2025-02-15
睇門口介紹幾正,而且d靚女係門口接待笑笑口咁睇落就開心~之前都有叫哩間過外賣唔錯,今次啱好同朋友小聚就係度食啦~🐟酸菜魚主角當然係哩個啦,魚片基本無骨,入口方便又唔腥😋加上酸菜撈住個白飯簡直一流👍🏻冇霖到好大一盤,魚都俾得好足,下面仲有粗粗既薯粉😋🐸乾鍋田雞乾鍋爆炒嘅田雞真係冇得頂,上離之後仲會加熱令到更加入味,所以要記得翻翻佢,如果唔係吃到後面有d辣🤣🍳鐵板水晶粉水晶粉煙韌得嚟夠彈牙,加埋雞蛋同椰菜絲色彩豐富,裡面仲有酸豆角,偶然咬到增加下口感,小辣都唔會太辣,啱好比小朋友吃正😉🍹酸梅湯/凍奶茶雖然凍奶茶都唔輸屑,不過酸梅湯簡直絕配,解辣一流,特別乾鍋田雞吃到後面好需要🤣兩條友都吃唔嗮,份量真系足,最後打包咗個粉走做宵夜,可能叫咗個白飯送酸菜魚,個白飯都好大碗🤣建議收工早d到,我6點去到仲可以有位揀,到7點就開始full full地啦🤭臨走影咗下個門面,睇翻張相個靚女仲同我比✌🏻,真系翻到屋企都忍吾住笑一下🤣
🐟酸菜魚
🐸乾鍋田雞