餐厅: 濠餐廳
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: 濠餐廳
资讯:

2023-09-23 129 浏览
📍 濠餐廳 (沙田)沙田大涌橋路34-36號麗豪酒店3樓💰星期一至四成人$298/ 小童$208 原價:($578 / $408)星期五六日成人$328 / 小童$228 原價:($638 / $448)即日至2023年8月31日做梗呢個51折優惠價(另加一收費)呢個價格酒店自助晚餐真係抵食❣️❣️❣️🤙🏼整體評分:😋😋😋😋.5/5這家澳門葡萄牙美食自助晚餐的價格真的非常划算。平日(星期一至星期四)成人每位298元,小童每位208元,原價分別為578元和408元。週末(星期五至星期日)成人每位328元,小童每位228元,原價分別為638元和448元。這個價格相對於酒店自助晚餐來說非常超值。這家自助餐不僅提供傳統的粉麵專區,還特別推出了限定的澳門士生藥膳雞湯火鍋作為湯底,讓客人可以任選多款火鍋配料。特別推薦的是安格斯牛肉,非常鮮甜美味。除了火鍋區,還有冷盤區、海鮮區、日式刺身區、熟食區、燒味區、燒烤區、熱盤區、沙拉水果區和甜品區等等,種類非常豐富。而且這家自助餐還加入了三大特色:1. 任食自助火鍋 - 配澳門士生藥膳雞湯:客人可以一邊享用自助餐,一邊邊吃邊煮火鍋。火鍋配料有近二十種供選擇,每桌
📍 濠餐廳 (沙田)

整體評分:😋😋😋😋.5/5

而且這家自助餐還加入了三大特色:

1. 任食自助火鍋 - 配澳門士生藥膳雞湯:客人可以一邊享用自助餐,一邊邊吃邊煮火鍋火鍋配料有近二十種供選擇,每桌都有火鍋爐頭,醬油和醬汁也提供齊全。只需選好材料後,告訴服務員,就可以開始慢慢享用美食了。

2. 火焰蛋糕:每晚約7:45,服務員會關燈並讓廚師帶著鈴鐺出場,宣布火焰蛋糕的登場。這場火焰秀結束後,大家可以排隊品嚐這款雪糕蛋糕,它有三層口感,味道不錯,甜度和質量也讓人滿意。

3. 朱古力火鍋:在晚餐快結束時(約8:10左右),服務員會給每桌客人送上朱古力火鍋,客人可以拿取水果、棉花糖等配料,自己在火鍋中融化朱古力,做成DIY的朱古力熔岩鍋。雖然朱古力火鍋的濃度可能不是很理想,但對於小朋友來說,玩一下也是挺有趣的。

在海鮮區,他們提供了長腳蟹、冷凍蝦、冷凍蜆、藍青口和田螺等各種海鮮,特別吸引人的是無限供應的長腳蟹腳和蟹鉗。而且這些蟹腳的品質還不錯。在日式刺身區,有三文魚、吞拿魚、鯛魚和希靈魚等刺身可以選擇,而且新鮮度也相當不錯。另外,在燒烤區,客人可以品嚐到各種烤肉,包括牛肉、豬肉和雞肉等,烤得香嫩美味。

此外,他們還提供了各種中西式的熟食和熱盤,如燒賣、春卷、炒飯、炒麵和燒鴨等。這些菜品的味道都相當不錯,可以滿足各種口味的需求。

最後,甜品區也非常豐富多樣,有各種蛋糕、布丁、果凍、冰淇淋和水果可供選擇。無論是喜歡甜品還是水果,都能找到自己喜歡的味道。

總的來說,這家澳門葡萄牙美食自助晚餐提供了豐富多樣的菜品選擇,包括火鍋、海鮮、刺身、燒烤、熟食、熱盤和甜品等,而且價格非常划算。如果你對葡萄牙美食感興趣,這是一個不錯的選擇。

2023-09-22 55 浏览
濠餐廳L'Eau Restaurant沙田大湧橋路34-36號麗豪酒店3樓馬交美食日 各種美味的中式、西式、日式和海鮮等等相機先食! 淨係睇都夠晒興奮 急急腳參觀咗一個圈清真食品有 泰式咖喱 印度脆片,印度薄餅 小葡撻好香好好食 馬介休平時少食 幾特別 燒烤區 東南亞區 打邊爐區 海鮮區 刺身壽司區and SO ON有別於其他自助餐 佢飲品自己出去拎 任飲岩哂港人口味 食自助餐都可以打邊爐 當晚所見都幾多人開火鍋 邊爐照食 滿足晒兩個願望作為遊客都係一種文化體驗去到咁上下, 職員拎住手鈴響不停到底發生什麼事? 原來係火焰雪山蛋糕 都係麗豪酒店濠餐廳既 招牌自家製冰火兩重奏今晚食得太多 沒有quota了
濠餐廳
L'Eau Restaurant
沙田大湧橋路34-36號麗豪酒店3樓

馬交美食日 各種美味的中式、西式、日式和海鮮等等
相機先食! 淨係睇都夠晒興奮 急急腳參觀咗一個圈
清真食品有 泰式咖喱 印度脆片,印度薄餅
小葡撻好香好好食 馬介休平時少食 幾特別
有別於其他自助餐 佢飲品自己出去拎 任飲
岩哂港人口味 食自助餐都可以打邊爐

當晚所見都幾多人開火鍋 邊爐照食 滿足晒兩個願望
作為遊客都係一種文化體驗
去到咁上下, 職員拎住手鈴響不停
到底發生什麼事? 原來係火焰雪山蛋糕
都係麗豪酒店濠餐廳既 招牌自家製冰火兩重奏
今晚食得太多 沒有quota了
2023-09-22 92 浏览
L'Eau Restaurant新界沙田大湧橋路34-36號麗豪酒店3樓沙田河畔 遠離繁囂 同朋友係到享用自助餐係泳池隔離 同藍色相映成趣 淺藍色白色為主一種放鬆和悠閒的用餐方式 選擇多、係探索新口味的機會同時也提供了放鬆和社交的環境唔稱得上非常豪華 但舒適 親民服務幾好 職員態度有線今日食既係澳門之旅 主打澳門🇲🇴 葡式美食葡撻 葡國馬介休值得一試松葉蟹腳 蟹鉗 蘋果撻非洲雞翼,Movenpick雪糕任食 羊扒 牛扒青口 翡翠螺 鮮蝦 沙甸魚 魚生 壽司 應有盡有 海鮮類refill都算快 因為蟹腳蟹鉗非常受歡迎 見佢keep住有 唔係得番幾隻蟹腳甘核突最後每人一張枱一個朱古力火鍋😆😗
L'Eau Restaurant
新界沙田大湧橋路34-36號麗豪酒店3樓

沙田河畔 遠離繁囂 同朋友係到享用自助餐
係泳池隔離 同藍色相映成趣 淺藍色白色為主
一種放鬆和悠閒的用餐方式 選擇多、係探索新口味的機會
同時也提供了放鬆和社交的環境

青口 翡翠螺 鮮蝦 沙甸魚 魚生 壽司 應有盡有
海鮮類refill都算快 因為蟹腳蟹鉗非常受歡迎
見佢keep住有 唔係得番幾隻蟹腳甘核突
最後每人一張枱一個朱古力火鍋😆😗
朋友喺openrice見到沙田麗豪嘅buffet有優惠,於是我哋就抱住試伏嘅心態去試下,估唔到比想像中好好多,性價比好高喎 一入到嚟就俾海鮮吧吸引住,有長腳蟹,藍青口,澳洲海蝦同海蜆,長腳蟹係必食,大部分都算大條,可以拆到成大條蟹肉出嚟,唔使點醬都已經好鮮味,我再encore夾咗好多條,出面冇哂會再refill,唔使驚冇得夾,另外仲試咗青口同蜆都好新鮮 刺身嘅選擇唔算多,有三文魚,吞拿魚,鯛魚同希靈魚,我試咗三文魚同吞拿魚,都好厚切同新鮮 佢嘅冷盤同沙律吧都好多選擇,有唔同嘅煙三文魚,火腿,其他cold cut同埋芝士,都好新鮮好靚仔 原來buffet做緊葡澳主題,好多熱食例如有葡京叉燒,路環燒乳豬,荷蘭街特色蟹粥,個蟹粥都幾鮮甜有蟹味,其他熱食就不過不失 好特別嘅係buffet仲有埋打邊爐,每枱有一個藥膳鍋,可以喺出面攞啲唔同嘅菜,海鮮同肉,個藥膳湯真係幾香幾好飲 甜品時間,廚師會攞住個叮叮鐘,推住個火焰雪山蛋糕出嚟,望落都幾澎湃,不過我哋留肚試其他就冇試佢 呢度buffet有Movenpick雪糕任食,有最經典嘅四隻味,士多啤梨,朱古力,雲呢拿同咖啡,我哋每人都食咗三杯 另外每枱仲

另外每枱仲有一個朱古力火鍋,可以喺出面拎啲生果同埋棉花糖點嚟食,完全可以滿足童心,教大家一個隱藏食法,倒啲朱古力落Movenpick雪糕上面就可以變成脆皮朱古力雪糕

出面仲有唔同嘅甜品可以任𒳂,我最推薦芒果椰汁西米露,芒果唔酸好清甜,仲可以自己加啲涼粉同紅豆,又係發揮創意時間,加個Movenpick雲呢拿雪糕落去就變成超豐富嘅甜品喇,今餐真係超滿足呀

#foodie #自助餐 #buffet #酒店buffet #沙田美食 #香港自助餐 #刺身 #甜品 #movenpick #打卡 #拍拖好去處 #hkig #hkfoodieblogger #hongkonger #foodblogger #香港美食 #RegalRiversideHotel #沙田酒店 #沙田好去處 #酒店Staycation #Shatin #ShatinHotel #buffethk #香港麗豪酒店 #麗豪酒店 #自助餐 #dessert #濠餐廳
2023-09-22 70 浏览
📍 濠餐廳 (沙田)沙田大涌橋路34-36號麗豪酒店3樓💰星期一至四成人298整體評分:😋😋😋😋.5/5我最近去了沙田的濠餐廳,位於麗豪酒店3樓,想與大家分享一下我的食評體驗。這家餐廳提供自助餐,最近做緊澳。葡美食自助晚餐主題,讓我對他們的美食選擇和品質有了深刻的印象。首先,餐廳的環境非常舒適和寬敞。光線明亮,桌椅整潔,裝飾優雅,給人一種放鬆的感覺。舒適的用餐環境讓我能夠享受美食,與家人和朋友共度愉快的時光。自助餐的種類非常多樣,涵蓋了中西式美食,包括中式燒腊、海鮮、壽司、沙律、湯品、糕點等。每道菜都精心製作,味道鮮美。我特別喜歡他們的燒腊,肉質鮮嫩多汁,入口即化。海鮮也非常新鮮,生蠔和蝦子都十分鮮美。此外,他們還提供了各種口味的壽司,品種繁多,非常適合喜歡日本料理的人。另外,餐廳的服務非常出色。工作人員熱情友好,樂於協助客人。他們會定期巡視餐區,及時補充食物,保持整潔。這種周到的服務讓我感到賓至如歸。總的來說,濠餐廳給我留下了非常好的印象。他們提供多樣豐富的美食選擇,品質優良,環境舒適,服務出色。如果你正在尋找一家品質優秀的自助餐廳,我強烈推薦你來試試濠餐廳。#香港美食 #沙田美食
📍 濠餐廳 (沙田)

💰星期一至四成人298
整體評分:😋😋😋😋.5/5

#香港美食 #沙田美食 #RegalRiversideHotel #沙田酒店 #沙田好去處 #酒店Staycation #Shatin #ShatinHotel #buffet #buffethk #香港麗豪酒店 #麗豪酒店 #自助餐 #dessert #濠餐廳
2023-09-21 59 浏览
📍濠餐廳 (沙田)最近沙田麗豪酒店推出咗🇲🇴澳.葡美食自助晚餐🇵🇹。甜品控肯定食得開心,因為除咗杯裝Movenpick雪糕同各式蛋糕,仲有蒲撻、焦糖燉蛋、火焰雪山蛋糕、朱古力火鍋😆。💕必食✨葡式烤焗乳豬全晚refill咗好多次,但基本上都係極速清晒。皮脆肉嫩,燒得啱啱好,好食過香港大多數餐廳嘅suckling pig。✨仼食自助火鍋-配澳門土生藥膳雞湯本來以為係麵檔,點知係火鍋。佢哋嘅藥膳濃郁暖胃,飲多兩啖湯個胃舒服得多,又有返食慾。✨長腳蟹蟹肉特別鮮甜,完整唔鬆散。比起大多數地方嘅任食蟹腳好食。✨咖喱雞香料味道濃郁豐富,味道少少辣。雞肉好嫩滑而且完全冇雪味。有得配油酥餅/烤餅/薄脆,好有心思。✨火焰雪山每晚19:45就會出動。一大班人拍片/影相/排隊拎蛋糕。海綿蛋糕配雲尼拿雪糕嘅甜度啱啱好。📍濠餐廳 (沙田)沙田大涌橋路34-36號麗豪酒店3樓
📍濠餐廳 (沙田)

💕必食

✨葡式烤焗乳豬

✨仼食自助火鍋-配澳門土生藥膳雞湯

✨長腳蟹
蟹肉特別鮮甜,完整唔鬆散。比起大多數地方嘅任食蟹腳好食。

✨咖喱雞

✨火焰雪山

📍濠餐廳 (沙田)
沙田大涌橋路34-36號麗豪酒店3樓

我都係喺OpenRice先睇到原來麗豪有自助餐食 價錢仲要唔貴 唔知會唔會有伏呢 抱住冇期望嘅心情去食 竟然係出乎意料之外wo 自助餐嘢食種類都多 一入門口就俾佢個任食movenpick雪糕櫃吸引住 仲有一系列嘅甜品 再行入啲就見到好吸睛嘅海鮮區 有青口 蜆 同埋我最鍾意嘅長腳蟹呀 唔係講笑 成餐不停咁食長腳蟹回本 食咗成10條 已經變成剝蟹腳達人 蟹肉鮮甜大大啖好滿足 沙律bar選擇都多 重點係呢度除咗有芝士粉之外 仲有煙肉碎 cold cut亦都好多款 仲有cheese platter呀 冇諗過呢個價錢都可以有咁多款選擇 其他熟食區就不過不失啦 呢排做緊澳葡主題 有特色葡撻 烤乳豬 蟹粥 都可以一試呀 仲有邊爐區 好得意可以自己揀配料打邊爐一定要試佢嘅藥膳湯底 真係好香好甜就咁飲咗幾碗湯 雖然呢度冇朱古力噴泉 但每枱有朱古力火鍋 可以出面攞生果同棉花糖自己玩 好開心 仲想讚吓佢個芒果西米露 有大量芒果又唔會太甜 建議喺側邊加個涼粉 再攞一個movenpick 雲呢拿雪糕擺上去食 即刻變到好高級嘅甜品夜晚仲有表演火焰雪山蛋糕 不過我哋太飽冇食啦 最後同朋友兩個食咗六盒雪糕🤣 回本之

夜晚仲有表演火焰雪山蛋糕 不過我哋太飽冇食啦

最後同朋友兩個食咗六盒雪糕🤣 回本之選
2023-09-19 56 浏览
趁開學第一個禮拜冇咁忙,兩公婆係附近搵左間自助餐撐吓枱腳。呢間餐廳環境優美,嘢食選擇都算多。中式嘢食有咕嚕肉,炒飯,羊架,燒味,燒牛肉,仲有最特別嘅係呢度有乳豬食。由於今期嘅主題係澳門,所以都有啲澳門嘅特色嘢。有葡撻,馬六甲咖喱炒雜菜,長腳蟹粥,葡式忌廉薯蓉馬介休。西式方面,有長腳蟹,螺肉,三文魚刺身,錭魚刺身,唔同嘅壽司種類任你選擇。另外食到中途佢會出一個好大嘅火焰蛋糕,即時切俾大家。去到尾段佢又會逐台逐台拎一個朱古力火鍋俾大家,所以唔好太早走,如果唔係就品嚐唔到。呢度除咗自助餐之外,仲設有火鍋,你可以係出面揀你想食嘅鍋物同湯底,之後服務員就會幫你開爐,一次過滿足你兩種口味。最後仲可以食個豆腐花,西米露同雪糕。十分滿足。
趁開學第一個禮拜冇咁忙,兩公婆係附近搵左間自助餐撐吓枱腳。

最後仲可以食個豆腐花,西米露同雪糕。十分滿足。

2023-09-18 83 浏览
呢日同屋企人黎到沙田既麗豪酒店食自助餐! 見到佢做緊優惠幾抵食所以就同屋企人黎試下佢~ 一坐低我地就梗係出去睇下有咩好野食, 知道餐廳做緊澳門之夜, 出面有凍海鮮, 有凍長腳蟹, 青口,海蝦同蜆~ 刺身都有幾款, 有三文魚同吞拿魚等等~ 又有唔少沙律可以揀, 仲有好多款熟食添~ 呢度仲有個飲品櫃俾食客自己拎野飲~ 都唔錯, 好似放題咁任揀~ 仲有唔少款式既印度簿餅再加咖哩可以食! 同埋仲有最吸引人既乳豬!!! 我地都拎左唔少黎食, 真係好脆好好食, 加埋乳豬汁一流, 不過都真係唔食得多, 太邪惡了! 佢既凍海鮮都唔錯, 長腳蟹都幾有肉地同埋海蝦都好彈牙! 最後大約8 點個陣有火焰雪糕蛋糕食, 真係夠哂驚喜!

最後大約8 點個陣有火焰雪糕蛋糕食, 真係夠哂驚喜!
2023-09-15 70 浏览
剛好自助餐以澳門為主題,除咗食物加入了澳門美食之外,亦有各樣裝飾、簡介都用上澳門的特色元素,氣氛滿滿。沙律、生果種類繁多,亦非常新鮮!壽司、刺身、日式小食亦非常吸引。除咗果汁、奶茶、咖啡之外亦有罐裝飲品選擇各種芝士配餅乾更加不可或缺!海鮮當中,最喜歡就係長腳蟹,有海水微微嘅鹹味之外,亦食得出蟹嘅鮮味。到咗特定時段就會有火焰雪糕推出,香濃嘅酒味隨着火嘅燃燒而消散於空氣中,雪糕依然冰涼可口,既賞心悅目,亦可化作特別的美食。雪糕方面有唔同嘅品牌可以選擇,口味都有幾款,應有盡有。除咗雪糕之外,甜品亦有播放選擇,更有朱古力火鍋提供,單單係甜品方面都已經令人非常滿意。

沙律、生果種類繁多,亦非常新鮮!

壽司刺身、日式小食亦非常吸引。

除咗果汁、奶茶、咖啡之外亦有罐裝飲品選擇

各種芝士配餅乾更加不可或缺!

雪糕方面有唔同嘅品牌可以選擇,口味都有幾款,應有盡有。

今日忽然好想食buffet, 近近地去屋企附近既麗豪酒店濠餐廳。澳門美食做主題,估唔到有驚喜!第一次酒店自助餐有韓式飲品任飲,好濶佬。第二有熱辣辣燒乳豬食,皮脆肉嫩,加埋乳豬醬,我都忍唔住口,一出爐就夾。仲有蟹粥,又香又綿。仲有葡撻,芒果西米露同豆腐花。第三,有埋自助火鍋,好新奇。老公話火鍋既蝦仲好食過凍蝦,因為佢鍾意食熱辣辣嘅嘢。肥牛亦夠肥美。食完生冷嘢再打邊爐,正!第四,刺身唔洗排,凍海鮮亦不斷fill up.第五,有movenpick 雪糕,2種味任簡。第六,中場有人搖鈴,竟然有火焰雪糕蛋糕,唔洗爭,大大件一定夠分。最後,買單後竟然有驚喜,每當有人講個小小嘅朱古力火鍋,出面仲有棉花糖同水果做配料。真係一次過滿足晒你所有既願望。
第一次酒店自助餐有韓式飲品任飲,好濶佬。
第四,刺身唔洗排,凍海鮮亦不斷fill up.
第五,有movenpick 雪糕,2種味任簡。
真係一次過滿足晒你所有既願望。
2023-09-13 57 浏览
好耐未食過酒店自助餐喇,今日放半日假,咁就早D過黎食。餐廳對住泳池,感覺好relax。呢度款式都多,見到真係樣樣都想食。冷盤海鮮:見到覺得好豐富,有長腳蟹、蝦、青口同蜆,我就最鐘意食長腳蟹,各款都唔會話好鹹,都唔錯。刺身:攞左至愛嘅三文魚同吞拿魚,都可以。沙律:羅馬生菜夠爽口,新鮮。生果西瓜、火龍果同哈蜜瓜幾甜,配埋巴馬火腿就最夾。肉類:牛扒OK,豉油雞夠滑,叉燒入味,仲有蟹粥食。最驚喜係羊架,一D都唔酥,整得好好食。湯、薄餅及咖哩:忌廉蘑菇湯又幾好飲喎,好creamy,唔太鹹。薄餅款式多,厚薄脆都有。咖哩唔太辣,點薄餅就最好食。火焰雪糕蛋糕:限定時段推出,手快有,手慢無。味道唔太甜,冷熱交溶,好特別。甜品及雪糕:雪糕有movenpick,有士多啤梨同咖啡味道。中式甜品有豆腐花,西式有蛋糕仔、甜點同千層酥等等,樣樣都細細件,可以食多幾款。
好耐未食過酒店自助餐喇,今日放半日假,咁就早D過黎食。

刺身:攞左至愛嘅三文魚同吞拿魚,都可以。

2023-09-11
2023-09-01 107 浏览
之前去過麗豪酒店食過幾次晚飯都唔錯,今次去到3樓嘅「濠餐廳」試試「澳.葡美食自助晚餐」。全晚最受歡迎一定係葡式烤焗乳豬。次次原隻出都好快俾人拎晒。豬皮焗到脆卜卜,啲肉又滑。有時同羊架交替出,質素都唔錯。即切嘅西冷都幾好,肉質好嫩,個醬汁幼滑又幾香。冷盤海鮮嘅選擇唔少,長腳蟹就最吸引。蟹腳大隻又鮮甜,質素好高。熱盤方面有咖喱雞、上海粗炒、泡菜炒飯等等。甜品嘅選擇都唔少,有Movenpick雪糕、蛋糕,布甸。特式啲嘅有蒲撻、焦糖燉蛋。7:45左右仲有火焰雪山蛋糕。夜啲有一枱一個朱古力火鍋😆。

即切嘅西冷都幾好,肉質好嫩,個醬汁幼滑又幾香。

熱盤方面有咖喱雞、上海粗炒、泡菜炒飯等等。

2023-08-28 88 浏览
太耐冇去旅行,工作又走唔開,今晚同咗屋企人一齊去麗豪酒店食澳葡美食自助晚餐,見到好多一家大細有老人家小朋友,果然香港有好多家庭未必去到旅行,就靠酒店提供特色主題餐飲體驗呢個自助餐喺OpenRice預先訂座有折扣,我哋去到見到有幾家人喺門口一齊排隊,未到六點職員就俾我哋入去坐低,服務非常貼心。唔同餐飲區都用澳門街道命名,真係好似去咗旅行嘅感覺(反正去旅行都成日食自助餐🤣)回本之選:長腳蟹、乳豬、羊架、西冷牛扒,客人好多,食物轉流好快,refill都好快手,仲會keep住玩唔同食物,每隔半個鐘出去睇睇又有新野👍🏻熱食樣樣都非常唔錯,但我咁欣賞佢嘅甜品, 澳葡主題有葡撻、椰撻、蘋果金寶撻、仲有重頭戲火焰雪山,個個出晒去拎蛋糕,氣氛非常高漲,大人小朋友都好開心

1K
2023-08-28 132 浏览
👧🏻😋👅🍽✨破天荒抵食高質自助餐😍-濠餐廳 L'Eau Restaurant🇭🇰 沙田大涌橋路34-36號麗豪酒店3樓 🇭🇰-💧麗豪酒店有好多間唔同餐廳, 雖然唔係屋企附近, 但有巴士直到都好適合一家人出去當度下假OpenRice買餐券7-8月份自助晚餐 (星期五至日), 破天荒一口價優惠 $702兩位 (已包加一), 捉緊八月的尾巴食左喇!💧池畔座位又真係幾舒適, 成間餐廳好多位, 呈圓形包住拎野食既地方, 所以枱枱出去拎都好方便-🇲🇴 🇵🇹 澳.葡美食自助晚餐 特價 $351/位 (原價 $638 加一)✔️雖然係澳葡主題, 但作為酒店自助餐當然唔少得刺身壽司, 海鮮bar, 沙律, 肉類, 熟食, 甜品等等✔️以下會介紹幾樣我覺得有特色既餐點!-🐖 路環烤乳豬💯澳門特色葡式烤乳豬皮脆肉嫩全隻上! 雖然一出就俾人搶晒, 但餐廳都keep住refill, 我地都食左兩三輪😍-🦞 精選海鮮✨狂食長腳蟹腳同凍蝦, 超級鮮甜啖啖肉!! -🧀 冷盤💯cold cut同芝士好多款, 最愛夾番茄果隻軟芝士沙律; 另外煙三文魚超肥美-🎂 麗豪經典火焰雪山蛋糕✨19:45準時敲鐘表演, 大家都走晒出去
👧🏻😋👅🍽✨
破天荒抵食高質自助餐😍
濠餐廳 L'Eau Restaurant
🇭🇰 沙田大涌橋路34-36號麗豪酒店3樓 🇭🇰

🇲🇴 🇵🇹
✔️以下會介紹幾樣我覺得有特色既餐點!
🐖

🦞
精選海鮮
✨狂食長腳蟹腳同凍蝦, 超級鮮甜啖啖肉!!

🧀
冷盤

🎂
麗豪經典火焰雪山蛋糕
✨19:45準時敲鐘表演, 大家都走晒出去睇淋火表演😂 要拍片就冇得排隊, 好彩蛋糕夠大個最後都拎到
✨薄身蛋糕包住超厚雪糕, 外面再一層到焦香既cream, 真係好睇又好食

🥧
葡撻
💯澳葡特色不得不提, 自助餐都可以有咁高質葡撻好驚喜!! 皮脆蛋滑唔太甜