2024-10-16 8905 浏览
同朋友行完朗豪坊,想搵d日式放題食食,一上到去竟然全場爆滿,估唔到平日中午都咁誇張~好彩我地一去到就已經入得去。仲有吧檯位安排到比我地2個人坐,一坐低就掃qr code叫野食。好鍾意呢到既飲品,因為好貼心,由其係唔飲凍飲既朋友,呢到係有一個暖櫃提供熱飲品!朋友就比較鍾意佢外面有個開放式既食物放題區,有海鮮,蝦同青口食!仲有唔同既甜品同小食。食物款式確實好多:最想介紹既係,🔅三文魚刺身,肉身十分鮮甜爽口🔅帶子刺身等;壽司也很多款式,外形漂亮吸引,味道一流🔅小食也有很多:枝豆,粟米粒等;小食類十分精美🔅海鮮類也十分多多,例如:鮮蝦,生蠔,嚮螺等;海鮮類十分鮮甜可口🔅牛乳湯都好夠熱同香甜,配料超多#放題 #好近地鐵站 #香港必喝 #旺角探店 #香港放題店 #香港好去處 #旺角推薦食品#旺角美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅遊
好彩我地一去到就已經入得去。

食物款式確實好多:
最想介紹既係,
🔅三文魚刺身,肉身十分鮮甜爽口

🔅帶子刺身等;壽司也很多款式,外形漂亮吸引,味道一流
🔅小食也有很多:枝豆,粟米粒等;小食類十分精美
🔅牛乳湯都好夠熱同香甜,配料超多

2024-10-08
即使過咗中秋開始涼涼地,都無阻我思鄉心情,為解一愁,今天相約友人去呢間既款式多到數唔哂既日式放題名店「極尚大瀛喜日本料理」品嚐是日晚餐❗餐廳裝修簡潔,店員非常有禮貌并安排預約客人逐個取飛入座,而上菜速度非常快而且準!我們惠顧了晚市放題 1️⃣🌟新鮮刺身、壽司手卷:刺身包括油甘魚、赤蝦、長腳蟹腳、象拔蚌、泰式鮑魚以及海膽手卷,每一啖都非常鮮美,特別是油甘魚和赤蝦,肉質鮮嫩,入口即融。2️⃣🌟燒物及天婦羅:鹽燒牛舌及西京燒魚入味鮮美。天婦羅部分,蝦及秋葵炸得恰到好處,外脆內軟。3️⃣ 🌟一品料理:金牌紅燒乳鴿肉質嫩滑以及芝士黃金醬燒開邊蝦,而且連榴櫣都有,非常驚喜!4️⃣🌟煮物:金湯酸菜魚湯底濃郁,配上鮮味既魚肉,非常惹味。日式烏冬則彈牙爽口,一試難忘。5️⃣🌟自助吧:自助吧的選擇頗為豐富,有麻辣豬手還有泰式鳳爪等特色小吃。湯品方面,蟲草花膠燉雞湯滋補養顏。各式飲料和乳酪甜品雪糕HaagenDazs都係放題任食,欲罷不能。總括而言,這家日式放題菜式豐富,新鮮出色,令人回味無窮。無論是刺身、燒物、一品料理,還是煮物和自助吧,而且鄰近旺角地鐵站,絕對要推薦俾鐘意日本料理既你。

我們惠顧了晚市放題

早餐
  • 新鮮刺身
  • 壽司
2024-10-04 7609 浏览
大喜屋一向係放題界中比較水準穩定又抵食嘅人氣之選。鍾意食刺身、壽司等日式料理嘅人嚟到一定可以大快朵頤🥳呢日去到集團旗下嘅極尚大瀛喜日本料理,發現而家嘅放題已經去到更高level,食物、飲品選擇超級豐富👏🏻除咗日式料理,仲有中式美食,選擇多到媲美自助餐。刺身嘅質素尤其出色😋但係價錢就出奇地抵食,8:30後入座每人只需$268就可以任飲任食兩小時,性價比好高,難怪咩時段都座無虛席🔥🍣刺身、壽司、卷物刺身絕對要不停encore😎夠晒新鮮,不論池魚王、油甘魚、挪威三文魚、大赤蝦等都夠鮮甜高質😋另外仲有多款壽司卷物,好似幾甘香嘅海膽手卷、海膽魚子紫菜杯、拖羅蓉軍艦等,size比較的骰,可以叫多幾款🤪比較特別嘅仲有泰式虎蝦、泰式鮑魚,別有一番風味。🦪燒烤、中式熟食、炸物、鍋物、主食熟食除咗大路嘅和物、火鍋、天婦羅之外,仲有鮑汁花膠、川味蒸珍寶鮮蠔、豉汁蒸鱔球等中式美食。花膠絕對係必點回本之選😛😛花膠超大塊,而且真係食到啲膠質,幾正😋裡面仲有鮑片、花菇同西蘭花,媲美酒樓質素。其他必點嘅熟食有法式香草燒羊架、鐵板鵝肝以及鐵板燒汁蒜片一口牛。羊架啖啖肉,肉質夠juicy,調味啱啱好,好食😋鵝肝軟滑甘香,
大喜屋一向係放題界中比較水準穩定又抵食嘅人氣之選。鍾意食刺身壽司等日式料理嘅人嚟到一定可以大快朵頤🥳呢日去到集團旗下嘅極尚大瀛喜日本料理,發現而家嘅放題已經去到更高level,食物、飲品選擇超級豐富👏🏻除咗日式料理,仲有中式美食,選擇多到媲美自助餐刺身嘅質素尤其出色😋但係價錢就出奇地抵食,8:30後入座每人只需$268就可以任飲任食兩小時,性價比好高,難怪咩時段都座無虛席🔥

🍣刺身壽司、卷物

🦪燒烤、中式熟食、炸物、鍋物、主食
熟食除咗大路嘅和物、火鍋、天婦羅之外,仲有鮑汁花膠、川味蒸珍寶鮮蠔、豉汁蒸鱔球等中式美食。花膠絕對係必點回本之選😛😛花膠超大塊,而且真係食到啲膠質,幾正😋裡面仲有鮑片、花菇同西蘭花,媲美酒樓質素。其他必點嘅熟食有法式香草燒羊架、鐵板鵝肝以及鐵板燒汁蒜片一口牛。羊架啖啖肉,肉質夠juicy,調味啱啱好,好食😋鵝肝軟滑甘香,甘香味滲入底下嘅脆片超邪惡😈

🥗自助區凍海鮮、沙律、熟食
自助區可以任拎青口、翡翠螺以及熟蝦3款凍海鮮。另外都有中華沙律、蒸點心、炒菜、炸物、紅酒燉牛肋條等熟食🥘

🍦甜品、雪糕
甜品有Haagendaz雪糕、韓國雪條。另外有部軟雪糕機,供應蜜瓜及牛奶兩款味道,雪糕帶點冰感,蜜瓜味幾香幾天然都唔錯😚糖水有香甜嘅椰汁雪燕👍🏻另外仲有唔少杯裝甜品以及糯米糍,好似tiramisu、班蘭布丁、榴槤布丁等。

🥃飲品
放題店嚟講,呢度嘅酒精飲品選擇可能係全香港數一數二🤩🤩無諗到咁抵食嘅放題竟然包埋清酒機,任斟熱清酒🍶飲品機仲有3款梅酒選擇,另外仲有部Hoegarden啤酒機,提供清新口味嘅啤酒🍺雪櫃仲有好多款罐裝日本啤酒、汽水、果汁,同埋樽裝冷泡烏龍茶🧃

推介指數(10分為滿分):8分
2024-10-03
旺角E1出口一出就會見到這間招牌了,位置非常方便。今天就是家人慶祝所以出來吃飯,時段選了晚上的8點半,性價比會比較高,計算完加1也不用300元一個人!而且來到剛好不同排隊,可以直接入!日式放題(8:30 268元/人)之前看到有拖羅刺身任吃的,不過這個月沒了,但就變成了有拖羅壽司,也挺不錯的,用的拖羅質素也挺高的,有點入口即化的口感,有油香和魚味。其他的火炙類別的壽司也挺不錯,推薦火炙三文魚腩壽司和左口魚邊壽司!而來到這裡必吃的刺身選擇也挺多,比較少有的池魚王也有任吃,常見的如三文魚,赤蝦,帆立貝,油甘魚,北寄貝和象拔蚌,甚至連鮑魚和海蜇都有,真的挺意外的!刺身都很新鮮,味道鮮甜。另外還有期間限定的榴槤王可以任吃,愛榴槤的一定要吃多幾件,味道香濃,質感幼滑,就是核大了點,不過是任吃的,吃多幾件就可以了!其他的還有很多不同的料理,質素都挺高的,如濃濃油香的鐵板鵝肝,外脆內嫩的紅燒乳鴿,燒烤必點的川味蒸蠔,嫩滑多汁的鐵板一口牛,嫩滑的豉汁蒸鱔球,炸物也很香脆!最後還有很多種不同的雪糕可選,Haagen dazs雪糕也可以任食,不過令我驚喜的是蜜瓜軟雪糕,味道清甜解膩!

日式放題(8:30 268元/人)

2024-09-10
旺角極尚大瀛喜 旺角全線分店最平日式放題🍣🍜旺角超熱門的日式放題自助餐——極尚大瀛喜!絕對是日料控的天堂!🍣食物種類多到數不清!從新鮮刺身、炙燒壽司到熱食、炸物,甜品,中湯,每一口都是對味覺的極致挑逗。🍦 除Häagen-Dazs外,仲有movenpick任食,回本之選🍻酒水選擇也是一大亮點!從日式清酒、梅酒到各種飲料,邊吃邊聊,開心加倍!💡重點來了!他們家的環境服務超級好,服務員態度親切。適合小團體或慶祝特別日子。絕對是旺角不可錯過的日式放題自助餐!無論是約會、聚餐還是解壓放鬆,這裡都是你的不二之選!
旺角極尚大瀛喜 旺角全線分店最平日式放題

2025-02-05 195 浏览
又黎旺角搵放題食😋 係旺角地鐵站一出就到嘅極尚大瀛喜,地點超方便,呢間旺角分店仲係大瀛喜全線最平嘅一間🤭性價比超高😋一入門口就有個自助區,冷盤小食好多,仲有青口海蝦等海鮮。熟食區仲有小龍蝦,都係任食架🤭 旁邊又有齊甜品櫃同糖水。而且雪糕櫃除左Häagen-Dazs,今日仲有movenpick👏🏻全部都係任食架🤩正呀 食放題就梗係要食刺身先回到本😂 食左2轉刺身,三文魚都幾厚身👍🏻仲有其他刺身都好鮮甜好味!而且連鮑魚都有🤩當然連鮑魚都係任食架啦😘仲有燒物同炸物都好正!仲連中菜都有🤣燒乳鴿,和牛粒,花膠,呢啲食多兩碟都回本啦🥳今日我食咗好多燒生蠔,同埋蒜蓉粉絲扇貝🤤勁多蒜蓉真係超惹味👍🏻啱晒我口味午市放題由12:00食到3:00🤭全場坐滿人👍🏻真係豐富又抵食
又黎旺角搵放題食😋

2025-02-04 270 浏览
約親戚去食飯,老人家鐘意早啲食,五點幾又想食飽就去大瀛喜食飯,聽聞旺角分店係全線最平,菜式又多選擇!一坐低就叫返個刺身拼盤,今日叫左多隻甜蝦刺身同帶子,三文魚油甘魚仲有螺肉,甜蝦鮮甜大隻,帶子大大粒。鐵板鵝肝大大件,油脂豐富,10分香口。左口魚邊壽司,油脂味十分重,入口即溶。芝士黃金醬燒開邊蝦,開邊蝦上配芝士沙律醬,味道食落鹹甜鹹甜,令人會食多幾隻。自助區仲有雪糕任食,今次仲多左瑞士品牌雪糕MOVENPICK,有兩款口味,任你食😋自助區仲有點心,小龍蝦,避風塘炒魷魚任食,真係飽住出門口😋

鐵板鵝肝大大件,油脂豐富,10分香口。

左口魚邊壽司,油脂味十分重,入口即溶。

自助區仲有點心,小龍蝦,避風塘炒魷魚任食,真係飽住出門口😋
2025-02-02
  • 刺身拼盤
  • 壽司
  • 刺身
2025-02-01 448 浏览
位於旺角胡社生5樓嘅「極尚大瀛喜」,真係一個唔可以錯過嘅任食點心、刺身同燒物嘅好地方!🍣🔥 不過真係有啲多人一入到去就見到一大堆人等候入座,足見佢哋嘅人氣!我哋今日試咗好多款美食,包括三文魚、油甘魚、希靈魚、大赤蝦、帶子、赤貝同長腳蟹,每一樣都新鮮到爆!特別推介佢哋嘅創作壽司,款式多到你眼花撩亂,仲有日本海膽杯,真係好好味!😋另外,意外發現佢哋嘅凍榴槤超級好味,竟然冬天都有榴槤食,真係驚喜!🍈燒物方面,我哋試咗羊架、西京燒比目魚、燒鵝肝薄脆同乳鴿,每一口都令人陶醉!點心方面,鳳爪同燒賣都唔可以錯過,簡直係完美搭配!🍜餐前小食方面,竹筍、螺肉同麻辣魷魚都好有水準,甜品方面更有häagen-dazs同榴槤,真係食到飽!🍰最後要提一提, 好多人去記得訂座👍

最後要提一提, 好多人去記得訂座👍

2025-02-01 358 浏览
♥️極尚大瀛喜(旺角)屋企人話想食放題~見呢間最近仲推出左羊腩煲 我屋企人又中意食羊 就黎試試佢!呢間放題人氣極高 全場爆滿✨自助區都幾多野食有小龍蝦、蝦、蟮、啤酒、清酒、Haagen Dazs雪糕好多選擇~✨刺身仍然係一入座即刻叫一盤刺身 咩都想食點點下叫左咁多🫣刺身新鮮~同埋都幾多款✨金牌紅燒乳鴿皇、🍄‍🟫黑松露炒什菇本身自己都幾中意食乳鴿,一如既往好食✨蒲燒鰻魚🐮鹽燒牛舌燒完都唔會乾 個人幾中意✨金銀蒜粉絲蒸扇貝🦪川味蒸珍寶鮮蠔好夠味好正🥰🦐蜜糖芥末沙拉蝦球🐮和風炒牛肉▫️海膽魚籽魚生杯呢個幾特別所以叫左 都唔錯呀 ✨海膽手卷仲有海膽手卷任食!!🧀芝士年糕炸物好難唔好食 呢個有芝士餡仲要煙煙韌韌🤩最尾緊係唔少得食甜品啦😛馬卡龍都唔錯幾好食
♥️極尚大瀛喜(旺角)
呢間放題人氣極高 全場爆滿✨

刺身
仍然係一入座即刻叫一盤刺身 咩都想食點點下叫左咁多🫣
刺身新鮮~同埋都幾多款

✨金牌紅燒乳鴿皇、🍄‍🟫黑松露炒什菇
本身自己都幾中意食乳鴿,一如既往好食

✨蒲燒鰻魚

🐮和風炒牛肉

▫️海膽魚籽魚生杯
呢個幾特別所以叫左 都唔錯呀

✨海膽手卷
仲有海膽手卷任食!!

🧀芝士年糕
炸物好難唔好食 呢個有芝士餡仲要煙煙韌韌🤩
最尾緊係唔少得食甜品啦😛馬卡龍都唔錯幾好食
2025-01-29 530 浏览
喺旺角唔知食咩好?不如食吓日本放題啦。人圴二百多,旺角任飲任食(大瀛喜)日本放題!!價錢比極高,相信好多香港人都食過,而亦會回頭!有多款刺身,壽司,長腳蟹,鮑魚,扇貝,榴槤,炸蠔,炸物,Häagen-Dazs雪糕,眼花撩亂,多不勝數的美食!!我就揀咗佢嘅榴槤雪條😆😂多舊榴槤,榴槤炸彈,芝士年糕係我嘅最愛!!!多款飲品,糖水!!食物品質質素高!!值得推薦!!!!晚上九點去還任食三小時….食到你飽飽,不會餓着離開!!!
喺旺角唔知食咩好?不如食吓日本放題啦。
人圴二百多,旺角任飲任食(大瀛喜)日本放題!!
價錢比極高,相信好多香港人都食過,而亦會回頭!
有多款刺身壽司,長腳蟹,鮑魚,扇貝,榴槤,炸蠔,炸物,Häagen-Dazs雪糕,眼花撩亂,多不勝數的美食!!我就揀咗佢嘅榴槤雪條😆😂多舊榴槤,榴槤炸彈,芝士年糕係我嘅最愛!!!
多款飲品,糖水!!食物品質質素高!!
值得推薦!!!!
晚上九點去還任食三小時….食到你飽飽,不會餓着離開!!!

2025-01-28 435 浏览
上完堂勁肚餓🏫即刻同朋友「極尚大瀛喜日本料理」食晚市放題(2位)🌙.刺身🌊有北寄貝刺身、磯煮鮑魚🐚松葉蟹腳🦀酒煮榮螺、俄羅斯甜蝦🦐磯煮鮑魚爽彈入味😆.壽司及手卷🍣嗌咗醬燒左口魚壽司🐟海膽手卷、醬燒蟹棒壽司、蒜香牛油熟帶子壽司🧈海膽鮮甜軟滑😛.一品料理🥢有麻辣小龍蝦🦞鐵板燒汁蒜片一口牛🥩榴槤王、黑松露鵝肝多士🪿🥖榴槤王甘香絲滑,味道濃郁🤤.燒物🔥有川味蒸珍寶鮮蠔🦪金蒜蓉粉絲蒸帆立貝、七味燒脆脆鱈魚干、燒有機新鮮菠蘿🍍芝士黃金醬燒開邊蝦、五香粉燒翠玉瓜🥒鮮蠔同帆立貝蒜味香濃🧄菠蘿非常Juicy👍🏻翠玉瓜燒得惹味多汁😋.炸物🍤有天婦羅番薯仔🍠皇帝蟹棒天婦羅、榴槤炸彈、炸吉列蠔😍.冷盤🍽️有青口、酸薑🫚沙律🥗柑🍊菠蘿、車厘茄🍅麻辣鴨腎🦆螺肉、蝦、枝豆等🫛好開胃😛.熱盤🔥有京蔥拖羅蓉塔、火炙鰻魚卷🐠炸雞軟骨🦴牛油炒粟米🌽麻辣雞件🍗臘腸炒娃娃菜🥬蟲草花膠雞湯🥣椰奶燉雪燕🥥.甜品🍮各款雪糕🍨豆腐花、大福、蛋糕🍰布甸、西瓜🍉哈蜜瓜🍈軟雪糕、雪米糍、雪條🍦.飲品🥤有汽水、茶飲🍵咖啡☕️上撰清酒、熱清酒🍶涼茶飲料🫖果汁🧃荳奶、啤酒🍺
炸物🍤有天婦羅番薯仔🍠皇帝蟹棒天婦羅、榴槤炸彈、炸吉列蠔😍
2025-01-24 551 浏览
🍣 今日同吃貨去旺角極尚大瀛喜日本放題!🔥CP值有幾高有幾正?🤤 $268任食長腳蟹啤酒任飲,係樓下拎埋coupon 上去仲有9折‼️📍 環境:• 超大自助區• 種類多到眼花撩亂• 氣氛一流🐟 必食推介:• 赤蝦• 長腳蟹腳• 象拔蚌• 鮑魚• 帆立貝• 三文魚• 燒蠔• 紅燒乳鴿• 粉絲蒸扇貝🍨 甜品控福音:• Häagen-Dazs •Movenpick• 榴槤超級軟綿💸 超抵Price:• 只限5pm及8:30pm時段• 兩個鐘任食任飲
🍣 今日同吃貨去旺角極尚大瀛喜日本放題!🔥

💸 超抵Price:
• 只限5pm及8:30pm時段
• 兩個鐘任食任飲
2025-01-22 292 浏览
拍拖自私食個快 LUNCH▶️九龍旺角彌敦道655號5樓 極尚大瀛喜自助區已經有多款食物,即拎即食刺身上枱,擺盤靚仔,刺身同樣咁靚,❤️刺身款式選擇多,松葉蟹腳,磯煮凍鮑魚,池魚,油甘魚,希靈魚,北寄貝,泰式虎蝦,赤貝,象拔蚌,凍鎮花海蜇,挪威三文魚,帶子,俄羅斯甜蝦,赤蝦等等個人偏愛赤蝦同赤貝赤蝦大隻鮮甜,赤貝爽脆,三文魚色澤光鮮好肥美,蟹腳有肉唔會削❤️手卷賣相精緻,size一口一件,❤️西京燒比目魚外皮燒得好香脆,肉質嫩滑❤️金銀蒜粉絲蒸扇貝,扇貝與蒜香及粉絲的配搭,味道層次豐富❤️芝麻炸雞翼外皮金黃香脆內嫩juicy❤️藤椒魚皮,爽口彈牙,有少少麻辣感覺❤️乳鴿皮脆肉嫩❤️燒菠蘿🍍酸酸甜甜好juicy,開胃解膩❤️蝦天婦羅上枱係好熱辣辣,炸粉唔厚,唔會好油膩❤️豉汁蒸鱔球好肥美,入口彈牙甜品時間雪糕櫃有十幾款雪條雪糕選擇,仲有布甸,奶凍,乳酪等等最近推出了冬季補身暖胃食品 ~ 古法枝竹羊腩煲
拍拖自私食個快 LUNCH

▶️九龍旺角彌敦道655號5樓 極尚大瀛喜

自助區已經有多款食物,即拎即食

刺身上枱,擺盤靚仔,刺身同樣咁靚,
個人偏愛赤蝦同赤貝

❤️手卷賣相精緻,size一口一件,
❤️西京燒比目魚外皮燒得好香脆,肉質嫩滑
❤️金銀蒜粉絲蒸扇貝,扇貝與蒜香及粉絲的配搭,味道層次豐富
❤️芝麻炸雞翼外皮金黃香脆內嫩juicy

❤️藤椒魚皮,爽口彈牙,有少少麻辣感覺
❤️乳鴿皮脆肉嫩

❤️燒菠蘿🍍酸酸甜甜好juicy,開胃解膩

❤️蝦天婦羅上枱係好熱辣辣,炸粉唔厚,唔會好油膩

❤️豉汁蒸鱔球好肥美,入口彈牙

最近推出了冬季補身暖胃食品 ~ 古法枝竹羊腩煲
2025-01-21 614 浏览
餐廳環境雅緻,帶有現代日式風格,適合各種場合聚餐。服務人員熱情周到,令整體用餐體驗更加愉快。### 食物評價《壽司系列》**金槍魚腩壽司**鮮嫩多汁,口感一流,魚腩的質感令人印象深刻。**芝士飛魚子墨魚壽司**創新搭配,芝士的香濃與飛魚子的鹹香相輔相成。**山葵漬日本鯛魚壽司**清新爽口,山葵的辣味適中,增添了風味。**響螺片壽司**口感脆爽,帶有海洋的鮮味。**柚子油甘魚腩壽司**香氣撲鼻,柚子的清香提升了整體味道。《刺身系列》**bb象拔刺身**肉質鮮甜,切工細緻,極具享受。**赤貝刺身**和**帶子刺身**新鮮度極高,口感滑嫩,令人滿意。**北寄貝刺身**味道鮮美,質感獨特。**金銀蒜粉絲蒸扇貝**蒜香四溢,粉絲吸收了扇貝的鮮味,彷彿在口中融化。**豉椒炒蜆**味道濃郁,蜆肉鮮嫩,口感極佳。**川味蒸珍寶鮮蠔**鮮蠔質量上乘,搭配川味調味,增添了層次感。**金牌紅燒乳鴿皇**肉質柔嫩,風味十足,令人難以忘懷。**燒有機新鮮菠蘿**甜度適中,烤制的香氣讓人食指大動。極尚大瀛喜的食物質量高,選擇多樣,特別適合喜愛日式放題的食客。無論是壽司還是刺身,都能讓人感受到新鮮與精緻。強烈推薦給

### 食物評價

壽司系列》
**金槍魚腩壽司**
鮮嫩多汁,口感一流,魚腩的質感令人印象深刻。

**芝士飛魚子墨魚壽司**
創新搭配,芝士的香濃與飛魚子的鹹香相輔相成。

**山葵漬日本鯛魚壽司**
清新爽口,山葵的辣味適中,增添了風味。

**響螺片壽司**
口感脆爽,帶有海洋的鮮味。

**柚子油甘魚腩壽司**
香氣撲鼻,柚子的清香提升了整體味道。

刺身系列》
**bb象拔刺身**
肉質鮮甜,切工細緻,極具享受。

**赤貝刺身**和**帶子刺身**
新鮮度極高,口感滑嫩,令人滿意。

**北寄貝刺身**
味道鮮美,質感獨特。

**金銀蒜粉絲蒸扇貝**
蒜香四溢,粉絲吸收了扇貝的鮮味,彷彿在口中融化。

**豉椒炒蜆**
味道濃郁,蜆肉鮮嫩,口感極佳。

**川味蒸珍寶鮮蠔**
鮮蠔質量上乘,搭配川味調味,增添了層次感。

**金牌紅燒乳鴿皇**
肉質柔嫩,風味十足,令人難以忘懷。

**燒有機新鮮菠蘿**
甜度適中,烤制的香氣讓人食指大動。

極尚大瀛喜的食物質量高,選擇多樣,特別適合喜愛日式放題的食客。無論是壽司還是刺身,都能讓人感受到新鮮與精緻。強烈推薦給喜愛日本料理的朋友!
想食放題,第一時間就想到去極尚大瀛喜。這間放題餐廳愈做愈好,食物種類愈來愈多!晚市5:30到7:30,成人每位$258,性價比極高!最近天氣寒冷,居然有剛推出的羊腩煲,令人十分驚喜!刺身刺身非常多選擇,我們點了松葉蟹腳、赤蝦、三文魚、帶子、阿拉斯加長腳蟹、劍魚腩和油甘魚等,每一款都鮮甜可口。特別是劍魚腩,非常肥美可口。鮑魚和榮螺則十分彈牙。壽司有些很特別的壽司,像是紋甲墨魚配玻璃蝦和芝士飛魚子墨魚壽司,入口即化,令人回味無窮。鹽燒三文魚腩壽司和左口魚邊壽司的香氣四溢,口感絕佳。其他料理在其他料理中,鐵板鵝肝的濃郁油香和紅燒乳鴿的外脆內嫩讓人印象深刻。川味蒸蠔和嫩滑的鐵板一口牛最好味。豉汁蒸鱔球夠入味,各式炸物炸得卜卜脆且甘香鬆脆。中式菜式中式菜式方面,豉椒炒蜆和蜜糖芥茉沙拉蝦球都很夠味,又好味。還有和風炒牛肉和海膽魚子紫菜杯,讓我們吃得津津有味。還有熱辣辣的羊腩煲,非常入味,沒有臊味,吃後很溫暖。還有不同的中式湯品甜品如蟲草雞湯、木瓜燉雪耳、椰汁雪燕奶等。甜品甜品同樣不容忽視,種類也非常多。有泡芙、糯米糍、甜筒、軟雪糕和Movepick等雪糕雪條。我們當然不只吃一杯了。每次到這裏吃放題
晚市5:30到7:30,成人每位$258,性價比極高!

最近天氣寒冷,居然有剛推出的羊腩煲,令人十分驚喜!

刺身

壽司

其他料理

中式菜式

甜品

每次到這裏吃放題都非常滿足。食物新鮮上菜速度亦快,