滿心歡喜入去食飯 入面嘅餐點選擇唔多 如果選擇套餐嘅話基本係$60起跳 碗面嚟到完全唔夠一個正常人嘅食量多個女性朋友都食唔飽 味道上同麻辣燙,完全扯不上關係加上等待過程嘅長 差不多等了30分鐘重點係已經點正常麻辣 但是沒有味道😓而且內裏加好多麻醬 已經完全不似麻辣燙如果要我俾70幾蚊食一碗面 我認為譚X更加抵食食食吓入面仲要發現有好多頭髮 同眼睫毛同行入面已經有三個人發現有呢個情況我認為我唔會再嚟食 唔希望有人中伏🙏🏼🙏🏼🙏🏼
滿心歡喜入去食飯
多個女性朋友都食唔飽
味道上同麻辣燙,完全扯不上關係
加上等待過程嘅長 差不多等了30分鐘
如果要我俾70幾蚊食一碗面 我認為譚X更加抵食
食食吓入面仲要發現有好多頭髮 同眼睫毛
同行入面已經有三個人發現有呢個情況
我認為我唔會再嚟食 唔希望有人中伏🙏🏼🙏🏼🙏🏼
套餐
6天前
2024-10-06 0 浏览
去年到韓國首爾旅行時,與一位國內朋友和一位韓國朋友見面,大家在研究吃什麼好。由於我過去幾天已經吃了人參雞、部隊鍋、烤肉、炸雞啤酒、還有牛肉粉..韓國朋友就建議一起去吃麻辣燙,這是她最喜歡的中華料理,所以我們跟她去試試。我以前在香港吃的麻辣燙口感都是麻的,我是接受不了花椒的麻味,一吃就頭頂冒汗及一身大汗,有點落花流水感覺。但是這家湯火功夫麻辣燙,我不知道是否改良了,是不是韓式化了,我點了個中辣的,味道很好,辣味和香味很調和,鍋包肉好正番茄湯底好味不帶辣。原來聽我朋友她說,這品牌在韓國已經有五百多家店,已經是她們國民麻辣燙品牌。無論味道和出品都顛覆了我對麻辣燙的看法。

番茄湯底好味不帶辣。

2023-08-02