2020-05-08
山林道真係有好多好食既餐廳!適逢五一黃金週 一定要支持下小店! 臨急抱佛腳下搵黃店食 好彩即日打去都可以book位! 唔知係咪大家都有book位 所以都無得walkin 門口亦無人排隊鮮帶子黑松露意大利麵 $168帶子又真係幾大隻幾新鮮! 好濃郁既黑松露味! 好岩口味!牛油果蟹肉意大利麵 $148牛油果做醬 撈意大利麵真係第一次食! 呢個組合好夾! 我覺得店內意粉都好出色! 不過份量較少 比較大食既女仔應該都唔係好夠!炸水牛芝士條 $48普普通通 得4條關係 性價比較低所以都唔建議嗌呢個!芝士蘑菇釀雞翼 $68聽個名都好吸引! 好中意食釀雞翼 因為貪方便 一啖就可以食晒! 食落去有好濃郁既蘑菇味!夾埋一齊又唔會好膩!開心果蛋糕 $58當日有2款蛋糕揀 最後2件都揀左開心果味!好有驚喜 好濃開心果味而且moose 都好滑!個餅底係由脆脆做成!
鮮帶子黑松露意大利麵 $168
帶子又真係幾大隻幾新鮮! 好濃郁既黑松露味! 好岩口味!
牛油果蟹肉意大利麵 $148
牛油果做醬 撈意大利麵真係第一次食! 呢個組合好夾!
炸水牛芝士條 $48
普普通通 得4條關係 性價比較低
所以都唔建議嗌呢個!
芝士蘑菇釀雞翼 $68
開心果蛋糕 $58