2023-02-28
閒情逸致去行街😉今次同朋友走到大角咀🤪嘆嘆泰國菜先😆🍗泰式香茅燒雞 (半份)$98抵食燒雞,一啲都唔似半份的份量。燒雞美味啖啖肉,食落仲好juicy 又嫩滑,我亦很喜歡燒雞的外皮香脆可口,配埋旁邊的酸辣醬汁同椰菜絲一齊食,別有一番泰式風味😃🐷燒豬頸肉生菜包 $58又一泰式風味之選,生菜包夾住大塊豬頸肉,再有顏色鮮艷的配菜,洋蔥🧅小番茄🍅青瓜🥒而且加埋餐廳秘製醬汁,撈埋一齊食🤪Colourful food🥳🐣雞絲湯粉 $52湯粉可以轉其他麵底,河粉、米線、金邊粉等。而我就揀左檬粉,檬粉口感夠滑,一絲絲的雞絲同白蘿蔔同樣出色。但係價錢平多DD😜相信會吸引到更多人幫襯。 🥬蒜蓉炒芥蘭 $38蒜蓉味香濃,芥蘭炒得好惹味爽脆,能夠去除到芥蘭本身有的澀味🫰食菜健康一番之選。🥤飲品方面今次我係下午茶時段食架😜跟餐加$10-$12 就可以享用到☺️美味泰式特飲😝龍眼冰 同 三色冰 都係本人喜歡的泰式飲品之一😙唔知你地鍾意飲咩泰式飲品呢🤩📍 泰爸爸 (大角咀)🔍大角咀海泓道1號奧海城三期地下G26號舖
嘆嘆泰國菜先😆
跟餐加$10-$12 就可以享用到☺️
美味泰式特飲😝
龍眼冰 同 三色冰 都係本人喜歡的泰式飲品之一😙
唔知你地鍾意飲咩泰式飲品呢🤩
📍 泰爸爸 (大角咀)
🔍大角咀海泓道1號奧海城三期地下G26號舖