2024-06-03 4454 浏览
又到幾個月一次家庭聚會,每次帶阿仔黎都有唔同餐單同埋新意,今次又睇下有咩唔同先☺️去到發覺兒童區又唔同左,次次都俾到小朋友有新鮮感,最重要係餐牌又更新左,每次食完都好難忘。今次仲有d父親節限定既食物,講下今次叫左咩野食先🥰長牛舌:咁大個人真係未食過原條牛舌,由於真係未燒過,店員會好貼心幫我地燒埋,燒到火喉剛剛好,好嫩又唔會韌。菠蘿豬肋肉拼牛肋條:其實講真,我食韓燒真係好驚有骨既食物,佢地d豬牛都係冇骨,仲醃得好入味,燒完仲好多汁,唔會乾。醬油白切肉生菜包:醬油醃嘅厚切五花腩,入口即溶,香而不膩,用生菜夾住嚟食,食多幾件都唔會漏。送給媽媽的愛意便當🍱:每次小朋友嚟到就係最期待呢度嘅小童餐,每次都好有驚喜,有造型又砌得好靚,全部都係小朋友啱食嘅嘢。窩心摩天輪:一個人有得食,又有得玩嘅小食拼盤,有炸番薯條,炸紫薯餅,炸雞翼,壽司🍣卷,蛋卷,視覺味覺都震撼到。(米團)奶蓋鮮奶特飲:上面有三色米團,粒粒都好煙靭,凍咗都唔會硬,配埋先奶飲一流。玫瑰奶凍特飲:成杯嘢滿滿嘅玫瑰香,底層仲有牛奶啫喱,一杯飲品兩種層次。Ps:每次黎到都有驚喜,黎都大人小朋友都放鬆。
今次仲有d父親節限定既食物,講下今次叫左咩野食先🥰

Ps:每次黎到都有驚喜,黎都大人小朋友都放鬆。
2024-05-28
👶🏻今日又帶咗阿仔去親子餐廳食飯,順便慶祝埋父親節同埋母親節❤️餐廳環境寬敞明亮,佈置得好似韓屋咁,充滿傳統韓式嘅氛圍。最特別嘅係佢哋設有專門嘅親子遊戲區,裡面有滑梯、波波池、玩具架等設施,畀小朋友盡情玩耍。阿仔喺遊戲區玩得好開心,完全唔想離開🤣📌必試燒烤 🐮厚切長牛舌呢到嘅長牛舌真系與別不同!足足有成成寸咁厚,但係食落依然做到入口即溶嘅嫩滑口感。每咬一啖,都能夠感受到油脂喺口腔裏面爆開嘅香味,濃厚嘅肉香味令人回味無窮🤤 🐷🐮菠蘿豬肋肉拼牛肋條呢個絕對係必食之選!酸甜嘅菠蘿同燒烤嘅肉類簡直系完美嘅配搭。餐廳嘅菠蘿經過燒烤之後,散發住陣陣焦糖嘅香味,令成個燒烤嘅過程更加滋味。豬肋肉方面,佢哋採用咗肉質鮮嫩嘅部位,經過燒烤之後,做到外皮香脆可口,而內裡嘅肉質依然保持住嫩滑嘅口感。牛肋條就更加唔使講,肉味濃郁,經過燒烤過程逼出油脂,每一啖都juicy惹味😋 🐷醬油白切肉生菜包食完濃味嘅燒烤,食返個清淡啲嘅菜式中和一下就最啱嘞!佢哋嘅醬油白切肉色澤呈現金黃色,而且仲可以做到肥而不腻嘅口感。配埋新鮮爽脆嘅生菜,食落可以感受到肉嘅油香同埋生菜嘅清甜,係夏天一流嘅清爽菜式😍 ❤️送畀媽媽嘅愛意便當

📌必試燒烤

🐮厚切長牛舌

🐷🐮菠蘿豬肋肉拼牛肋條

🐷醬油白切肉生菜包

❤️送畀媽媽嘅愛意便當
呢個便當真係好靚好有心思!入面有蛋卷,花花飯團等等,賣相精緻之餘,味道都唔錯。

📸窩心摩天輪
入面有多款炸物,有炸番薯條,炸雞,飯團等等,我最鍾意個炸紫薯餅,甜甜脆脆好好味🤤🤤

🥳呢間親子餐廳真係一間非常值得推薦嘅親子餐廳!無論係環境、服務、食物質素都非常出色,加上有專設嘅兒童遊戲區,非常適合一家大細聚餐👍🏻

餐廳推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

屋企人好鍾意食韓燒同行又有幾個小朋友~一於試下呢間韓燒親子餐廳!!餐廳環境一望就知道係為小朋友而設裝修擺設都充滿童真✨重點係小朋友可以去入面嘅playhouse玩~playhouse唔算好大,但都應有盡有,不過波波池滑梯區太多小朋友, 不時都見d小朋友有碰撞, 家長真係要睇實🙊餐廳除左韓燒🥩仲有其他韓式菜式燒肉質素ok, 仲叫左韓式紫菜卷、泡菜煎餅、炒年糕、部隊鍋等~食物款式味道可以,但不算突出而每位小朋友就必須order一份兒童餐, 兒童餐份量都唔少, 好得意仲有好多款選擇🫶🏻🎂生日優惠🎂生日月份去仲有特別優惠!可以揀「牛肉蛋糕」或者「零食炸彈」~兩樣都好啱打卡📸 我地揀咗零食炸彈⚫️小朋友好開心~吹完蠟燭就一齊搶炸彈入面d零食😂以食物質素同價錢黎講性價比唔算高~但因為餐廳內設playhouse, 對於帶住小朋友嘅家庭絕對係好選擇👍🏻
屋企人好鍾意食韓燒
同行又有幾個小朋友~一於試下呢間韓燒親子餐廳!!
餐廳環境一望就知道係為小朋友而設
裝修擺設都充滿童真✨

餐廳除左韓燒🥩仲有其他韓式菜式

🎂生日優惠🎂

2024-05-27 52 浏览
餐廳入面有一個playhouse,父母出面食野可以望到入面玩樂時情況,比佢自己放電,因咁我可以食得安心又舒服🤗餐廳打造成韓國街嘅感覺,可以影相打卡,,檯面亦都有顏色筆畀小朋友畫畫,好貼心!小朋友亦都可以有一個金幣抽玩具一次。有得食有得玩大人細路都開心!介紹返食物先❤️燒物”今次叫咗白切肉生菜包 非常juicy嘅白切肉帶小小肥,有幾款配菜附上可夾埋一齊食,食肉都不會太膩。仲有,菠蘿豬肋肉拼牛肋條,侍應哥哥幫手燒埋,我地坐著等食,又唔怕煎過火 變鞋口 😆👍🏻一讚小食”窩心摩天輪有炸芋條 、蛋餅、 炸雞翼、 韓國壽司 、炸雞鎚,炸雞鎚肉質都好嫩滑 芋條都好食 唔會炸過火。再要多個小朋友便當,個便當好精美呀,小朋友未食就影相打卡先。有雞鎚/火腿 芝士 蛋餅 在內,都好大份 要幫手食啲😆👍🏻餐廳:炑八韓烤親子餐廳地址:觀塘鴻圖道90號2樓

小朋友亦都可以有一個金幣抽玩具一次。有得食有得玩
大人細路都開心!

介紹返食物先❤️
燒物”
今次叫咗白切肉生菜包
仲有,菠蘿豬肋肉拼牛肋條,

小食”
窩心摩天輪
有炸芋條 、蛋餅、 炸雞翼、 韓國壽司炸雞鎚,炸雞鎚肉質都好嫩滑 芋條都好食 唔會炸過火。

餐廳:炑八韓烤親子餐廳
地址:觀塘鴻圖道90號2樓
個個月都嚟一次嘅韓燒親子餐廳今次bb終於enjoy玩波波池,仲自己爬返上滑梯想要㵦😂五月新推出父母節限定餐牌,有兩款兒童餐同兩款飲品果然係每個月都有新嘢👍🏻再加上本身餐牌選擇多,個個月嚟都唔覺悶✨菠蘿豬肋肉拼牛肋條以原個菠蘿上枱,豬肋肉同牛肋條都醃得入味肉質軟腍味道帶點甜,適合夾生菜食食完啲肉店員幫手將菠蘿切件,可以燒晒啲菠蘿食唔浪費菠蘿燒過後更香甜多汁✨長牛舌牛舌好長份量好多,燒到七成熟食落有彈性就咁蘸鹽同加檸檬汁食更突顯鮮味✨醬油白切肉生菜包白切肉雖然係五花肉但唔覺肥膩表面火炙過更香口,加埋青辣椒、生蒜片、泡菜同青瓜條包生菜食口感豐富✨窩心摩天輪打卡之選😆而且豐富一共有五款小食: 韓式飯卷、炸雞、炸蕃薯條、紫薯餅、紫菜蛋卷✨兒童餐:送給媽媽的愛意便當賣相好靚嘅便當😍滷水雞鎚、紫菜卷蛋同車厘茄都好啱呀b食呀b食咗大半個便當😂✨糰子奶蓋鮮奶特飲期間限定嘅特飲,三色糰子🍡放喺面好可愛係無加糖嘅鮮奶,怕飲甜嘢啱晒✨柚子檸檬梳打大大杯梳打好啱食韓燒飲柚子蜜配檸檬酸酸甜甜好清新
1990 浏览
個個月都嚟一次嘅韓燒親子餐廳
今次bb終於enjoy玩波波池,仲自己爬返上滑梯想要㵦😂

五月新推出父母節限定餐牌,有兩款兒童餐同兩款飲品

✨菠蘿豬肋肉拼牛肋條
以原個菠蘿上枱,豬肋肉同牛肋條都醃得入味
肉質軟腍味道帶點甜,適合夾生菜食
食完啲肉店員幫手將菠蘿切件,可以燒晒啲菠蘿食唔浪費
菠蘿燒過後更香甜多汁

長牛舌
✨長牛舌
牛舌好長份量好多,燒到七成熟食落有彈性
就咁蘸鹽同加檸檬汁食更突顯鮮味

醬油白切肉生菜包
✨醬油白切肉生菜包
白切肉雖然係五花肉但唔覺肥膩

✨窩心摩天輪
打卡之選😆而且豐富

✨兒童餐:送給媽媽的愛意便當
賣相好靚嘅便當😍
滷水雞鎚、紫菜卷蛋同車厘茄都好啱呀b食
呀b食咗大半個便當😂

糰子奶蓋鮮奶特飲
✨糰子奶蓋鮮奶特飲
期間限定嘅特飲,三色糰子🍡放喺面好可愛
係無加糖嘅鮮奶,怕飲甜嘢啱晒

✨柚子檸檬梳打
大大杯梳打好啱食韓燒飲
柚子蜜配檸檬酸酸甜甜好清新

長牛舌
醬油白切肉生菜包
糰子奶蓋鮮奶特飲
2024-05-20 75 浏览
今日同屋企人一齊出去呢間位於觀塘嘅親子餐廳食餐飽加玩餐飽一開頭未有嘢食 小朋友已經急不及待要衝入個playroom玩Playroom入面有好多嘢玩小朋友最愛嘅波波池、滑梯、超級市場、廚房、大型積木 應有盡有小朋友玩到差啲唔想食飯我哋叫咗以下幾樣嘢:送給媽媽的愛心便當:賣相好靚 竟然可以用火腿絲砌咗朵花出嚟 母親節啱晒 ❤️窩心摩天輪:入面有炸雞、炸紫薯餅、韓式手卷、卷蛋、炸紫薯條 摩天輪可以轉嚟轉去 小朋友好鍾意我最鍾意食炸紫薯餅 個外層勁脆 而且一啲都唔覺得油膩醬油白切肉生菜包:份量好足 白切肉同生菜一齊食好fresh菠蘿豬肋肉拼牛肋條:啲肉醃得惹味 仲有菠蘿甜甜酸酸 一齊就唔會膩長牛舌:條牛舌真係超級長 鍾意食牛舌嘅唔可以錯過嘢飲我哋叫咗糰子奶蓋鮮奶特飲玫瑰奶蓋特飲兩杯都好有特色 奶蓋好滑最後餐廳仲會俾個金幣小朋友去扭蛋 扭咗架車仔 小朋友好鍾意呢!
今日同屋企人一齊出去呢間位於觀塘嘅親子餐廳食餐飽加玩餐飽

玫瑰奶蓋特飲
兩杯都好有特色 奶蓋好滑

2024-05-13
2024-05-17 39 浏览
今晚又同小朋友去咗觀塘嘅炑八韓烤親子餐廳❤️ 呢度環境寬敞舒適,氣氛熱鬧,最正係小朋友可以在playroom盡情玩,係一個適合一家大小一齊享受美食嘅好地方🍽️🇰🇷餐廳嘅前菜有多款泡菜👍🏻送給媽媽嘅愛意便當,非常精美❤️窩心摩天輪,裡面有各種小食,有炸雞、炸紫薯條同埋炸紫薯餅,每一樣都炸得香脆,絕對係小朋友嘅最愛!拼盤仲有蛋卷同飯卷,好適合小朋友食!🍗🍤🎡醬油白切肉生菜包,肉質鮮嫩,加上生菜包裹,口感清爽又健康!🥗🥩🍹燒肉方面,我哋叫咗菠蘿豬肋肉拼牛肋條同長牛舌👍🏻 菠蘿豬肋肉拼牛肋條,有甜蜜嘅菠蘿,豬肋肉再加上牛肋條,肉質鮮美,絕對係肉食愛好者嘅最愛!長牛舌非常特別,肉質軟嫩多汁🍍🥩飲品方面,米團子奶蓋鮮奶特飲,香濃嘅熱鮮奶配埋奶蓋嘅組合,帶來一種濃郁嘅口感;玫瑰奶凍特飲,有玫瑰花嘅芬芳同奶凍嘅滑順口感,非常解渴!小朋友又玩又食,唔捨得走😆

餐廳嘅前菜有多款泡菜👍🏻

送給媽媽嘅愛意便當,非常精美❤️

小朋友又玩又食,唔捨得走😆
話咁快就到母親節啦,我要唔煮飯去慶祝最好搵間餐廳,仔仔玩得開心,我又食得開心要有母親節主題元素大人同小朋友仲可以免費玩埋著韓服look添我推介去觀塘嘅炑八韓烤親子餐廳今期有👩父母親節限定及感謝父母美食之旅仔仔手拎住嘅係“送給媽媽的愛意便當”係粉紅色火腿造型的花卉🌸🌸🌸,完全滿足最鍾意收花嘅我,睇得又食得,仲有日式蛋捲同雞槌,底部仲有星型日式飯糰添!除了母親節,仲有父親節嘅“和爸爸享受啤酒造型飯糰” 火腿芝士🧀造型嘅啤酒🍺🍺🍺,相當搞笑。今期感謝父母美食之旅,我主力推薦大家食🍍“菠蘿豬肋肉拼牛肋條”,可以稱得上為天然鬆肉劑嘅菠蘿,令豬肋肉變得非常鬆軟又易咬我認為配上生菜、燒烤蒜蓉片和醬油,份外滋味好吃。我第一次看到咁長又咁完整嘅長牛舌🐮👅,精細嘅刀工,經過燒烤更容易食,牛味香濃,彈牙又好有口感。跟住我又點了“醬油白切肉生菜包”,好有鹵水味,完全滿足愛吃肉嘅我🙊。另外為了逗仔仔歡心,我哋就叫窩心摩天輪🎡,轉轉轉!轉到邊款就食邊款,熱辣辣!有紫菜包飯、番薯條、無骨炸雞、炸紫薯餅及雞蛋捲。🍬🍵🍹飲品方西有熱糰子奶蓋鮮奶特飲,好香甜又奶味香濃,而仔仔就飲凍🌹玫瑰奶凍特飲,消暑又解渴!
話咁快就到母親節啦,我要唔煮飯去慶祝
最好搵間餐廳,仔仔玩得開心,我又食得開心
要有母親節主題元素

大人同小朋友仲可以免費玩埋著韓服look添

我推介去觀塘嘅炑八韓烤親子餐廳

今期有👩父母親節限定及感謝父母美食之旅
仔仔手拎住嘅係“送給媽媽的愛意便當”

送給媽媽的愛意便當

我認為配上生菜、燒烤蒜蓉片和醬油,份外滋味好吃。

2050 浏览

送給媽媽的愛意便當
有小朋友但又想食燒肉,梗係揀呢間有play Room嘅”炑八韓烤親子餐廳”媽咪食得又開心,坐位坐得又舒服,輕鬆既環境又可以放鬆心情,呢度簡直冇得彈👏🏻👏🏻👏🏻場內有一個好大既playroom,有個波波池,波波池入邊有瀡滑梯,仲有其他啱細個啲嘅小朋友都可以玩既玩具,成個場都不停播放兒歌,令到餐廳氣氛好好,小朋友食同玩都好開心,有時識唱小朋友都會跟住落一齊唱🥰前菜:有生菜、醃蘿蔔、芽菜、薯蓉、泡菜、爐邊蛋和芝士粟米可以任食任添。沙律菜好新鮮同爽脆,正😄爐邊蛋因為小朋友,所以我哋冇加泡菜,爐邊蛋同芝士粟米都係小朋友最愛,我地每樣都加左3次😜長牛舌 $198好長好大塊牛舌,刮花好靚😍咬落去爽脆嫩滑菠蘿豬肋肉拼牛肋條甜甜既菠蘿配上肉質爽脆嘅豬肋肉拼上鮮嫩多汁嘅牛肋條簡直係完美嘅配搭👍🏻醬油白切肉生菜包 $168一層層肥瘦均勻既五花腩,包住生菜加蒜頭青瓜🥒食落口冇咁油膩,好食🍽️送給媽媽的愛意便當 🍱 $162好靚既飯盒便當,好吸睛吖😍窩心摩天輪🎡 $168小朋友未食見到都開心吖!摩天輪入邊有薯條🍟紫薯餅、紫菜包飯、無骨炸雞🍗雞蛋卷🥰全部都係小朋友嘅最愛食既糰子奶蓋鮮奶特飲☕️🍡(熱)$38玫瑰奶凍特

長牛舌 $198
好長好大塊牛舌,刮花好靚😍咬落去爽脆嫩滑

醬油白切肉生菜包 $168

送給媽媽的愛意便當 🍱 $162
好靚既飯盒便當,好吸睛吖😍

窩心摩天輪🎡 $168

糰子奶蓋鮮奶特飲☕️🍡(熱)$38
玫瑰奶凍特飲🍹🍡(凍)$52
二杯飲品🍸有好香濃既玫瑰味,有小小奶味同小小甜味,好好飲😋

總括嚟講!呢度座位環境舒適,食物新鮮!小朋友玩得開心!媽咪食得舒服,期待下一次再嚟
😍
2024-05-06 57 浏览
今日與同事去lunch, 當時人客並不多, 我們用手機下單後, 湯及小菜很快送到, 我的主菜亦很快送上可惜今日同事慘遭漏單, 催了3次仍沒下文, 等到過左鐘仍未到, 退使同事餓著肚, 我們也只有結帳離開
1K
2024-05-03 99 浏览
👧🏻😋👅🍽✨新鮮感再現 音樂主題 -🇰🇷 我地同BB最鐘意黎食飯, 除左有得邊食邊玩遊戲室, 食物方面仲成日有新主題餐牌, 今次係音樂主題, 飲品有音符圖樣既曲奇, 連甜品都用音樂盒上!🇰🇷 店員一如以往地好好服務, 會幫手燒肉, 亦好主動地加爐邊蛋, 加前菜同收碟-🔥 燒肉 🥩 💯王者牛肋骨: 一大條骨燒到一半就剪開一塊塊, 再燒到自己鐘意既熟度, 油脂同肉味好平均, 包生菜同泡菜食係一流💯雪花厚切五花肉: 五花夠晒肥, 用板燒香到金黃色, 油香味重但食落都唔會太膩-🧒🏻 兒童餐 🍱 ✨繽紛兔仔造型飯團: 除左飯團仲有煎蛋卷, 炸雞翼, 士多啤梨, 蕃茄仔同西蘭花, 每款食一件都已好滿足! ✨韓國公主烏冬: 用甘筍薄片做公主裙好可愛! 裙下係甜甜既燒汁牛肉同冇小朋友可抵抗既湯烏冬! -🎶 甜品 🍮💯旋律甜品饗宴: 成個音樂盒咁上菜! 裝住五件甜品好滿足! 最愛焦糖布甸好滑, 另外主要都係有果醬夾心慕絲蛋糕, 唔會太甜有多款口味-🎼 飲品 ☕️✨花漾音符焦糖鮮奶特飲✨韻律朱古力狂想曲
👧🏻😋👅🍽✨

✨花漾音符焦糖鮮奶特飲
✨韻律朱古力狂想曲

2046 浏览
韓國公主烏冬
之前嚟過一次嘅韓燒親子餐廳,今個月新推出春天期間限定menu有幾款甜品好吸引!就連兒童餐menu都有新款式,似乎每個月嚟都有新嘢👍🏻上次食過✨王者牛肋骨同✨雪花厚切五花肉好好食,所以encore牛肋骨份量大兩個人食夠晒滿足,醬汁偏甜醃得入味五花肉因為好厚切所以要慢慢燒,有店員幫手燒,我哋去咗playhouse玩值得一讚係店員燒得好靚,每件表面金黃色而且唔會太乾兒童餐有靚靚便當✨繽紛兔仔造型飯團,除咗造型可愛,炸雞翼、煎蛋卷同飯團都好啱呀b食✨春天協奏曲全日早餐有勁大條炸魚、紫薯條同芝士火腿三文治,大人細路都會鍾意食✨旋律甜品饗宴以旋轉木馬音樂盒上枱,係打卡之選😆音樂盒係播生日歌,生日嗌呢個啱晒一共有四件mousse蛋糕同日式焦糖布甸,焦糖布甸好好味,其他都唔錯飲品揀咗春天menu✨花漾音符焦糖鮮奶特飲同✨韻律朱古力狂想曲,兩款都好靚好有心思,而且唔會太甜

王者牛肋骨
牛肋骨份量大兩個人食夠晒滿足,醬汁偏甜醃得入味
雪花厚切五肉
值得一讚係店員燒得好靚,每件表面金黃色而且唔會太乾

繽紛兔仔造型飯團
春天協奏曲全日早餐

旋律甜品饗宴
✨旋律甜品饗宴以旋轉木馬音樂盒上枱,係打卡之選😆
音樂盒係播生日歌,生日嗌呢個啱晒

花漾音符焦糖鮮奶特飲 & 韻律朱古力狂想曲
繽紛兔仔造型飯團
春天協奏曲全日早餐
旋律甜品饗宴
呢幾日不停落雨,連校運會都取消埋😮‍💨見阿仔咁失落,咁就搵間親子餐廳比佢放下電,又可以食餐飽!我地揀咗觀塘鴻圖道嘅「炑八」,平日人唔算多,我地為左玩得舒服啲,所以book咗4點!地方好大,啲玩具都好多種類,我地仲見到職員清潔緊啲玩具👍🏻食物方面都好多選擇,小朋友可以揀兒童餐,大人就燒下肉食,咁就滿足晒大人同小朋友喇❤️🍽️ 繽紛兔仔造型飯團有飯有肉有蛋有菜,仲有士多啤梨!賣相仲好吸引添!小朋友一定鍾意,而且營養均衡!🍽️ 春天協奏曲全日早餐我地搶住食個紫薯條😂好香紫薯味!仲有個炸魚柳,外脆內滑,大大塊又好食😋個芝士粟米火腿三文治都好特別,上面加左少少果醬,食落有甜有咸,配搭得好好!🍽️ 王者牛肋骨🌟🌟🌟(必選)好大份😍店員會幫手燒,燒到剛剛好,外層微焦,裡面充滿好香嘅肉汁!店員知道小朋友食,仲剪細粒啲,真係好細心❤️🍽️雪花厚切五肉又係勁大份,呢個加埋韓式醬同蒜頭,用生菜包住食,成個感覺係唔會油膩,口感仲好豐富,令人食完好想再食!☕️ 韻律朱古力狂想曲好靚吖😍塊曲奇都好好食😋🍹 花漾音符焦糖鮮奶特飲又係打卡必點!靚到唔捨得飲!😍我覺得唔算好甜,但有微微嘅蕉糖香👍🏻🍰 旋律甜品饗宴店員拎出嚟果陣,阿仔

🍽️ 繽紛兔仔造型飯團

🍽️ 春天協奏曲全日早餐

🍽️ 王者牛肋骨🌟🌟🌟(必選)

🍽️雪花厚切五肉

☕️ 韻律朱古力狂想曲
好靚吖😍塊曲奇都好好食😋

🍹 花漾音符焦糖鮮奶特飲

🍰 旋律甜品饗宴
店員拎出嚟果陣,阿仔好興奮,因為個底係個旋轉木馬,仲有音樂!上面嘅甜品都有5款,好精緻!

另外,仲有湯同前菜,韓燒旁邊嘅芝士粟米同泡菜蛋,好豐富,真係食到好滿足!

我最欣賞係店員服務態度好好,有傾有講,好有互動!燒王者牛肋骨同雪花厚切五肉都好專業!

呢度真係好啱落雨天同夏天嚟玩,大人食下燒肉傾下計,小朋友又可以喺安全嘅遊戲室放下電,一舉兩得!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2024-04-24
2024-04-25 44 浏览
這間韓燒親子餐廳絕對是大人和小朋友放電的好地方,上次小朋友玩得很開心,又想再玩過😂邊食邊玩,比其他playhouse 來說是很平😏😚💠王者牛肋骨牛肋骨爽肉. 肉質瘦且嫩,肥美多汁,有一定的嚼勁☺️☺️💠雪花厚切五肉五花肉的外層酥脆,內部依然保持著肉質的嫩滑。口感上有一定的脆嫩對比,同時五花肉的油脂也會增添味道👅💠春天協奏曲全日早餐有沙律,三文治、火腿、炸魚柳,份量超大🤩味道豐富不會單調,魚柳炸得很香,魚肉很滑易入口.💠旋律甜品饗宴為了幫小朋友慶生日,當天叫了這個甜品,有5款甜品,裝飾是旋轉木馬,播著生日歌,小朋友超開心😃味道不會太甜,款款好食😋💠繽紛兔仔造型飯團這個款式小朋友超喜歡,因為實在太可愛了🥰🥰除了有炸雞翼,還有蛋卷、蔬菜沙律,好適合小朋友食👍🏻💠花漾音符焦糖鮮奶特飲 (凍) 叫了少甜,賣相很美,牛奶味香甜又濃厚.💠韻律朱古力狂想曲 (熱) 同樣不會太甜剛剛好,朱古力香濃.

💠王者牛肋骨
牛肋骨爽肉. 肉質瘦且嫩,肥美多汁,有一定的嚼勁☺️☺️

💠雪花厚切五肉

💠春天協奏曲全日早餐

💠旋律甜品饗宴

💠繽紛兔仔造型飯團

💠花漾音符焦糖鮮奶特飲 (凍)
叫了少甜,賣相很美,牛奶味香甜又濃厚.

💠韻律朱古力狂想曲 (熱)
同樣不會太甜剛剛好,朱古力香濃.
點解咁鍾意帶小朋友嚟?因為呢度完全係一個一石二鳥嘅好地方😂👍🏻既能滿足大人韓燒嘅慾望,又可以俾小朋友放爆電,大人燒得好放心,小朋友又玩得好開心🥳小朋友仲可以免費着韓服🇰🇷😍佢哋真係著得好可愛🎎仲要呢度嘅抽風系統做得勁好,燒完個身都唔覺得有韓燒嘅味道👅講返啲嘢食先😋- 王者牛肋骨🐮 $298牛味好重,我好鐘意😍- 雪花厚切五花肉$238🥬用生菜,包住肉(沾韓醬)加埋泡菜&生蒜片🧄一齊食,好鬼正!🤪當日侍應好好💌牛同豬都有幫我哋燒埋🩷- 春天協奏曲全日早餐$168小朋友勁like 炸💜紫薯,條條都超甜塊炸魚柳都好出色,而且勁大塊😆- 繽紛兔仔造型飯團$162呢個飯真係整得好有心思同好靚🐰個女爭住食😛- 花漾音符焦糖鮮奶特飲 $42呢杯味道偏甜🥛- 韻律朱古力狂想曲 $42🤣其實即係一般既熱朱古力🍫-韓國啤酒🍻$57唔苦,好易入口,食韓燒飲絕對爽!- 旋律甜品饗宴$168🐻🦄呢個甜品侍應捧出嚟嘅時候,我啲小朋友簡直尖叫🙀佢哋好鍾意好鍾意❤️❤️另外,餐廳做緊優惠,消費$500可以玩一次轉盤拋波波,我哋滿$1000所以可以拋兩次✌🏻最後得到張優惠券,下次生日book場🥳可以有七八折&布甸兩份🍮 🍮
點解咁鍾意帶小朋友嚟?
因為呢度完全係一個一石二鳥嘅好地方😂👍🏻
既能滿足大人韓燒嘅慾望,
又可以俾小朋友放爆電,
大人燒得好放心,
小朋友又玩得好開心🥳

小朋友仲可以免費着韓服🇰🇷
😍佢哋真係著得好可愛🎎
仲要呢度嘅抽風系統做得勁好,
燒完個身都唔覺得有韓燒嘅味道👅

講返啲嘢食先😋
- 王者牛肋骨🐮 $298
牛味好重,我好鐘意😍

- 雪花厚切五花肉$238

當日侍應好好💌
牛同豬都有幫我哋燒埋🩷

- 春天協奏曲全日早餐$168
小朋友勁like 炸💜紫薯,條條都超甜
塊炸魚柳都好出色,而且勁大塊😆

- 繽紛兔仔造型飯團$162
呢個飯真係整得好有心思同好靚🐰
個女爭住食😛

- 花漾音符焦糖鮮奶特飲 $42
呢杯味道偏甜🥛

- 韻律朱古力狂想曲 $42
🤣其實即係一般既熱朱古力🍫

-韓國啤酒🍻$57
唔苦,好易入口,食韓燒飲絕對爽!

- 旋律甜品饗宴$168🐻🦄
呢個甜品侍應捧出嚟嘅時候,
我啲小朋友簡直尖叫🙀
佢哋好鍾意好鍾意❤️❤️

另外,餐廳做緊優惠,
消費$500可以玩一次轉盤拋波波,
我哋滿$1000所以可以拋兩次✌🏻