2015-07-22
同友人🙋一向喜愛去小店食野,話說上網見到棋吧評語幾好,於是book左一試,點知奇差😖。上到去環境不俗,好cozy ,大概有5張枱到 ,係油煙味有少少大,可以接受。店員👧都好nice既,坐低左係梳化位之後,有另外兩個食客入到泥,店員就同我地講可唔可以調枱,因為佢地想坐梳化位,同埋人地有5個人。於是我地就話我地都有訂枱架咼😓,同埋餐廳都有另一張5人枱,同友人不明白點解店員無好好安排坐位,要客人坐低settle好,用佢地想坐梳化位藉口調位,對客人太不尊重了吧。婉拒左之後,店員仲未放棄,用送客薯條利誘😒 最尾調左位,但利申因為原則既問題無要到佢地薯條,純粹係我只想和友人好好食餐飯,唔想糾纏。😠食物質素🍚: 野食等左好耐,價錢都唔平,98蚊一個吉列豬扒飯,無野飲。重點係嗰飯好少,用叉食了三啖已經無左一半,男仔食完同無食應該會一樣,重點來了😡,叫店員可否添少少飯,等左15分鐘有多,再問先講話“煲緊飯",得5張枱,全場得二人叫飯餐,點解可以無飯呢?😒😒😒 這不是餐廳最基本的嘛?😒最後飯不了了之,炸蟹拑(38蚊)需要一個鐘才上菜,一咬,凍既😒😒😒😒等佢再炸又要一段時間。酒: 還可以,一分錢一分貨,但又
婉拒左之後,店員仲未放棄,用送客薯條利誘😒
酒: 還可以,一分錢一分貨,但又係等左好耐,因為酒未凍喎😓
隔壁枱都有催上菜既情況,唯一讚賞既係有人生日,店主送上shooters, 可惜調酒最尾飛左嗰調酒器落地........😱
兩個飯,三杯飲料加一個蟹拑約370元
😷一次非常非常差的經驗,餐廳由三個女仔經營,食物質素真係好失望😩,情願食快餐店,絕對無下一次。😖