新年期間帶了國外朋友去東涌Outlet 看看多不多折扣商品買,逛了一輪沒有太多收獲,幸好有新年的貓貓裝飾,適合朋友打卡了,於是便直接在商場內找好吃的了。走著走著遇到了好久沒吃的樂天皇朝,以前在其他分店吃過,記得品質好不錯,就選這一家吧!進店舖燈光明亮,空間好大,員工態度友善,馬上送上很有質感的茶壺,及滷花生小吃。和朋友選了一輪,來看看我們點了什麼好吃我吧!-八色特色皇朝小籠包招牌菜式之一,一向都會點的一道菜,水準保持一貫好!八種味道包括原味、糟溜絲瓜、 鵝肝、黑松露、芝士、蟹粉、蒜香、川味,色菜繽紛,個人認為黑松露,川味及原味最好吃的。-竹炭流沙包外表看似平平無其,並無任何浮誇裝飾,但細看外皮晶瑩剔透,吃下去果然非凡,包身口感好,微暖,流心涵料非常好味。-皇朝話梅骨排骨被話梅醬汁完全包裏,酸酸甜甜,肉排脆度得剛好,有少量話梅還能解膩。-鮑魚炒飯一粒乾鮑魚在炒飯堆上,飯是用鮑汁炒的,不會太熱氣。-鮮蝦雲吞豬骨湯豬骨湯味還不錯,鮮蝦餃大大粒,口感結實,皮薄餡靚。-宮廷驢打滾第一次嘗試,質感是煙煙韌韌,中間帶有紅豆餡,甜度適中剛好。

和朋友選了一輪,來看看我們點了什麼好吃我吧!

-八色特色皇朝小籠包
招牌菜式之一,一向都會點的一道菜,水準保持一貫好!

-竹炭流沙包

-皇朝話梅骨

-鮑魚炒飯
一粒乾鮑魚在炒飯堆上,飯是用鮑汁炒的,不會太熱氣。

-鮮蝦雲吞豬骨湯
豬骨湯味還不錯,鮮蝦餃大大粒,口感結實,皮薄餡靚。

-宮廷驢打滾
第一次嘗試,質感是煙煙韌韌,中間帶有紅豆餡,甜度適中剛好。
  • 特色皇朝小籠包(八色)
2024-12-05 540 浏览
今天落飛機後,就去了東涌東薈城店,吃風靡全球~樂天皇廟的彩色小籠包。店鋪1130分開門,開店前已經有人在門外等位。不到半小時已經全場滿座,有一種「還好我們來得早」的感覺。一大片玻璃窗可以觀看師傅製作小籠包的過程(能望透的廚房,看到數名包點師傅都在埋首工作,小籠包新鮮現製)店內裝潢 明亮舒適,輕奢風的蠟燭暖菜爐,一邊飲普洱菜,配上小吃-栗子花生,甜甜的,軟腍入味。平時唔多食花生都覺得好味。感覺很愜意。🔸蘿蔔絲酥餅一道好考功夫嘅菜式,一層層酥脆而不油膩,內餡是炒過蘿蔔絲,去除了白蘿蔔的澀味,香甜軟腍。🔸特色皇朝小籠包另一道好考功夫嘅菜式, 嘗試去數一數小籠包的褶子,是18褶的圓潤小籠包。18褶的黃金比例令湯包站挺,又能鎖住湯汁,不僅賣相美觀,口感也十分好。繽紛八色的面皮,由天然食材提煉而成。 色彩鮮豔令我想起~ 就像一個個彩色的馬卡龍。上菜時服務員會附上一張小卡片,上面有寫著各種顏色對應的口味,也有寫八色享用的建議順序。原味、糟溜絲瓜、 鵝肝、黑松露、芝士、蟹粉、蒜香、川味。我個人最喜歡鵝肝、松露、芝士三款口味。有創意之餘,味道融合調和, 相當美味,而沒有一絲違和感。 香氣、鮮味、口感、湯

🔸蘿蔔絲酥餅

🔸特色皇朝小籠包

我個人最喜歡鵝肝、松露、芝士三款口味。有創意之餘,味道融合調和, 相當美味,而沒有一絲違和感。 香氣、鮮味、口感、湯汁兼備。另外,蟹粉小籠包,真材實料,同樣美味出色。

🔸松花皮蛋豆腐
將豆腐切成像一本打開的書,精細刀工,美味的視覺響宴。 喜歡它的涼拌醬汁甜中帶鮮, 相信有用蠔油、醬油膏調製。走蔥的朋友, 可在 QRcode 或 人手落單時 告訴服務員

🔸蝦仁酸辣湯拉麵
這是我近來 吃過最好味的酸辣湯,
集齊「酸、辣、鹹、鮮、香」。配料豐富,有蝦仁肉絲豆腐木耳冬菇竹筍,湯頭口感穠稠滑順。冷冷天氣喝著熱呼呼的酸辣湯,一碗喝下肚,身上微微出汗,非常過癮。必食。手製拉麵幼身,爽滑彈牙。

樂天皇朝,喺香港有好幾家分店,譬如尖沙咀銅鑼灣旺角都有。 人數較多或 晚餐時段,認真建議要訂位。
【🚩樂天皇朝|🔥火焰燒雞!紅紅火火咩都順!】去完迪士尼後去東涌搵食,平時好鍾意食佢嘅八色小籠包,新年想有新搞作,今次就食火焰燒雞,旺旺佢!呢隻火焰燒雞充滿驚喜!.☄️熱茶·栗子花生熱茶用燭台保溫,栗子花生炆得好腍,次次食完都好希望再一次食到。.☄️火焰燒雞份量都幾大,皮脆肉滑,$268隻,首先抽個扭蛋,咁啱係我最需要嘅「生意興隆」 😆!店員邊點火邊講出福賀說話,祝福我們的2025年。.☄️小籠包傳統經典口味,18摺嘅手工好平均,皮夠薄,趁熱食仲好多肉汁。自己加薑絲和醋,點醋食特別好食。.☄️上海炒飯大大隻鮮蝦仁🍤加埋蔬菜粒和醬汁炒成,飯炒香得嚟又幾均勻,好味。
【🚩樂天皇朝|🔥火焰燒雞!紅紅火火咩都順!】
☄️熱茶·栗子花生

☄️火焰燒雞

☄️小籠包
自己加薑絲和醋,點醋食特別好食。

☄️上海炒飯

2025-01-10
終於去左樂天皇朝食佢地既彩色小籠包🤩八個口味 真係每一啖都係驚喜 ♡´・ᴗ・`♡湯汁飽滿 皮薄而不破 滿口湯汁真係超好食😋店家非常細心建議由原味開始食 淡➡️濃我地一家sʜᴀʀᴇ食 結論係每個味都各有千秋除左好食 仲非常打卡ᴀʙʟᴇ📸 超推薦!我地仲叫左兩個餸同兩個小食 都非常滿意🫶🏻• 蟹粉鍋貼外皮煎得香脆 肉饀多汁 超香蟹油味💕• 瑤柱芙蓉賽螃蟹以蛋白媲美蟹肉質感 撈勻蛋黃一齊食 撈飯一流🤤• 松子鮮果桂魚呢味餸非常考師傅功夫!除左每塊魚肉切得平均炸後口感酥脆魚肉依然嫩滑 整體酸酸甜甜超開胃❣️• 驢打滾見佢個名好得意就嗌黎試下😝沾滿黃豆粉既糯米皮非常煙靭 內餡係豆沙口感非常特別而且唔會太甜 推介👍🏻
終於去左樂天皇朝食佢地既彩色小籠包🤩
八個口味 真係每一啖都係驚喜 ♡´・ᴗ・`♡
湯汁飽滿 皮薄而不破 滿口湯汁真係超好食😋
店家非常細心建議由原味開始食 淡➡️濃
我地一家sʜᴀʀᴇ食 結論係每個味都各有千秋
除左好食 仲非常打卡ᴀʙʟᴇ📸 超推薦!

我地仲叫左兩個餸同兩個小食 都非常滿意🫶🏻

驢打滾

松子鮮果桂魚
驢打滾
2025-02-06 14 浏览
去東涌outlet梗係唔少得搵好嘢食,遠遠已經見到唔少人攞飛等候,又有點心師傅不斷喺櫥窗包小籠包,即刻吸引入去啊!🤗⭕️特式皇朝小籠包 $148呢間小籠包向來有保證,皮薄餡靚,咬落湯汁四溢,正!呢款小籠包色彩繽紛,見到都心花怒放!有原味、糟溜絲瓜、鵝肝、黑松露、芝士、蟹粉、蒜香、川味共八款口味!我最鍾意係蟹粉,口腔滲出淡淡蟹香🤤⭕️芝麻醬油麥菜 $72新鮮油麥菜,以薄薄嘅青瓜捲起,出面未試過,賣相精緻,打卡一流!配埋芝麻醬,入口索索聲,清新好味。⭕️上海媽媽烤麩 $62食上海菜都好喜歡烤麩,呢間做得幾入味軟綿綿,做開胃涼菜還是拌飯吃都唔錯。⭕️宮保腰果雞丁 $108開胃小菜,腰果幾脆,如果雞丁煎得再香口啲就更好啦!同場加映鮮肉鍋貼😁再叫多碗白飯,兩個人食到好飽啊!#樂天王朝 #小籠包 #香港小籠包 #香港美食 #東涌美食 #東薈城美食

⭕️特式皇朝小籠包 $148

⭕️芝麻醬油麥菜 $72

⭕️上海媽媽烤麩 $62

⭕️宮保腰果雞丁 $108
開胃小菜,腰果幾脆,如果雞丁煎得再香口啲就更好啦!

同場加映鮮肉鍋貼😁再叫多碗白飯,兩個人食到好飽啊!

2025-02-05 6 浏览
人均$100起|東涌|中菜|樂天皇朝香港人的嘴真密啊好多歪果人都好喜歡這一家東薈城的樂天皇朝現包的小籠包實在太有誠意了吧巧手18摺,湯汁飽滿上菜的時候好感動喔有誰明白小籠包不漏汁的快樂呀一口熱湯一口肉餡的好想再來一客喔再來上一客四川辣子雞丁上面的藤椒實在太好吃啦雞件非常香口非常下飯的說推薦還要來上一口紅油鮮蝦抄手拌麵這個配搭好划算喔鮮蝦的爽口與紅油的香辣完美融合忍不住想要再來一碗冬天再吃上薑茶黑芝麻湯丸流心的黑芝麻誰能把持得住啊?下次還來!——————為食分界線——————📍 樂天皇朝東涌達東路20號東薈城名店倉3樓326A號舖人均消費: $300#mariofatfat #foodie #hkfoodie #hkrestaurant #topcitybiteshk #topcitybites #hongkongfood #hk #hongkong #hkfood #hkfoodie #hkblogger #hkfoodblogger #hongkonger #香港 #香港美食 #週末好去處 #香港好去處 #食好西 #美食 #探店 #香港探店
人均$100起|東涌|中菜|樂天皇朝

這個配搭好划算喔
鮮蝦的爽口與紅油的香辣完美融合
忍不住想要再來一碗

冬天再吃上薑茶黑芝麻湯丸
流心的黑芝麻誰能把持得住啊?

下次還來!

——————為食分界線——————
📍 樂天皇朝
東涌達東路20號東薈城名店倉3樓326A號舖

人均消費: $300
行完東涌Outlet, 餓餓地要搵地方休息下搵到呢間上海店,係老字號黎既🥢 特式皇朝小籠包 $148有齊8款口味,夠曬特別,皮好薄,一咬開就爆曬汁有張卡仔教埋你食嘅次序,由原味一路食到川味💫原味、糟溜絲瓜、鵝肝、黑松露、芝士、蟹粉、蒜香、川味本身鍾意食濃味野,最鍾意係鵝肝,黑松露,佢地味道濃郁,食完齒間仲留有陣陣香氣撈拌海中寶 $88係爽口嘅海蜇,仲有蝦仁bb, 魷魚圈好多蔥蒜,麻油,幾香口風味沙拉排骨 $122 有6大舊,炸得好香脆熱辣辣,排骨幾腍身,加埋沙拉醬好好食,食到停唔到口🍜紅油鮮蝦抄手拌麵 $78唔算太辣,好香蒜油味,鮮蝦雲吞蝦肉份量屬飽滿,拌麵唔會好乾,係幼麵款,吸收曬麻油香味,幾香
行完東涌Outlet, 餓餓地要搵地方休息下
搵到呢間上海店,係老字號黎既

🥢 特式皇朝小籠包 $148
有齊8款口味,夠曬特別,皮好薄,一咬開就爆曬汁
有張卡仔教埋你食嘅次序,由原味一路食到川味
💫原味、糟溜絲瓜、鵝肝、黑松露、芝士、蟹粉、蒜香、川味

撈拌海中寶 $88
係爽口嘅海蜇,仲有蝦仁bb, 魷魚圈
好多蔥蒜,麻油,幾香口

風味沙拉排骨 $122

🍜紅油鮮蝦抄手拌麵 $78
2025-01-12
  • 特色皇朝小籠包
  • 風味沙拉骨
2025-01-12 187 浏览
我同朋友去到東涌嘅東薈城,揀咗樂天皇朝呢間餐廳,試下正宗嘅上海菜。一坐低,啲侍應就即刻送上熱辣辣嘅茶同埋花生粟子,小食真係好香口,服務又好貼心。枱上仲擺咗個細細嘅燭火,用嚟保暖啲茶水,真係好細緻。第一道菜係四川夫妻肺片,啲牛肉片切得好薄,好似蝴蝶翼咁,配埋麻辣嘅調味,入口又香又辣,仲有花生增加咗一陣脆脆嘅口感,真係食到停唔到口。之後就係京蔥爆美國牛小排,啲牛肉鮮嫩多汁,再加埋香噴噴嘅京蔥,味道非常夾,食落去真係好滿足。鮮蝦抄手拌麵啲份量都幾足,抄手皮薄餡靚,仲有麻辣拌麵嘅香氣,真係聞落都即刻想試,味道冇令我哋失望。最後試咗香煎豆沙窩餅,外皮煎到酥脆,入面紅豆餡又軟又香,甜得嚟唔會膩,完美收尾。餐廳環境好闊落又光猛,裝修簡約大方,職員做嘢好俐落,空咗嘅碟都會即刻收走,成個體驗好舒服,服務真係冇得彈。總之呢間餐廳真係值得再嚟試!

總之呢間餐廳真係值得再嚟試!
【🌈東薈城彩色小籠包🥟樂天皇朝】-Bookmark咗好耐嘅彩色小籠包🥳今日終於食到啦!小籠包係即叫即包😙顏色好靚,味道都好正👅推薦比大家!-😋特色皇朝小籠包🌈 $148皇朝小籠包色彩繽紛,總共有❽種唔同口味😆店員特登提我哋要跟着順序咁食,首先食咗原味先,然後由綠色嘅絲瓜味開始順時針咁食😗咁樣先可以由淡到濃試到咁多隻味~每隻小籠包都做到皮薄餡靚,入邊勁爆多汁!小編自己就最鍾意黑松露味,味道香濃,好似食緊意大利雲吞🇮🇹十分推介!好味:🌕🌕🌕🌕🌖-😋上海炒年糕 $93上海炒年糕嘅調味唔錯,唔會太油膩😌配料豐富,加埋豆瓣醬味道就更加好🤣不過年糕就略嫌有少少太腍,如果硬返少少會更加煙靭好食🤤好味指數:🌕🌕🌕🌕🌗-😋蟹粉鍋貼🥟 $58蟹粉鍋貼有三件,外皮煎得好香脆😍入面嘅肉餡好多汁。一咬落去仲好香嘅蟹油味🦀好味指數:🌕🌕🌕🌕🌘-😋宮廷驢打滾🫘 $50驢打滾其實即係包咗豆沙嘅糯米,再沾上炒香左嘅黃豆粉🫏因為外型好似一隻喺沙上面打滾嘅驢,所以就有呢個名😆糯米皮做得好煙靭,豆沙餡亦都好香唔會死甜😙配上外面嘅黃豆粉口感就更加豐富😛整體都好好食,值得推介👍🏻好味指數:🌕🌕🌕🌕🌖-😋小食 滷水煮花生🥜 $15
【🌈東薈城彩色小籠包🥟樂天皇朝】

Bookmark咗好耐嘅彩色小籠包🥳今日終於食到啦!
小籠包係即叫即包😙顏色好靚,味道都好正👅推薦比大家!

😋特色皇朝小籠包🌈 $148

好味指數:🌕🌕🌕🌕🌘

😋宮廷驢打滾🫘 $50

好味指數:🌕🌕🌕🌕🌖

😋小食 滷水煮花生🥜 $15
滷水煮花生個滷水汁都好香,煮得好入味,唔會剩係得鹹味😂一上枱已經成碟俾人清晒。

📍 樂天皇朝
東涌:達東路20號東薈城名店倉3樓326A號舖
青衣:青敬路31-33號青衣城1 3樓310B號舖
旺角:彌敦道625 & 639號雅蘭中心2樓203&205號舖
九龍城:啟德協調道2號AIRSIDE 4樓L418號舖
銅鑼灣:波斯富街99號利舞臺廣場16樓A號舖
將軍澳:唐德街9號將軍澳中心G樓G31號舖
💸人均消費:$210 (茶位每位 $12)
2024-12-20
2024-12-21 277 浏览
記得以前永遠都會為左佢地既八色小籠包就去食既新加坡中菜館「樂天皇朝」🇸🇬✨ 甘岩上次入東涌行下Outlet 就系東薈城發現到佢😍蟹粉小籠包 (6件) $142小籠包皮薄肉鮮 豬肉餡加入蟹粉 更鮮香味美 而且非常juicy🥟蟹粉炒飯 $142炒飯炒到粒粒分明 再淋上由蟹肉 蟹黃 蟹膏 製作而成既香濃蟹粉 層次更豐富🍚肉碎欖菜乾扁四季豆 $88四季豆經過乾煸後 口感保持住爽脆 加上欖菜味道鹹香回甘🫛川味水煮美國牛小排 $218水煮牛肉味道濃郁 牛小排大大塊 口感軟嫩入味🥩 而且配料非常足料香煎豆沙鍋餅 $62外脆內軟 內餡香甜軟滑 豆沙味好香🧇

蟹粉小籠包 (6件) $142

• 香煎豆沙鍋餅
  • 川味水煮美國牛小排
  • 肉碎欖菜乾扁四季豆
  • 蟹粉炒飯
  • 蟹粉小籠包(6件)
2024-12-17 237 浏览
今天在樂天皇朝的餐廳享用了一頓豐盛的港式午餐!🏮✨先從花蔬蒸餃開始,6顆水晶餃皮包裹著新鮮蔬菜,晶瑩剔透超誘人!🥟💕 羅蔔絲酥餅外皮酥脆,內餡絲絲分明,完美的口感層次!🥮✨芝麻醬油麥菜🥬清爽可口,完全是健康首選!💚 龍華素鴨的質地特別,以素食重現了經典名菜,令人驚艷!🦆🌱壓軸的皇朝擔擔拉麵絕對是亮點!麻辣醬香十足,麵條彈牙有勁,每一口都是享受!🍜🌶️整體來說,這頓飯完美展現了創新素食的魅力,讓人眼界大開!期待下次再來!💫🥢 #香港美食 #東涌 #素食天堂 #美食打卡 #饕客推薦
今天在樂天皇朝的餐廳享用了一頓豐盛的港式午餐!🏮✨

芝麻醬油麥菜🥬清爽可口,完全是健康首選!

#香港美食 #東涌 #素食天堂 #美食打卡 #饕客推薦
2024-12-14
2024-12-13 279 浏览
同朋友去東薈城outlet行街shopping,然後來到這家位於三樓的中餐廳。餐廳有室內和室外區,空間非常大,座位充足。下茶時間人不多'直接安排入座。招牌原味小籠包 $78印上招牌二字,自然要必食吧。當服務員端上來的時候,熱氣騰騰,枱上自助羗𢇁和醋,吃小籠包的最佳拍檔。雲吞雞 $168雲吞雞有二種份量選擇'半隻雞和一隻雞,我們選了半隻,估唔到份量還真多,一大煲上湯,有雲吞,雞和小唐菜,侍應為我們呈上一碗,然後把半隻雞撈出拆骨,非常細心。上湯味道清甜,沒有過份的味精,所以很好喝。京醬肉絲 $108京醬肉絲炒熟,伴上一籠麼皮,將肉絲夾上麼皮一起吃,味道更夾。

招牌原味小籠包 $78

雲吞雞 $168

京醬肉絲 $108

2024-12-09 283 浏览
樂天皇朝菜式相當多元,必點其享負盛名的小籠包,當然樂天皇朝其他菜餚的評價同樣可見一斑,廣受好評,因此樂天皇朝成了不少親友聚餐的好選擇之一,是晚我和姨姨買完外遊用品後也來了樂天皇朝用膳。鮮蝦豬肉雲吞豬骨湯拉麵每顆鮮蝦豬肉雲吞都非常大顆,一口咬下肉餡飽滿鮮美不乾柴,而且原尾蝦仁在雲吞裡,充滿蝦海味,令人驚艷。至於拉麵則是我喜愛的手工拉麵,彈度適中不軟爛,麵條吸附濃濃的豬骨湯更為美味,回味無窮。皇朝話梅骨也是食客在樂天皇朝常吃之選,姨姨說這是她吃過最好吃的話梅骨,看看光亮的話梅醬汁緊緊包覆著排骨多誘人,皇朝話梅骨吃起來帶有話梅的酸甜,無比涮嘴,厲害的是皇朝話梅骨外層香脆,裡面肉質鮮嫩汁多,整被姨姨吃光光。蟹粉小籠包真的皮薄餡多,肉汁豐盈又飽嘴,咬下去的那一刻就知道為甚麼樂天皇朝的小籠包會這麼有名,蟹粉小籠包有著獨特的鮮活蟹味佔據口腔,豬肉的甜感與蟹的海鮮味融合,每一口都覺得滿足,流連忘返。宮廷驢打滾真材實料,其味美難以言喻,麻糬超級軟綿不黏牙,嚼下盡是糯米香,沾附外層的花生粉細緻滑順,越吃越歡喜,紅豆餡實在爆多,綿密甜香,欲罷不能,宮廷驢打滾滿是味覺層次,食材彼此天衣無縫。

飛之前就梗係要去東涌食吓嘢啦😬 今次飛歐洲,有排都冇亞洲嘢食😂 所以揀咗東薈城嘅樂天皇朝作為出發前嘅最後一餐😎 呢度嘅環境闊落舒適,裝修雅致🫶🏻🌟原味小籠包小籠包真係經典必食,除咗有原味之外,仲有好多其他嘅味道😍 佢嘅出色之處在於皮薄餡多汁,個皮薄得來仲要好有彈性,唔會一篤就穿🤩 呢點真係非常重要👍 🌟蒜香排骨其實就係蒜香炸豬扒🤩 份量勁多,豬扒厚肉,表皮香脆,肉質腍滑多汁,配埋滿滿嘅炸香蒜,非常好食🫶🏻🌟蟹黃炒飯佢哋推出一系列嘅秋季蟹料理,咁當然要試吓啦😍 我哋揀咗蟹黃炒飯,有少少似福建炒飯嘅質感,蟹黃汁非常香,偏濃稠,配埋炒飯一齊食,真係停唔到口🤪 🌟豬骨湯菜肉雲吞呢個係我每次嚟到必點嘅Comfort food 🥰 佢嘅雲吞皮好滑,雲吞餡料足,配豬骨湯一齊食,真係食得好舒服🥰 食飽飽就出發去機場啦😎✈️ 旅行返嚟落機後,再嚟食多餐先😆

🌟原味小籠包

🌟蒜香排骨

🌟蟹黃炒飯

🌟豬骨湯菜肉雲吞

食飽飽就出發去機場啦😎✈️ 旅行返嚟落機後,再嚟食多餐先😆
2024-11-26
  • 招牌原味小籠包
2024-11-12 348 浏览
放假漫遊東涌,行遍outlet,購得平物,心滿意足,然身心俱疲,坐於一隅,品茗食包,實乃佳事。🍵此處**樂天皇朝**,小籠包者,極度推介,薄皮包裹,湯汁盈盈,輕輕一咬,湯液四溢,令人陶醉,價位$78,物超所值。🥟再嚐白灼秋葵,綠意盎然,清新可口,$68之價,令人心喜。秋葵之滑,讓人回味無窮,宛如晨露滋潤,清新之感,直入心扉。🌿尚有上海外婆紅燒肉,色澤誘人,肉質鮮嫩,$118之價,回味悠長,彷彿舊時光重現,讓人不禁思念舊日的味道。🐖最後,清燉雞湯拉麵,湯頭清澈,麵條滑順,價位$95,暖心又暖胃,令人一試成主顧,宛如一場饕餮盛宴。🍜**樂天皇朝**,此行之所,實乃美食之地,令人流連忘返。 地址:Shop 326A, 3/F, Citygate Outlets, 20 Tat Tung Road, Tung Chung

**樂天皇朝**,此行之所,實乃美食之地,令人流連忘返。