2020-10-19
差唔多成年無食麻辣火鍋,有得食就最緊係食間高質素既😆渝味曉宇既衛生程序都有做足,個日我地被安排去一張獨立既枱,隔離就係窗同牆,一定唔會有人!嗌左鴛鴦湯底,野菌同埋重慶辣~野菌湯底既料仲可以當多款餸食,正😋而家仲做緊下午五點前湯底免費,好抵食!一坐低就整碗滋潤糖水補一補潤一潤先🤣打邊爐食牛是基本的,除左肥牛,我地仲嗌左牛心椗,推介之選!牛心椗淥完之後係好脆口嫁!肥牛肥瘦都算均勻,入口即溶🤤兩款牛都好味到encore左碟😝仲嗌左炸豆皮、蓮藕片、土豆片、黃喉、鴨血、粟米🤤全部嗌左半份,份量非常適合兩個人!如果多人食嗌半份,就可以留多啲capacity嗌多啲唔同配菜😆食麻辣火鍋要解辣,除左飲野,仲可以做啲咩?就係嗌紅糖糍粑!外脆內chewy既糍粑配上甜甜的紅糖,係不敗既搭配👍🏻食完真係感覺好滿足☺️一解麻辣火鍋相思之苦👍🏻
一坐低就整碗滋潤糖水補一補潤一潤先🤣
食完真係感覺好滿足☺️一解麻辣火鍋相思之苦👍🏻