,有啲仲經韓式醃製,燒完已經好夠味。土匪雞翼、肥牛、黑椒牛柳粒、一口腸都係必食之選。估唔到食放題仲有點心選擇,有興趣嘅朋友都可以一試,今次因為太飽就試唔到。想開胃啲仲有沙律選擇。雜物區有唔少我嘅熱愛款,例如有麥樂雞、炸雞、章魚燒、薯角等。每款都處理得唔錯同夠入味,唔會過燶,保溫亦做得幾好。燒肉燒到咁上下,就拎埋個細鍋試埋火鍋。可以同時進行燒烤同火鍋真係好方便。今次揀咗壽喜燒同豬骨湯底,肥牛配壽喜燒湯底真係好入味。甜品除咗有啫喱、奶凍、雪糕筒、雪條之外,亦設有朱古力扭紋雪糕機,食落冰感較重。最過癮係可以加可樂糖、
同朋友傾開偈,先驚覺自己仲未試過呢間多重放題店。以往幫襯燒肉+火鍋放題店,質素都唔會太好,但今次試校長燒肉嘅荃灣店令我有啲改觀,性價比的確幾唔錯。

另設壽司區,有時仲會轉吓款式,推薦鰻魚同腐皮壽司

甜品除咗有啫喱、奶凍、雪糕筒、雪條之外,亦設有朱古力扭紋雪糕機,食落冰感較重。最過癮係可以加可樂糖、漢堡包糖、朱古力豆等配料。

飲品種類都幾多,呢到嘅忌廉鮮奶唔係大路見開嘅牌子,但個人認為都一樣好飲。另外原來仲有勁多養生花茶選擇,消滯一流。
2023-02-24
2023-02-23 197 浏览
款式多 味道麻麻 😕好味指數:👅抵食指數:⭐️回頭指數:❌成日經過見到「校長燒肉」個牌閃Lingling都心思思想食🤔上網見到又有燒肉又有火鍋都幾期待🥶但食完好失望🙍🏻‍♀️仲要撞正情人節黎食…晚市$258 限時90分鐘 完全唔夠時間(不過最後發現食物質素唔好 90分鐘都比多佢 唔想繼續食)雖然話2百幾蚊邊爐+燒肉任食 又多款式 唔好咁多要求 … 但真係寧願佢比少啲款式,做番好少少質素1️⃣燒肉:👎🏻首先餐廳為左方便清潔 係燒肉盤上放上牛油紙….但可惜佢完全阻礙咗原本燒肉盤上有孔嘅特點🥶trap 住哂啲油😰 搞到啲肉 全。部。都。好。油😰 食幾片就好滯好想嘔👎🏻全部肉類差唔多得醬汁味 冇肉味👎🏻金沙骨 骨大肉少👎🏻豬頸肉冇豬頸肉味👎🏻雞扒唔juicy 唔滑 👎🏻蜜糖雞翼嘅蜜糖唔好味👎🏻豬腩肉太薄 好快燒得乾咗唔好食👎🏻睇之前食評見到有得燒蠔燒扇貝 但當晚完全冇見過 👍🏻食物同醬料款式都超多! 但好似冇生菜比人包豬腩肉食😕2️⃣火鍋: 👍🏻蔬菜及丸類都算多 👎🏻肉類少得可憐🥲可能佢suppose 人地肉類會食燒肉👎🏻火鍋豉油 超級咸!! 3️⃣飲品及配料👍🏻餐廳最勝在於款式多 👍🏻最欣賞有樽裝熱維他
款式多 味道麻麻 😕

👍🏻食物同醬料款式都超多! 但好似冇生菜比人包豬腩肉食😕

2️⃣火鍋
👍🏻蔬菜及丸類都算多
👎🏻肉類少得可憐🥲可能佢suppose 人地肉類會食燒肉
👎🏻火鍋豉油 超級咸!!

3️⃣飲品及配料
👍🏻餐廳最勝在於款式多
👍🏻最欣賞有樽裝熱維他奶🤩好耐冇見過
👎🏻啲甜品就咁打開hea 係度… 有啲唔衞生 放入有門雪櫃會好啲😰
👎🏻好立克布甸冇乜味 可以不試

總結: 冇咩事可以唔洗黎 正正經經打邊爐 / 燒肉啦🫡 呢個價錢做唔到兩樣野 唔好勉強🥴
2023-02-22 116 浏览
表妹請食飯今日有食神,年紀小小的表妹剛出社會報到,第一次出糧要請我食飯,我當然要同佢慳住荷包啦.但係表妹好似眼闊肚窄咁,仲喺度猶豫緊去食韓燒定係打邊爐好,我就提議佢不如去校長燒肉日韓料理,一次過可以滿足曬兩個願望,而且價錢仲相當抵食.校長燒肉係自助形式的,地方頗闊落,每一張枱都有燒烤用嘅爐同火鍋用嘅爐。一個價錢可以食勻兩樣嘢。先係有刺身區,每次最多可以攞三種刺身。然後就係燒烤同火鍋區,有數十種肉類同蔬菜任君選擇,款式好多。除此之外有熟食區,甜品區,雪糕機,糖果區,冷盤區,點心區。飲品方便,除咗罐裝飲品外,有十多款茶包自助沖調,亦有清酒同梅酒供應。我自己就比較喜歡雞翼,豬頸肉,牛五花同雞軟骨。人均消費💰 : $ 170總結✍ : 食物選擇多NatNat評分💎💎💎💎(5💎為最高)
表妹請食飯

先係有刺身區,每次最多可以攞三種刺身
除此之外有熟食區,甜品區,雪糕機,糖果區,冷盤區,點心區。

我自己就比較喜歡雞翼,豬頸肉,牛五花同雞軟骨。

人均消費💰 : $ 170
總結✍ : 食物選擇多
NatNat評分💎💎💎💎
(5💎為最高)
2023-02-18 1861 浏览
今晚和朋友到荃灣校長燒肉日韓料理食放題,環境寬敞,卡位坐得幾舒服,地點亦方便。刺身款式都不少,質素也不錯,帶子很新鮮,入口鮮甜。三文魚肥美,橙白相間,軟滑有鮮味。還有其他刺身,如赤具、赤蝦、白貝、希靈魚......適合各人的喜好,但我最喜歡吃帶子。燒肉選擇非常多,想吃甚麼都有,各色各樣任君選。黑椒一口牛好美味,有黑椒的微辣,肉質軟滑,有牛味。土匪雞翼好正,很入味,有淡淡的孜然和黑椒味,肉質嫩滑,烤起來很香。五花腩肥瘦相間,看上去已想食,入口肥而不膩,滿口甘香,好好味。原來燒菠蘿很美味,很新鮮,燒起來微味可口,一定要試試。雞腎也很好味,爽脆惹味,厚薄度剛好,配上燒烤醬好正。還送了安格斯牛扒,油花分佈不錯,有厚度,燒烤時已聞到陣陣油香,肉質夠嫩,牛味濃郁,頗有質素。食完燒肉再食火鍋,吃些青菜消消滯,清清腸胃確是不錯,火鍋生料都有不少的選擇。食物種類非常多,真的沒話說。甜品亦有不少的選擇,大菜糕加奶好味,冰涼爽口,布甸香甜可口,不會太甜,有口感。還有不同種類的雪糕雪條。

2023-02-13 149 浏览
Grilled food 燒物 🍖自助夾嘅燒物種類好多,肉類方面有牛柳、一口和牛、滑脫脫嘅雞扒🐔、香草魚柳🐟等,仲有其他配料可以燒,好似係煙鴨胸、魷魚🦑、牛油粟米🧈🌽、菇類🍄,選擇好多元化Hotpot & ingredients 火鍋及配料 🍲今次火鍋揀咗壽喜燒同日式豬骨湯嘅mix,配料有一系列嘅肥牛、牛肉、豬肉、羊肉🐐,啱晒食肉控,另外有四五款蔬菜🥬、自家製丸類、餃子🥟、台灣黑椒腸、菇等,可以切合唔同朋友嘅口味!Cooked food 🥘 熟食 餐廳嘅熟食吧都幾令人impressive 😍,食物五花八門,由新鮮沙律🥗、炸物小食,包括有薯條🍟、魷魚圈🐙、炸魚皮,以至經典港式點、老火湯水、韓式前菜同埋特色小炒,應有盡有,可以一次過試到多款特色食品Beverages & desserts 樽裝、自家製飲品及甜品🍮除咗有梅酒、清酒🍶、樽裝同罐裝飲品之外,仲有個10多款嘅花茶櫃可以按個人喜好自己mix and match 👍🏻,十幾款嘅homemade 甜品份量啱啱好,可以每一樣試少少,都唔錯呀
Grilled food 燒物 🍖

Hotpot & ingredients 火鍋及配料 🍲

Cooked food 🥘 熟食

2023-02-12 1352 浏览
今晚好朋友生日,專登約她去荃灣校長燒肉食放題。 又有火鍋,又有燒肉。餐廳非常大。全部座位都以卡位設計,非常舒適。餐廳周圍都掛住超有香港特色嘅霞虹燈管,非常摩登。燒肉超多款式選擇,主要分豬、牛、雞三類。有豬扒、雞扒、牛仔骨、雞軟骨、雞腎、五花腩、肥牛片、豬肋骨。 叉燒、五餐肉還有海鮮選擇:魚柳、魷魚鬚、多春魚、帶子。還有多款蔬菜🥬、餃子、多種菇類、不同款式豆製品、魚蛋、蓮藕、木瓜、冬蟲草、丸類比你選擇。唔夠飽仲有不同意粉、麵類可取。太肚餓可先夾炸物食,春卷、麥樂雞、炸魷魚圈、炸魚皮、響鈴卷。還有健康嘅沙律吧及涼菜。仲有廚師煮的四道中式菜式:小龍蝦🦞、中式牛柳粒、避風塘螺、辣抄涼瓜肉絲。最抵死係連點心都有,用個蒸籠蒸住。 燒賣、蝦餃、牛肉球、叉燒包、珍珠雞、潮州粉果。喜歡食日式既朋友,仲可以排隊有師傅即場切刺身,同有壽司任拎。 另外,有四個雪櫃比你任拎飲品。 茶類、維他飲品、韓國飲品、啤酒等。餐廳好細心知道有客人唔飲凍飲,就放定常溫嘅紙包飲品。還有一個花茶牆,比各位女士自己沖花茶飲。 旁邊仲設有一個100度既熱水機,保證可以令茶沖出味來。食完燒肉,火鍋在收銀旁仲有雪糕、雪條任食。有雀巢甜筒
今晚好朋友生日,專登約她去荃灣校長燒肉食放題
餐廳周圍都掛住超有香港特色嘅霞虹燈管,非常摩登。

還有健康嘅沙律吧及涼菜。

食完燒肉,
火鍋在收銀旁仲有雪糕、雪條任食。有雀巢甜筒,特別味道食。 香竽、哈蜜瓜味。 仲有mega 薄荷朱古力味 同 焦糖味。 還有韓國樂天品牌嘅哈密瓜🍈雪條。 我朋友超滿意我今日嘅生日安排。
2023-02-10
  • 火鍋
  • 燒肉
  • 雪糕
2023-01-26 314 浏览
服務態度差。明明係三個人仲計四人檯。問佢係咪計錯錢,就係到發脾氣。比左帳單,仲有半個鐘,仲不斷催人比錢。買完單仲一直企係張檯隔離問人比錢未。人地未食完野,就收走野飲。第一次食就有咁嘅體驗,下次唔會嚟食。
服務態度差。
明明係三個人仲計四人檯。
問佢係咪計錯錢,就係到發脾氣。
比左帳單,仲有半個鐘,仲不斷催人比錢。
買完單仲一直企係張檯隔離問人比錢未。
人地未食完野,就收走野飲。
第一次食就有咁嘅體驗,下次唔會嚟食。
2023-01-18 283 浏览
校長燒肉聽到聽過好多次,但今次係第一次嚟食,性覺比比我想像中高,佢除咗有得燒肉之外,仲有得打邊爐、有刺身、有甜品、仲有更類型嘅茶‼️‼️ 先講茶,呢一嗰area係最吸引我😂 因為我自己食燒肉覺得飲熱野可以減低油膩感,好少可燒肉/放題店有咁多種唔同嘅茶,傳統嘅普洱又有,新式有唔同功能嘅花茶都有,真係有啲驚喜💗 仲有一款飲品😂 熱樽裝維他奶,現加好難見到佢,見到佢都俾佢吸引住😂講返重點,所有食物都要自己出去夾,大部份都係醃製好嘅肉,連打邊爐嘅煲都湯底都係自己出去拎,呢嗰自助形式幾特別👍🏻 刺身比我想像中ok,絕對能夠拉高性價比😎 佢所有爐都有牛油紙俾你燒,呢一個都值得讚,因為愛食多春魚嘅我,好似永遠都係俾嗰爐食咗😂 今次終於可以原條食😝 醬醃雞腎片都係我另一個推介,好爽脆😎 仲有必食嘅菠蘿🍍有咗牛油紙,唔會黑😎 店員好勤力主動幫你換紙,服務都幾好😎總括嚟講,黃金時段都係$250左右,又真係幾抵😎

總括嚟講,黃金時段都係$250左右,又真係幾抵😎
今晚約左朋友係荃灣校長燒肉度吃飯,聽佢地講呢間大件夾抵食🤩 環境舒適,座位寬敞,一於就試下先😎 呢度嘅食物種類好多,無論熟食、刺身、韓燒、火鍋、沙律、小食、甜品、飲品,甚至係醬料種類都好多👏🏻 呢度燒肉出曬名,無諗過刺身仲好食😋 佢有三文魚、八爪魚、帶子、生蝦等等,樣樣都好新鮮🍣 鮮甜肥美,好有質感☺️ 韓式燒肉方面,都有唔少選擇,E.G. 土匪雞翼、肉類、丸類、菜類等等都有,樣樣都幾吸引😝 而且味道醃得幾好,燒起黎很超香😳 甜品有我最愛嘅韓國雪糕同大阪芒果雪糕🍦而且服務態度好好,收碟速度好快!! 時限1️⃣2️⃣0️⃣分鐘,時間都好充足 🧭 啱曬一家大細黎食,食量多、或者鍾意食好多唔同款式既朋友都可以黎呀🔅 性價比好高,一次過滿足曬你所有願望,非常滿足💌📍校長燒肉日韓料理 (沙咀道)🔍荃灣沙咀道298號翡翠廣場2樓

📍校長燒肉日韓料理 (沙咀道)
🔍荃灣沙咀道298號翡翠廣場2樓
2023-01-06
【 全方位抵食放題!韓燒+打邊爐+刺身壽司+熟食 || 校長燒肉】 很少有放題可以包齊韓燒+打邊爐+刺身壽司+熟食,總有一樣擊中你的心!特別是一班朋友聚會,每個人口味不同,來校長燒肉就可以滿足全部人的需求啦👍!平日晚市成人都只是$148~$228(視乎不同時段),確實抵食😉!店内佈置頗有韓國街頭色彩,霓虹燈牌,彩色凳~座位亦夠闊落,設有卡座,和主題大包廂~🍽️🅕🅞🅞🅓&🅕🅔🅔 💸 ♦️ 韓燒選擇多籮籮!各種肉類和海鮮,豬牛羊雞魚都有,有調味腌製過的,亦有原味的的;有大塊慢燒扒類,亦有輕炙薄切款~帆立貝,牛仔骨和薄切豬頸肉都是小編encore之選😍!♦️ 火鍋3款自助湯底:日式豬骨濃湯,四川麻辣湯,壽喜燒湯~有誠意👍!而且可以選擇鴛鴦鍋!肉類、丸類,腸仔都有齊!♦️ 刺身壽司三文魚,帶子,希靈魚,馬刀貝,虎蝦,赤蝦,八爪魚,螺片等等,值得一提是份量好足,三文魚厚切大塊,帶子亦夠大粒鮮甜😚!對於韓燒店而言,選擇相對較多~♦️ 熟食 & 炸物 & 湯品✦ 居然有點心!一籠籠好可愛!燒賣、蝦餃、粉果、牛肉球,珍珠鷄等等~✦ 有湯飲!係人蔘鷄湯,誠意驚喜!✦ 熟食有花螺,炒蟹,白汁鷄和辣

🍽️🅕🅞🅞🅓&🅕🅔🅔 💸

♦️ 韓燒

♦️ 火鍋

♦️ 刺身壽司

♦️ 熟食 & 炸物 & 湯品
✦ 有湯飲!係人蔘鷄湯,誠意驚喜!
✦ 熟食有花螺,炒蟹,白汁鷄和辣雞~

♦️ 蔬菜生果
沙律前菜,新鮮蔬果,都具備,而且蔬菜選擇不馬虎,特別有小編鍾意的秋葵,淮山,炸芋頭!

♦️ 甜品
自家制奶凍,番薯糖水,韓國雪條學糕,切餅小蛋糕,亦設有自助雪糕機器和夾糖區~

♦️ 飲品
除了雪櫃内的罐枝裝飲品,還有泡茶區,放置了約16種花草茶葉類材料,還標記出每種花草的功效,任君調配😋~

💁 🅢🅔🅡🅥🅘🅒🅔 🛎
店員有及時提供幫忙❤,收碟換燒烤紙~整體用餐氣氛好好~
2023-01-15 144 浏览
校長燒肉日韓料理 (沙咀道)荃灣沙咀道298號翡翠廣場2樓成日行過沙咀道抬高頭都見到呢間<校長燒肉>, 不過今日先第一次黎幫襯,估唔到都充滿驚喜,雖然招牌係寫住食燒肉,但入到黎原來唔試咁簡單,除左燒肉之外,仲有火鍋,日式刺身,熟食小菜/炸物,點心同埋大量甜品雪糕,真係一次過滿足晒所有願望食齊晒咁多款嘢,約朋友黎聚會就岩晒啦呢既食物全部都係自取既,食幾多囉幾多好方便,唔使下下用手機或者填紙仔落單。。見到出面燒烤既配料非常多有成幾拾款,擺得井井有條非常企理,當中好多肉類都係經過醃製嘅,燒完出黎就更加滋味啦,至於另一邊就係擺火鍋食材,見到有好多我最鐘意既丸類,正呀值得一提既就係刺身方面,估唔到有咁多款選擇,而且試左幾轉都keep住新鮮,分別有三文魚,鮑片,榮螺片,虎蝦,八爪魚,希靈魚,玉子,帶子,仿蟹柳,馬刀貝。。而我最欣賞當然係大大隻入口鮮甜既赤蝦啦
校長燒肉日韓料理 (沙咀道)
荃灣沙咀道298號翡翠廣場2樓

今晚同朋友食飯 我想食韓燒🤩朋友想食火鍋🤪禁岩想起去過的校長燒肉日韓料理📍既然係荃灣就帶朋友去試下!-這家真係好抵食📝有齊燒肉、火鍋、刺身、甜品、仲有點心🔎真係好多唔同款,岩晒心大心細既朋友😆同埋每款都係自助的,所以份量幾多都可以自己決定‼️我立即拎左刺身同燒肉啦🍣包括有🟠三文魚刺身🟠八爪魚刺身🟠希靈魚刺身🟠肥牛🟠泡菜🟠日式餃子🟠韓式雞軟骨🟠香草鮮魚刺身新鮮✔️而且韓式雞軟骨都好好食🍗好脆口同好好咬!同埋可以試下香草鮮魚🐟魚身好滑😋-朋友就反而拎左好多火鍋同點心,🔸燒賣🔸潮洲粉果🔸翡翠菜苗🔸芝心丸🔸廚師腸🔸炸魚皮🔸響鈴🔸芋絲我自己最鍾意係翡翠菜苗🥬朋友就話點心熱辣辣🥠而且餡料好滿 有幾個款式🥧-我地仲拎左唔少前菜同其他食物呀!包括有🔹人蔘雞湯🔹泡菜🔹酸蘿蔔🔹中華沙律🔹川辣木耳🔹炸薯角🔹炸薯餅🔹黑加侖子啫喱🔹士多啤梨啫喱🔹西瓜🔹雪條我第一次試人蔘雞湯🥣滿滿的蔘雞湯,冬天好溫暖呀🥄同埋炸物都唔錯,熱辣辣🔥我自己就仲好支持啫喱😍仲可以自助加煉奶😋正!-我覺得這家自助最好係份量可以由自己決定🤘🏻不過就由於韓燒 味道都的確比較強⚠️同埋位置的確唔好易搵的❗️但經過都值得試下 性價比幾高💚💛
今晚同朋友食飯 我想食韓燒🤩朋友想食火鍋🤪
禁岩想起去過的校長燒肉日韓料理📍
既然係荃灣就帶朋友去試下!
這家真係好抵食📝有齊燒肉、火鍋刺身甜品、仲有點心🔎
真係好多唔同款,岩晒心大心細既朋友😆
同埋每款都係自助的,所以份量幾多都可以自己決定‼️
我立即拎左刺身同燒肉啦🍣包括有
🟠日式餃子
🟠韓式雞軟骨
🟠香草鮮魚
刺身新鮮✔️而且韓式雞軟骨都好好食🍗
好脆口同好好咬!
同埋可以試下香草鮮魚🐟魚身好滑😋
朋友就反而拎左好多火鍋同點心,
🔸燒賣
🔹黑加侖子啫喱
🔹士多啤梨啫喱
🔹西瓜
🔹雪條
我第一次試人蔘雞湯🥣滿滿的蔘雞湯,冬天好溫暖呀🥄
同埋炸物都唔錯,熱辣辣🔥
我自己就仲好支持啫喱😍仲可以自助加煉奶😋正!
我覺得這家自助最好係份量可以由自己決定🤘🏻
美顏生茶
刺身
火鍋
  • 美顏花茶
   今天休假,早上起來天色灰濛下着毛毛細雨濕氣重重的,人也顯得有點懶洋洋。到處也不想去只想自在的吃一頓。想起了沙咀道的「校長燒肉日韓料理亅一於約埋住荃灣的明友一起去食個痛快的午餐!特別喜歡這個場充歡樂氣氛的風格,來到除了盡情放輕鬆地吃還有種時光倒流返回學生時代一樣的感覺每次和朋友來都很開心!燒肉+火鍋任飲任食放題收費還相當抵食!午間成人138元 / 位 另加一食物林林種種,分門別類擺放整齊衛生。炸物非常吸引!火鍋蔬菜多選擇又新鮮。自助選喜愛的湯底~有日式豬骨湯, 壽喜燒湯,四川麻辣湯~等。五花八門的燒烤配料,令人 目不暇給 !甜品,沙律,壽司,中式點心……每件壽司色澤 閃爍 非常新鮮!選了 鴛鴦鍋~職員服务相當細心,勤收碟和換爐紙, 確保乾淨衛生!兩個牛魔狂燒牛肉真是吃得痛快!款式太多每次都沒吃熱葷今次一定要試試味道如何!原來也很有水準的,好味!其中豬皮魚蛋爽彈入味而豬肚煮鷄調味也相當滋味。足料鮮人參雞湯啖啖甘香。除冷飲熱飲還有梅酒,清酒等。甜品中有我童年愛吃的蛋花大菜糕邊吃邊懷舊一番。吃飽飽120 分鍾大滿足!再沖一壺熱 普洱茶,非常享受!
燒肉+火鍋任飲任食放題收費還相當抵食!
午間成人138元 / 位 另加一
食物林林種種,分門別類擺放整齊衛生。
炸物非常吸引!
火鍋蔬菜多選擇又新鮮。
自助選喜愛的湯底~
有日式豬骨湯, 壽喜燒湯,四川麻辣湯~等。
五花八門的燒烤配料,令人 目不暇給 !
甜品,沙律,壽司,中式點心……
每件壽司色澤 閃爍 非常新鮮!
選了 鴛鴦鍋~
職員服务相當細心,勤收碟和換爐紙, 確保乾淨衛生!
兩個牛魔狂燒牛肉真是吃得痛快!
足料鮮人參雞湯啖啖甘香。
除冷飲熱飲還有梅酒,清酒等。
甜品中有我童年愛吃的蛋花大菜糕邊吃邊懷舊一番。
吃飽飽120 分鍾大滿足!再沖一壺熱 普洱茶,非常享受!
2023-01-10
午餐