一家食韓燒團年飯呢 。 呢間食店不設低消 但必須點3 個肉類/ 點一個餐才可開爐( 框枱紅衫哥哥仔不能多問 說話冇尾音) 燒芝士栗米 及蛋 這2 款無限添加。 牛肉選擇不多 。 食物味道還可 。 涼麵很大的 味道可以炸雞一份滿滿的 也是可以 整體食物質素正常。 問拎叉係冇 記得自己帶🤪 ( 問紅衫哥哥什麼也不願意提供/ 回答) 場內看到個女仔服務員就搵到個叉比我 如果不是手有問題也不會問了。 最後問红衫哥哥 OpenRice 請他確認我出席哈哈 ! 結果回覆 我哋咩都做哂。 自己問OpenRice ~ 没尾音的態度。 其實除了食物質素、 價錢、 服務、 環境也是客戶考慮的 。 一心本地消費結果 個紅衫哥哥 搞到心情欠佳。
2024-02-04
庆祝纪念
团年饭
生日去荃新天地睇戲,想食烤肉,牛角或呢間二選一,揀左呢間(後悔!)。套餐得1款選擇,$795 7款肉1款魷魚,我哋唔想食咁多肉又怕食唔哂所以唔揀套餐,但店員話唔揀套餐要選3款肉!?我哋得兩個人,唔想食咁多肉,問店員可唔可以選兩款肉另選1款其他主食,例如石頭飯或人參雞湯,但店員都係話要選3款肉。我哋唯有照點3款肉,但唔敢叫其他野食怕食唔哂。肉質素的确唔錯,但食到一半已經好"溜",但唔想浪費唯有食哂佢,想叫飲品解"溜",但沙冰又話無,生啤又話無?最後埋單$590,送張85折劵,但無用囉,因為無下次囉!無聽過韓烤有咁嘅點餐要求,如果想係呢間餐廳食個石頭飯,基本上係閑人免進囉!另外桌面黐立立,唔係幾好囉!
另外桌面黐立立,唔係幾好囉!
2024-01-12 215 浏览
係2023年最後一日 大女陪我哋倆老行街兼lunch 去到荃灣原本都係想打邊爐但最後我都係揀咗韓燒六小碟前菜,泡菜係最難食😖送嘅沙律生菜牛舌(大蔥)唔記得叫乜,總之呢碟係兩款牛炑八特製護心肉係豬同雞海鮮煎蔥餅玉子紫菜飯
閃亮登場🎉炑八最新推出限時$758嘅「紅綠燈魷魚遊戲套餐」!🍽️.特別值得一提嘅係,套餐仲附送限量版嘅「魷魚遊戲」貼紙一張哦!🎁 .呢套餐真係太豐盛啦!有原隻魷魚,醬油五花肉,梨汁雞肉,深海鱈魚肉,韓式香腸,安格斯外裙肉,同埋和牛牛肋條同月見牛腹肉!豬、牛、海鮮,樣樣都有哦!絕對滿足你嘅所有需求呢!.原隻魷魚:口感鮮嫩五花肉:肥美帶陣陣鹹香梨汁雞肉:口感鮮嫩多汁,梨汁嘅甜味為雞肉增添咗一絲清香深海鳕鱼肉:味道鮮美,厚切增加入口嘅質感,肉質緊致而飽滿韓式香腸:口感有啲似芝士腸,咬落皮脆中間帶芝士流心感安格斯外裙肉:擁有豐富嘅油脂,口感細嫩多汁,肉質緊緻,帶有濃郁嘅牛肉風味和牛牛肋條:油花豐富,每口都係濃郁嘅牛肉香,質感細緻且多汁,帶入口即化嘅油脂融化感。月見牛腹肉:肉質細嫩,口感滑順,均勻嘅油花為其增色唔少,帶有淡淡嘅自然甘甜.如果你鍾意甜點,唔好唔試佢哋最新推出嘅限量椪糖曲奇雪糕,只要$38,就有濃滑嘅雲呢拿雪糕,「魷魚遊戲」焦糖餅同香甜草莓,真係好食到停唔到啊!😋.仲有兩款款配合主題嘅特飲!紅燈沙冰同綠燈沙冰,只要$48,仲附送一份限量版嘅「魷魚遊戲」杯墊!🍧.唔止咁,只要消費滿$50

原隻魷魚:口感鮮嫩
五花肉:肥美帶陣陣鹹香
梨汁雞肉:口感鮮嫩多汁,梨汁嘅甜味為雞肉增添咗一絲清香
深海鳕鱼肉:味道鮮美,厚切增加入口嘅質感,肉質緊致而飽滿
韓式香腸:口感有啲似芝士腸,咬落皮脆中間帶芝士流心感

唔止咁,只要消費滿$500,仲可以攞到限量版「魷魚遊戲」2024年曆卡,真係超值呀!📅
最後,特別提醒一下,前菜除咗沙拉之外,仲可以無限享用泡菜雞蛋同芝士粟米哦!🌽

咁豐盛嘅套餐,真係太誘人啦!大家一定要抓緊時間去「炑八」試試啦!記得地址:荃灣楊屋道18號荃新天地2一樓125號舖。快啲去享受美食嘅盛宴啦!💃🍽️

2023-12-28 169 浏览
今日黎食呢間荃新天地嘅炑八韓烤,就係為左試佢地新出嘅魷魚遊戲套戲同打個靚卡,喺openrice book位仲有88折添架😁套餐本身係2人餐黎,價錢$758,當然包左大大條鮮魷魚🦑 食落彈牙有鮮味。另外仲有2份牛肉,一份係和牛牛肋條+月見牛腹肉,一份係安格斯外裙肉,我覺得各有各好味,安格斯薄切燒幾下就食得,外邊嘅肥油仲有少少脆,和牛就厚實d牛汁更豐富👍🏻其他燒物仲有雞肉,腸仔,魚柳,五花肉,同少量蔬菜。最緊要嘅係鍋邊嘅蛋漿,芝士粟米,同其他配菜都係無限refill,我當然唔輸蝕食左幾round蛋同芝士啦😁最後見crossover套餐有得加配椪糖曲奇雪糕🍨($38),製作有心思係參考番套戲嘅曲奇造型👍🏻

2023-12-23 112 浏览
朋友喺Openrice book 咗食炑八,依家訂紅綠燈魷魚遊戲套餐仲有88折,好抵呀!ღ紅綠燈魷魚遊戲套餐 $758套餐入面有新鮮魷魚、醬油五花肉、梨汁雞肉、深海鱈魚肉、韓式香腸、安格斯外裙肉、和牛牛肋條同月見牛腹肉,好多肉肉好豐富,新鮮魷魚🦑好大條,燒完入口爽脆,深海鱈魚肉好厚身,食落啖啖肉又嫩滑,最愛月見牛腹肉,油花細緻,口感滑嫩🤤套餐送限量貼紙同埋杯墊😍可以拎返屋企收藏🥰ღ掽糖曲奇雪糕 $38食完燒肉叫返個雪糕食啱晒勒💢 掽糖係魷魚遊戲入面其中一個遊戲~圓餅,每個雪糕都有一塊唔同嘅掽糖☺️大家都可以碰碰運氣玩吓ღ紅燈沙冰 $48ღ綠燈沙冰 $48

ღ紅綠燈魷魚遊戲套餐 $758
套餐入面有
新鮮魷魚、醬油五花肉、梨汁雞肉、深海鱈魚肉、
韓式香腸、安格斯外裙肉、和牛牛肋條同月見牛腹肉,
好多肉肉好豐富,新鮮魷魚🦑好大條,燒完入口爽脆,
深海鱈魚肉好厚身,食落啖啖肉又嫩滑,
最愛月見牛腹肉,油花細緻,口感滑嫩🤤

套餐送限量貼紙同埋杯墊😍可以拎返屋企收藏🥰

ღ掽糖曲奇雪糕 $38

ღ紅燈沙冰 $48

ღ綠燈沙冰 $48
魷魚遊戲熱潮一直熱捲全球,人氣韓燒店炑八韓烤最近聯乘魷魚遊戲推出韓式BBQ套餐,套餐仲會送年曆卡、貼紙等主題紀念品,各位鐘意魷魚遊戲既朋友仔要去試下紅綠燈魷魚遊戲韓烤套餐新鮮魷魚真係原條好新鮮,切左左一條條容易燒,爽口彈牙醬油五花一直都好鐘意食韓式調味豬肉,醬油味香濃、肥瘦均勻,好有咬口梨汁雞肉加入梨汁甜甜地好特別,雞肉煮後都好嫩滑深海鱈魚肉魚肉好滑,燒完之後外皮香脆韓式香腸味道正常帶鹹香幾特別安格斯外裙肉 & 和牛牛肋條 兩款牛都好食,肉質軟諗,大滿足月見牛腹肉大推!沾蛋好嫩滑牛味香濃,值得一試FRONT MAN椪糖曲奇雪糕講到魷魚遊戲不能不提椪糖,呢個曲奇雪糕入口順滑,有得挽有得食紅燈沙冰綠燈沙冰顏色好靚打卡一流,味道有啲糖果/夾糖的味道,甜甜酸酸好開胃

紅綠燈魷魚遊戲韓烤套餐

新鮮魷魚
真係原條好新鮮,切左左一條條容易燒,爽口彈牙

醬油五花
一直都好鐘意食韓式調味豬肉,醬油味香濃、肥瘦均勻,好有咬口

梨汁雞肉
加入梨汁甜甜地好特別,雞肉煮後都好嫩滑

深海鱈魚肉
魚肉好滑,燒完之後外皮香脆

韓式香腸味道正常帶鹹香幾特別

安格斯外裙肉 & 和牛牛肋條
兩款牛都好食,肉質軟諗,大滿足

月見牛腹肉
大推!沾蛋好嫩滑牛味香濃,值得一試

FRONT MAN椪糖曲奇雪糕

紅燈沙冰
綠燈沙冰
顏色好靚打卡一流,味道有啲糖果/夾糖的味道,甜甜酸酸好開胃
整間店嘅佈置到店員制服都勁有氣氛,就好似重演魷魚遊戲咁,有得玩有得食又可以勁打卡🥳,等你嚟玩呀🤗,依家於Openrice預訂下面套餐仲可以享有88折優惠!🚦紅綠燈魷魚遊戲韓烤套餐🚦🔸️新鮮魷魚當然唔少得主角,原條魷魚上,輕輕一燒已經爽口又彈牙。🔸️安格斯外裙肉🔸️醬油五花肉🔸️和牛牛肋條🔸️月見牛腹肉朋友是食肉獸,見到依幾碟口水直流了😋:安格斯外裙肉肉味既濃且嫩;醬油五花肉油香四溢,入口好嫩 ;月見牛腹肉勁juicy,沾上滑溜溜的溫泉蛋好入味;和牛牛肋條好有咬口且油香十足。🔸️梨汁雞肉雞肉滑嘟嘟,配上梨汁調味添一份清甜。🔸️深海鱈魚肉鱈魚肉質結實彈牙。🔸️韓式香腸燒過的香腸外皮脆卜卜腸肉滑。🍨FRONT MAN椪糖曲奇雪糕超大球雲呢拿雪糕伴士多啤梨及一塊鹹香的椪糖曲奇,我試玩咗過到關啦😜🍹紅燈沙冰🍹綠燈沙冰沙冰味道酸酸甜甜好醒胃,還加入口感煙韌的粉條。

🚦紅綠燈魷魚遊戲韓烤套餐🚦
🔸️新鮮魷魚
當然唔少得主角,原條魷魚上,輕輕一燒已經爽口又彈牙。
🔸️安格斯外裙肉
🔸️醬油五花肉
🔸️和牛牛肋條
🔸️月見牛腹肉
🔸️梨汁雞肉
雞肉滑嘟嘟,配上梨汁調味添一份清甜。
🔸️深海鱈魚肉
鱈魚肉質結實彈牙。
🔸️韓式香腸
燒過的香腸外皮脆卜卜腸肉滑。

🍨FRONT MAN椪糖曲奇雪糕

🍹紅燈沙冰
🍹綠燈沙冰
沙冰味道酸酸甜甜好醒胃,還加入口感煙韌的粉條。
2023-12-18
平時見OpenRice 呢間評價都ok,今晚就決定試吓啦.叫咗個牛舌第一次見到個牛舌薄到透光😵$138/6塊,唔知以為我點咗$68/ 6塊嘅質素🫨我問個店員,佢話正常!係咁!真係啤一聲再嚟個牛小排,名副其實「小」同薄😵‍💫燒起好似牛肉乾咁細塊😧可能我真係好耐冇食過韓燒,D食材珍貴成咁🤔反而最抵食係$58碟雞腎🤣🤣再好笑D,我問個店員拎烤肉醬料,佢問我「嚇?咩醬料」,我話D肉點乜?佢先恍然大悟🤣
第一次見到個牛舌薄到透光😵
$138/6塊,唔知以為我點咗$68/ 6塊嘅質素🫨
我問個店員,佢話正常!係咁!
真係啤一聲
再嚟個牛小排,名副其實「小」同薄😵‍💫
燒起好似牛肉乾咁細塊😧
可能我真係好耐冇食過韓燒,D食材珍貴成咁🤔
反而最抵食係$58碟雞腎🤣🤣
牛舌
牛小排
炑八韓烤最近與Netflix合作推出魷魚遊戲聯乘期間限定食品,特別是荃灣店更加上了很多不同的裝飾,而且現在更可以經過OpenRice預訂套餐有88折優惠,性價比更高了!還會送上限量聯乘精品呢!紅線燈魷魚遊戲套餐(758元)套餐一共有八款不同的肉,性價比比想像中的要高!月見牛腹肉最霸氣就肯定是這個了,油花滿滿的牛腹肉,吃起來軟嫩多汁,再沾上滑嫩又有濃濃蛋香的溫泉蛋,非常好吃!和牛牛肋條牛肋條的油脂比較重,吃起來肉質柔軟,油香十足!安格斯外裙肉外裙肉油花也不錯,口感較牛肋條更柔軟多汁,亦因為加了醬汁和蔥花調味,味道更惹味。醬油五花肉五花肉很大的一片,不會太肥,吃起來肉質嫩滑多汁,而且已經醃過,所以直接吃就好吃了!新鮮魷魚魷魚一整隻,挺新鮮的,吃起來爽滑,帶點肉汁。深海鱈魚肉鱈魚肉大大件,吃起來無論口感或手感都不太像魚肉,質感比較結實,吃起來挺香,不腥!梨汁雞肉加上梨汁去醃製,吃起來雞肉特色嫩滑,而且肉汁比平常的更豐富,味道香甜!韓式香腸香腸有點像芝士腸的味道!椪糖曲奇雪糕(38元)椪糖曲奇是鹹香的,配上香甜的雲呢拿雪糕和酸甜的士多啤梨。紅燈沙冰/綠燈沙冰(48元)沙冰喝起來的味道有點像糖果

紅線燈魷魚遊戲套餐(758元)
套餐一共有八款不同的肉,性價比比想像中的要高!

月見牛腹肉

和牛牛肋條

牛肋條的油脂比較重,吃起來肉質柔軟,油香十足!

安格斯外裙肉

醬油五花肉

新鮮魷魚

魷魚一整隻,挺新鮮的,吃起來爽滑,帶點肉汁。

深海鱈魚肉

梨汁雞肉

韓式香腸

香腸有點像芝士腸的味道!

椪糖曲奇雪糕(38元)

椪糖曲奇是鹹香的,配上香甜的雲呢拿雪糕和酸甜的士多啤梨。

紅燈沙冰/綠燈沙冰(48元)

沙冰喝起來的味道有點像糖果,味道香甜,紅色的像士多啤梨,綠色的像青蘋果,中間還加了點煙韌的條狀物體增加口感!
2023-12-13
韓劇「魷魚遊戲第1季」於Netflix播放後,紅遍全球,吸納了不少劇迷。適逢真人騷「魷魚遊戲:真人挑戰賽」播映之際,炑八韓烤與魷魚遊戲聯乘推出一系列期間限定食品及獨家周邊精品,各分店精心換上魷魚遊戲佈置,搖身一變成為主題餐廳!身為劇迷的我也迅速約了朋友到炑八打卡!來炑八一坐低,服務員立刻送上多碟前菜,除沙律菜外,其他可無限refill,還可任食我至愛的爐邊泡菜蛋和芝士粟米!✔️紅綠燈魷魚遊戲套餐$758套餐豐富,有新鮮魷魚、醬油五花肉、梨汁雞肉、深海鱈魚肉、韓式香腸、安格斯外裙肉、和牛牛肋條、月見牛腹肉,隨餐更附送限量版魷魚遊戲貼紙。於openrice預訂套餐更享有88折優惠。另外任何消費滿$500,送2024年曆卡乙張。原隻鮮魷新鮮爽口;醬油五花肉燒烤後油香四溢,用生菜配上生蒜、辣椒粒、醬料食用更具風味;深海鱈魚多汁鮮嫩;醃過的安格斯外裙肉口味濃郁又嫩滑,配上生蛋享用更juicy!✔️紅燈沙冰+$48/綠燈沙冰+$48紅紅綠綠的沙冰好看又解渴,裏面還有充滿口感的粉條!✔️FRONTMAN椪糖曲奇雪糕加+$38劇中出現過的椪糖曲奇餅,勾起劇迷回想劇情,配上大球雪糕和士多啤梨,是豐富的甜品!

✔️紅綠燈魷魚遊戲套餐$758

✔️紅燈沙冰+$48/綠燈沙冰+$48
紅紅綠綠的沙冰好看又解渴,裏面還有充滿口感的粉條!

✔️FRONTMAN椪糖曲奇雪糕加+$38
2023-12-09 140 浏览
近排睇緊魷魚遊戲,咁啱又見到炑八做緊魷魚遊戲套餐😳餐廳店員都着上遊戲者運動衫,好過癮😆加上有賣相關產品,魷魚遊戲既fans唔好錯過啦😍🦑紅綠燈魷魚遊戲套餐$758 新鮮魷魚:原條魷魚燒,新鮮爽口,唔使點調味料都好夠味!醬油五花肉:輕輕燒一燒已經夠晒香,五花肉唔會好油膩,肉質夠嫩!梨汁雞肉:燒咗好耐都keep到好嫩滑,加上有梨汁甜甜地更好味🤤深海鱈魚肉:肉質比較結實,好厚肉夠鮮味。韓式香腸:食韓燒韓國嘢不能夠沒有香腸,第一時間就食晒😂安格斯外裙肉、和牛牛肋條、月見牛腹肉: 牛肉肉質夠高質,牛味都幾濃郁,唔太夠喉😂椪糖曲奇雪糕:遊戲項目嘅經典之一,適合依家都可以參與一齊玩😆椪糖其實唔會太甜幾好食!紅燈沙冰,綠燈沙冰:顏色夠晒搶眼,大大杯夠晒解渴!

🦑紅綠燈魷魚遊戲套餐$758

新鮮魷魚:原條魷魚燒,新鮮爽口,唔使點調味料都好夠味!

深海鱈魚肉:肉質比較結實,好厚肉夠鮮味。

韓式香腸:食韓燒韓國嘢不能夠沒有香腸,第一時間就食晒😂

紅燈沙冰,綠燈沙冰:顏色夠晒搶眼,大大杯夠晒解渴!
2023-12-09 120 浏览
Netflix 真人版魷魚遊戲岩岩出左結局!大家有無睇!! 好緊張刺激! 最緊炑八燒烤同魷魚遊戲有聯乘!同我一樣睇到意猶未盡既 就要約朋友仔去食下啦🤟🏻🤟🏻除左魷魚遊戲套餐之外仲有週邊商品!我覺得環保袋好正 木頭人女孩著左聖誕衫好特別 勁可愛😆🔴 紅綠燈魷魚遊戲套餐🦑 話明魷魚遊戲當然唔少得魷魚啦🤣佢係原隻上好大隻!因為佢新鮮 燒完唔駛落調味自帶鹹鮮海水味 !另外海鮮類仲有深海鱈魚 好嫩滑 啖啖肉燒到金黃 外皮小小脆就最正🙌🏻之後 燒烤一定要肉啦🥩套餐豬牛雞都有咖!🤤🥩月見牛腹肉 燒完要點蛋食 令口感入口滑上加滑🙌🏻🥩和牛牛肋條🥩安格斯外裙肉牛味濃 ! 2款都食到啖啖肉 好滿足🐖醬油五花腩五花肉有D油脂!燒落好香口~ 包埋菜食就無咁油膩🤟🏻🥤🥤紅燈沙冰綠燈沙冰造型好靚 但我飲落2者分別不大😂係沙冰一路食一到溶感覺襟飲D😂🟡椪糖曲奇雪糕呢個可以話係魷魚遊戲既標誌性物品曲大家可以咬番個圖案出黎😂😂
Netflix 真人版魷魚遊戲岩岩出左結局!
大家有無睇!! 好緊張刺激!
最緊炑八燒烤同魷魚遊戲有聯乘!
同我一樣睇到意猶未盡既
就要約朋友仔去食下啦🤟🏻🤟🏻

除左魷魚遊戲套餐之外
仲有週邊商品!我覺得環保袋好正
木頭人女孩著左聖誕衫好特別 勁可愛😆

🔴 紅綠燈魷魚遊戲套餐

🦑 話明魷魚遊戲當然唔少得魷魚啦🤣
佢係原隻上好大隻!
因為佢新鮮 燒完唔駛落調味
自帶鹹鮮海水味 !
另外海鮮類

🥩和牛牛肋條
🥩安格斯外裙肉
牛味濃 ! 2款都食到啖啖肉 好滿足

🐖醬油五花腩
五花肉有D油脂!
燒落好香口~ 包埋菜食就無咁油膩🤟🏻

🟡椪糖曲奇雪糕
呢個可以話係魷魚遊戲既標誌性物品
曲大家可以咬番個圖案出黎😂😂

2023-12-08 826 浏览
炑八荃新天地分店, 佈置以木色為主調, 環境舒適寬敞, 配上柔和的燈光 , 最近 netflix 魷魚遊戲真人show出咗, 餐廳佈置以魷魚遊戲為主題, 啱曬粉絲打卡,食佢個餐仲有年曆卡、杯墊、貼紙等禮物送,舖頭入面有好多魷魚遊戲嘅精品售賣添。店內 oppa 全部著曬456運動衫, 活力十足, 氣氛挺熱鬧。入座後 , oppa 殷勤地送上韓式前菜, 有泡菜、大豆芽、 醃蘿蔔等, 醃得爽脆入味,烤爐邊還有滑溜的泡菜蒸蛋、 惹味芝士粟米粒 ,仲係無限添食。紅綠燈魷魚遊戲韓烤套餐 $759套餐十分豐富有:🔸️新鮮魷魚 🔸️醬油五花肉 🔸️深海鱈魚肉🔸️梨汁雞肉🔸️韓式香腸 🔸️安格斯外裙肉🔸️和牛牛肋條 🔸️月見牛腹肉 新鮮魷魚, 燒至表面微微焦香 , 油光亮澤, 鮮味帶嚼勁, 口感一流, 醬油五花肉 , 一層肥肉一層瘦肉相間,燒烤時, 香氣十足,肥油滴在爐端中,火光更旺盛,燒到表面帶微微焦脆, 入口挺軟嫩, 亦可以用生菜加上蒜粒 ,包起五花肉一齊吃, 變得更清爽,沒有油膩感。安格斯外裙肉, 是牛的外側腹膜肌,較多脂肪, 肉質柔軟細緻, 美味的肉汁在口中迴盪, 令人樂在其中。🔹️FRONT MAN 椪糖曲

紅綠燈魷魚遊戲韓烤套餐 $759
🔸️安格斯外裙肉
🔸️和牛牛肋條
🔸️月見牛腹肉

🔹️FRONT MAN 椪糖曲奇雪糕
韓國街頭小吃椪糖曲奇, 造型漂亮 ,香甜薄脆, 配上一球滑溜的雪糕, 讓人喜歡的甜品

🔹️紅燈沙冰
🔹️綠燈沙冰
兩杯沙冰, 一紅一綠, 顏色悅目 , 冰爽解膩 , 加上椰汁粉條, 增加口感。

🚩炑八韓烤炑八都係中學食到大,依家佢仲與時並進轉左魷魚遊戲主題,舖頭入面超多打卡位,仲有一連串精品俾大家換購😎餐廳一如既往都係餐前小菜,爐邊泡菜蛋同芝士粟米任fill任食😌我食嘅依間分店店員仲好主動問大家fill唔fill,絕對唔係十問九唔應嗰啲💕〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈紅綠燈魷魚遊戲套餐 $758✨新鮮魷魚原條魷魚上真係好震撼魷魚肉爽彈,唔會有浸泡打粉浸過嘅味✨醬油五花肉五花肉對於我嚟講肥瘦適中‼️總共有三條,份量可以一開三😌食落微甜,淡淡醬油香✨梨汁雞肉唔知係咪因為梨汁嘅關係所以食落特別嫩滑🤤推薦✨深海鱈魚肉好特別嘅魚肉質㗎,好似瑤柱咁一絲絲✨韓式香腸✨安格斯外群肉肉感比較重,油脂不多點少少鹽食,好有口感✨和牛牛肋條依款相對油香味較濃,好想要蒜片夾住食哇✨月見牛腹肉薄薄一片,落爐好快就熟透美中不足月見太熟,唔係好掛到落牛肉片度🌈紅燈沙冰/綠燈沙冰 $48咁有主題性嘅沙冰冇理由唔叫埋啦而且夠晒凍冰冰啱晒 🔴🟢🌈椪糖曲奇雪糕 $38屋企整唔到椪糖曲奇可以黎依度玩‼️我同男朋友玩到笑瘋了雪糕奶香味十足,非常邪惡
🚩炑八韓烤

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌈紅綠燈魷魚遊戲套餐 $758

✨新鮮魷魚
原條魷魚上真係好震撼
魷魚肉爽彈,唔會有浸泡打粉浸過嘅味

✨醬油五花肉
五花肉對於我嚟講肥瘦適中‼️
總共有三條,份量可以一開三😌
食落微甜,淡淡醬油香

✨梨汁雞肉
唔知係咪因為梨汁嘅關係
所以食落特別嫩滑🤤推薦

✨深海鱈魚肉
好特別嘅魚肉質㗎,好似瑤柱咁一絲絲

✨韓式香腸

✨安格斯外群肉
肉感比較重,油脂不多
點少少鹽食,好有口感

✨和牛牛肋條
依款相對油香味較濃,好想要蒜片夾住食哇

✨月見牛腹肉
薄薄一片,落爐好快就熟透

美中不足月見太熟,唔係好掛到落牛肉片度

🌈紅燈沙冰/綠燈沙冰 $48
咁有主題性嘅沙冰冇理由唔叫埋啦
而且夠晒凍冰冰啱晒 🔴🟢

🌈椪糖曲奇雪糕 $38
屋企整唔到椪糖曲奇可以黎依度玩‼️
我同男朋友玩到笑瘋了
雪糕奶香味十足,非常邪惡