2K
2024-11-19 2684 浏览
🔥超人氣既火鍋放題,任何時段入座都係爆場!🫨 今次揀左2號餐,星期一至四每位$298另收加一。💰👀 無論係熟食﹑丸類﹑新鮮蔬菜﹑飲品﹑甜品等等都超多選擇,仲有乳鴿﹑麻辣小龍蝦放題任食!👅====—====—====—====—✦ 肉類 ✦🐂美國極黑和牛片﹑美國安格斯牛板腱﹑封門柳﹑美國牛肩胛片﹑巴西牛脷托﹑🐑澳汌羊肉片﹑🐖西班牙豬五花片﹑美國豬梅肉片⋄✦ 海鮮 ✦🦐海蝦﹑帆立貝﹑沙白﹑🐟脆鯇魚片﹑🦑爽脆墨魚﹑海蔘⋄✦ 熟食 ✦🐓花雕醉雞翼﹑醬爆糍粑﹑芝麻雞翼﹑燒乳鴿🕊️⋄✦ 其他✦美顏花膠﹑台北鴨血﹑鮮雞子﹑🐸田雞腿﹑🥟手包蝦肉雲吞﹑台北燕餃⋄✦ 熟食 & 涼拌小食 ✦🦞麻辣小龍蝦﹑台灣波波腸﹑炸魚皮﹑🥩午餐肉﹑響鈴﹑炸芋頭🍠🐟涼拌魚皮、雞翼尖、中華沙律等等⋄✦ 蔬菜 ✦🥬冰菜、皇帝菜、羽衣甘藍、蟲草花、豆苗、菜心、生菜、娃娃菜、金菇、紫蘿蔔、海帶結、淮山等等🌽⋄✦ 飲品 ✦🍶清酒、梅酒、汽酒、白酒、果酒、🍻啤酒、汽水、🧋珍珠奶茶、冷泡茶⋄✦ 甜品 ✦🍨Häagen-Dazs雪糕﹑MEGA雪條﹑脆皮朱古力雪糕﹑大量韓國雪條﹑🍰芝士蛋糕﹑各款布甸及奶凍🍮====—====—====—==

====—====—====—====—

🐓花雕醉雞翼﹑醬爆糍粑﹑芝麻雞翼﹑燒乳鴿🕊️

✦ 其他✦

✦ 熟食 & 涼拌小食 ✦
🦞麻辣小龍蝦﹑台灣波波腸﹑炸魚皮﹑🥩午餐肉﹑響鈴﹑炸芋頭🍠
🐟涼拌魚皮、雞翼尖、中華沙律等等

✦ 蔬菜 ✦

✦ 飲品 ✦

甜品

====—====—====—====—
📌店名:牛站 麻辣火鍋放題
📍地址:銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓
2024-11-12
2024-10-30 4886 浏览
天氣轉涼,夜晚放工諗唔到食咩,就去左銅鑼灣牛站打邊爐。夜晚人都多,但因為閒日加上銅鑼灣店夠大,唔使等位。今揀了SRF美國極黒和牛2小時任飲任食!眼見基本上個個都係點呢個餐,因為以300蚊有找的價錢,個SRF和牛質素真係好好!湯底揀了冬瓜瑤柱豬骨和招牌的麻辣。然後到自助區拎飲品及蔬菜。自助區,飲品豐富,無論凍飲、熱飲、鮮搾飲品、清酒,當然仲有珍奶!蔬菜、菇類好新鮮,仲有各種丸類、麵食、炸物和餐前小食等,呢度可以令人餐前都食夠3成飽!仲有各式甜品雪糕和甜點,每樣整齊排列,睇到都好開心。拎完蔬菜飲品返黎,點單美食已經上枱!美國極黑和牛SRF、美國安格斯牛板腱,大大塊,肉花均勻,而且入口肥美又不失肉味!牛舌彈牙爽口、encore左4轉。麻辣湯底配咩肉都夾,但一邊都要淥菜,所以清甜的冬瓜瑤柱湯就啱晒。必食仲有海鮮,海蝦好新鮮,隻隻彈牙。大蜆、花膠、脆鯇片、墨魚仔、海參仲有大大粒帶子,啖啖肉。魚皮、響鈴、都係打邊爐佳品,呢度啲魚皮大大塊脆卜卜,就咁食都好好食!! 響鈴入面仲有紫菜,真係無得輸,邪惡之極,但唔食又唔得!!!最後係食菜,翠綠的菜係邊爐佳品,食完一輪肉,食菜係最適合不過,金菇、豆苗、生菜
仲有各式甜品雪糕和甜點,每樣整齊排列,睇到都好開心。
魚皮、響鈴、都係打邊爐佳品,呢度啲魚皮大大塊脆卜卜,就咁食都好好食!! 響鈴入面仲有紫菜,真係無得輸,邪惡之極,但唔食又唔得!!!最後係食菜,翠綠的菜係邊爐佳品,食完一輪肉,食菜係最適合不過,金菇、豆苗、生菜、芥蘭,完全係食菜自由!!!
最後食甜品,布甸、芋圓、tiramisu,仲有必食的紅糖糍粑!!!食埋2杯雪糕收手了。滿足滿足。
2024-10-21
餐廳位於銅鑼灣二期好方便,已經再度二訪🤣一如既往有三款套餐,接近10款湯底選擇,有各種套餐選擇,分別美國精選牛套餐,美國極黑和牛套餐,特上牛小排🐮今次揀叼美國極黑和牛,肉質靚性價比高🤣上次喺其他分店試過蕃茄湯好食,今次試吓椰子雞湯味❣️🪄美國極黑和牛SRF、美國安格斯牛板腱、美國特級肩胛肉眼 個人推介極黑和牛😛肉質有油脂香,而牛板腱肉味多啲高質,其他配料仲有牛舌、封門柳等🪄其他火鍋配料台灣直送好似蛋餃,仲有烏冬、王子麵等等,各種菜類個人推介皇帝菜,仲有滷肉飯、小龍蝦🦞🪄飲品🍸提供3款較特別嘅酒類如燒酌清酒等,個人推薦自家製茶類,桂花烏龍冷泡茶,仲有各種台式飲品,鴻福堂支裝飲品🪄甜品🍧有 Haagen-Dazs杯裝已經值回票價🤣食多杯好快回本😎士多啤梨🍓最推薦,仲有其他甜品好似糯米糍,超級大滿足@beefstationcwb 🚩 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓#addifoodie #addifoodie銅鑼灣#foodie #hongkongfood #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #情侶美食 #H

🪄美國極黑和牛SRF、美國安格斯牛板腱、美國特級肩胛肉眼

🪄其他火鍋配料

🪄飲品🍸

🪄甜品🍧

@beefstationcwb
🚩 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓

#addifoodie #addifoodie銅鑼灣
#foodie #hongkongfood #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #情侶美食 #HKcouple #foodiecouple #美食 #香港美食 #香港餐廳推介 #香港好去處 #香港餐廳 #香港餐廳指南 #銅鑼灣餐廳 #香港打卡 #打卡 #銅鑼灣美食 #香港打卡好去處 #hkfoodie #香港探店 #akoya #日本菜 #銅鑼灣日本菜 #銅鑼灣 #牛駅 #銅鑼灣打邊爐
2024-08-14
香港有不少高質台式火鍋放題店,牛站麻辣火鍋放題就是人氣火鍋之一,120分鐘任食任飲,提供多款海鮮、乳鴿、和牛和火鍋配料小食超滿足,環境乾淨企理,坐位寬敞舒適,最岩和一大班朋友飲飲食食,咁多款美食一定夾到所有朋友既口味,真心誠實推介!龍蝦頭湯底火鍋必點!鍋入面真係有個龍蝦頭起個湯底入面,入口味道好鮮甜,和飲緊濃蝦湯一樣咁香濃咁好味~唔使額外再點調味料都好入味!美國安格斯牛板腱 牛肉油花分布平均,肉質較瘦,但鮮嫩多汁,中間透明的嫩筋口感Q彈有層次。必點美國牛肩胛片相比起和牛,佢嘅肉質比較堅實,有咬感,牛肉味香濃,都係必點!帆立貝帆立貝鮮嫩多汁,口感滑嫩,浸起龍蝦湯底一齊滾,鮮甜美味鮮甜沙白沙白肉汁鮮甜細膩,配上龍蝦湯底,食落口更鮮甜!手包蝦肉雲吞皮薄餡靚,內層包住超多蝦肉,蝦肉新鮮彈牙,必點!蛋餃蛋味香濃,入面包住爽滑既豬肉餡,好好食!青提燒酒充滿香甜嘅提子味燒酒,酒味比較淺,同一大班朋友一邊火鍋一邊飲酒,好正!芒果布甸芒果布甸軟滑,入面超多芒果肉,細細杯剛剛好,好美味芝士蛋糕芝士蛋糕入口面滑,上層加入咗香脆嘅曲奇脆粒,甜而不膩,我自己好鍾意,食咗三個👍榴槤糯米糍好少放題店提供,外皮口感煙

龍蝦頭湯底火鍋

美國安格斯牛板腱

美國牛肩胛片

帆立貝
帆立貝鮮嫩多汁,口感滑嫩,浸起龍蝦湯底一齊滾,鮮甜美味

鮮甜沙白
沙白肉汁鮮甜細膩,配上龍蝦湯底,食落口更鮮甜!

手包蝦肉雲吞
皮薄餡靚,內層包住超多蝦肉,蝦肉新鮮彈牙,必點!

蛋餃
蛋味香濃,入面包住爽滑既豬肉餡,好好食!

青提燒酒

芒果布甸
芒果布甸軟滑,入面超多芒果肉,細細杯剛剛好,好美味

芝士蛋糕

榴槤糯米糍
好少放題店提供,外皮口感煙韌,內餡果肉濃郁,榴槤味超香,好讚!

Häagen-Dazs
平時食放題,通常都係每人一個Häagen-Dazs,呢間放題最正嘅係佢嘅Häagen-Dazs係任食!曲奇嗰款就好似食緊Oreo餅咁香濃,推介!

洛神花茶
食咗咁多肥牛,梗係要飲番杯清爽嘅洛神花茶解膩啦,微酸嘅口感好開胃,養顏又健康!
2024-08-21
今晚收工去咗銅鑼灣二期「牛站(駅)麻辣火鍋放題」吃晚餐。店內座無虛席,好受歡迎👍🏻主打三款價錢的火鍋放題套餐,供應唔同級數嘅牛肉火鍋醬油醬料可以喺自助區自行配搭,另外仲有大量新鮮蔬菜、火鍋配料、甜品、雪糕雪條、冷熱飲品、糖果區及咖啡等等,無限任飲任食牛駅秘製麻辣鍋 + 冬瓜瑤柱豬骨湯招牌麻辣湯面上有一層厚厚的紅油,四種辣度可選,味道濃郁,麻辣香氣逼人🌶️冬瓜瑤柱豬骨湯相對上比較清甜,冇咁油膩SRF美國極黑和牛片和牛片好大塊,脂肪細紋分布均勻,熱灼2至5秒就食得,肉質軟嫩,牛肉味香濃美國牛肩胛片牛肩胛片的油脂相對豐富,肉質更軟嫩,帶點油脂感,正呀美國安格斯牛板腱牛板腱脂肪比較少,肉質有彈性,啖啖肉澳洲羊肉片 & 美國豬梅肉片肥瘦適中的羊肉片及豬梅肉片,質素不錯,各有特色台北鴨血鴨血Q彈,配麻辣湯就啱晒火鍋配料冰菜、皇帝菜、豆苗、羽衣甘藍、腐竹、蕃茄、粟米及冬菇等等食材都好新鮮,打邊爐好吸湯

牛駅秘製麻辣鍋 + 冬瓜瑤柱豬骨湯

SRF美國極黑和牛片

美國牛肩胛片
牛肩胛片的油脂相對豐富,肉質更軟嫩,帶點油脂感,正呀

美國安格斯牛板腱
牛板腱脂肪比較少,肉質有彈性,啖啖肉

澳洲羊肉片 & 美國豬梅肉片
肥瘦適中的羊肉片及豬梅肉片,質素不錯,各有特色

台北鴨血
鴨血Q彈,配麻辣湯就啱晒

火鍋配料
見呢幾日凍凍地,又想打邊爐,火鍋放題勝價比一定要高,牛站係牛控既天堂,一個價錢有齊srf 和牛、又有羊、豬同雞,又可以滿足我同🐷少量海鮮就够。肉質絕對唔馬虎,湯底唔會只有湯,真係堅多羊腩,又够淋,腐竹唔够仲可以去自助區都仼拎。放題自助區飲品種類每次都有新款,雪糕就一定有Häagen-Dazs,🐷就次次食童年回憶藍鐵人🤣我自己其實鍾意食自助區有既糖果、爆谷、仲有珍珠奶茶、楊枝甘露😆另外又有唔同既清酒🍶選擇❤️

另外又有唔同既清酒🍶選擇❤️
5天前 0 浏览
天氣轉涼,又到咗密密打邊爐嘅季節😋自助區選擇十分豐富,前菜、水果、飲品、糖水、台灣腸、甜品、醬料、打邊爐嘅配料……….真係數都數唔晒!配料種類多元化,十幾款選擇任你自己調校!蔬菜類一如既往嘅新鮮,又乾淨!今次Häagen-Dazs雪糕有我最鍾意嘅夏威夷果仁味!次次味道都唔同,次次都會有驚喜!飲品方面就拎返我最鍾意嘅白桃烏龍,打邊爐熱熱地飲返一啖冰凍嘅飲品下火係最舒服嘅!牛肉類試了SRF美國極黑和牛片、美國安格斯牛板腱、牛舌等!牛舌柔嫩,不知不覺間可以食咗好多件!海鮮類脆鯇魚片、鮮甜沙白及鮮甜海蝦,每次必叫嘅海鮮三寶!

天氣轉涼,又到咗密密打邊爐嘅季節😋

自助區

牛肉類

海鮮類
脆鯇魚片、鮮甜沙白及鮮甜海蝦,每次必叫嘅海鮮三寶!

6天前 0 浏览
趕客走/由於朋友想吃火煱叫我介紹'之前在尖沙咀食過覺得店員態度及服務不錯/由於朋友在銅鑼灣較方便/原本朋友打算去5樓牛大人/但牛站銅鑼灣分店我想一試/結果呢間牛站既店員提前50分鐘巳叫埋單付款/態度不友善/唔打算介紹朋友去銅鑼灣分店吃/尖沙咀店員較有禮貌!銅鑼灣店員冇禮貌/趕客走/
2024-12-05 0 浏览
天氣開始涼,又係打邊爐嘅時候,一想打邊爐就會去依間麻辣火鍋放題,每次黎都會叫2號餐SRF美國極黑和牛片,除左和牛片任食之外,仲有美國安格斯牛板腱、海鮮、封門柳、西班牙豬五花肉、花膠等火鍋配料,重點小食有燒乳鴿皇、芝麻雞翼同紅糖糍粑都係任點任食打邊爐之前叫左每人一件乳鴿過口癮先,送到黎都仲係熱辣辣,乳鴿燒得好入味,完全不輸出面係酒樓食質素芝麻雞翼同糍粑係一般日本放題都食到,估唔到打邊爐都有得叫,炸得夠香脆,仲要係我至愛,超開心湯底今次揀左香辣沙嗲鍋,本身湯底中都有豬骨同蜂巢豆腐等材料,湯底非常濃郁,沙嗲香味撲鼻,食落唔會漿口又帶香辣味,淨係灼片牛肉都已經掛哂沙嗲湯汁,好惹味牛肉肉質雪花紋好平均,每片只需灼2-3秒就食得,肉質薄得黎都保留到牛肉原有濃郁味,另外仲叫左海蝦同帆立貝,同樣好新鮮而醬料、蔬菜、餐前涼拌小食同火鍋配料等都係自行係外面任拎任食,多達幾十款選擇熟食小食仲有香辣小龍蝦、台式一口腸同台南肉燥飯,真係未打邊爐都已經食到半飽酒精飲品、非酒精飲品同甜品都有好多選擇,食完打邊爐真係要留返個肚食甜品真心推介嘅麻辣火鍋店,坐得舒適,野食飲品種類繁多,總有款啱食,性價比好高!

2024-12-03 0 浏览
天氣凍左 又係去食邊爐嘅時候喇~最鍾意牛駅乾淨企理的自助區 有勁多唔同種類嘅蔬菜、丸類、豆品類豆苗、冰菜真係好少會響打邊爐放題出現冷盤區就有西瓜、龍珠果同埋各式各樣麻辣小食鳳爪、雞腎、海蜇,令人胃口大開 再返位點牛肉 最鍾意美國極黑和牛SRF牛肉味濃郁得嚟唔會好肥 仲點咗大蝦同帆立貝蝦肉大大隻爽口彈牙 蜆肉亦都好飽滿鍾意食香口嘢嘅 點少得繼續食高質炸雞翼同脆皮乳鴿仲係唔夠飽就有新竹米粉、出前一丁、王子麵等等最後當然唔少得甜品啦鍾意食細細件嘅甜品又得 食雪糕回本就更加唔少得啦
天氣凍左 又係去食邊爐嘅時候喇~
最鍾意牛駅乾淨企理的自助區
有勁多唔同種類嘅蔬菜、丸類、豆品類
豆苗、冰菜真係好少會響打邊爐放題出現

冷盤區就有西瓜、龍珠果同埋各式各樣麻辣小食
鳳爪、雞腎、海蜇,令人胃口大開

再返位點牛肉 最鍾意美國極黑和牛SRF
牛肉味濃郁得嚟唔會好肥 仲點咗大蝦同帆立貝
蝦肉大大隻爽口彈牙 蜆肉亦都好飽滿

鍾意食香口嘢嘅 點少得繼續食高質炸雞翼同脆皮乳鴿

仲係唔夠飽就有新竹米粉、出前一丁、王子麵等等

最後當然唔少得甜品
鍾意食細細件嘅甜品又得 食雪糕回本就更加唔少得啦
2024-12-02 419 浏览
最近天氣凍凍地,梗係去打邊爐暖下身☺️ 今次去咗銅鑼灣食依間任食台式火鍋放題🤗 裡面裝修明亮光鮮,門口一排過嘅門柱,每一條上都印有別具意思嘅字句❤️ 文青感十足👍 打卡一流🥰 今次㨂咗SRF 美國極黑和牛片放題套餐🤭 和牛片色澤紅潤明亮,好鮮好嫩❤️ 食落軟嫩可口,充滿牛香🤤 不能錯過✅ 套餐還包括多款精選海鮮😍 例如帆立貝、蜆肉、花膠、海參等等✅ 全部都係無限量供應,保證食得過癮😆 熟食方面有烤乳鴿皇、芝麻雞翼等惹味小食😋 最特別係有紅糖糍粑😍 味道都幾貼近正宗口味☺️ 外脆內軟,紅糖漿甜美甘香❤️ 自助區還有大量火鍋配料任君選擇🤗 丸類菜蔬樣樣齊✅ 當中更有不少地道台灣美食😉 真係超正🌟 甜品區仲有無限量Haagen Dazs 雪糕提供喲❤️ 記得留肚食返夠本😎

2024-11-25 456 浏览
呢間次次經過都爆多人食嘅牛站終於試左SRF美國極黑和牛片放題 $298揀左中價果個set,因為最平果個無得食乳鴿、花膠果啲🫣呢個餐主要任食有極黑和牛片🐮、安格斯牛板腱、五花片🐷、帆立貝、封門柳、田雞腳、花膠、海蔘、乳鴿🐥等湯底有8款,見有款係龍蝦頭鍋😳就試左呢個,味道鮮美味道有啲似龍蝦湯🦞自助區:火鍋料款式應有就有,乾淨企理,而且蔬菜類🥬夠新鮮,丸餃類品質都好唔錯👍🏻仲有好多冷盤(涼拌魚皮、雞翼尖、小龍蝦🦞…)、滷肉飯等等,唔錯🤓自助區同時有飲品櫃,除咗基本嘢,仲有冷熱清酒🍶、白酒🥂、啤酒🍻任飲甜品:甜品有幾多款式吓,Häagen-Dazs雪糕🍦、糖水(e.g. 楊枝金露、椰汁雪燕、仙草芋圓)、布朗尼、泡芙、榴槤糯米糍、紅糖糍粑…數唔哂😂試左好幾款都ok無中伏overall:放題時間有2個鐘,整體食身選擇多,肉類質素好,大大片👍🏻自助區款式多、企理,而且平日都咁多人食質素點都有啲保證,記得一定要book位
呢間次次經過都爆多人食嘅牛站終於試左

SRF美國極黑和牛片放題 $298

自助區:

甜品

overall:
2024-11-13
2024-11-22 537 浏览
天氣凍就要打邊爐😆 喺銅鑼灣行完街決定要食「牛站」,之前食過質素好高🤩 環境大 乾淨企理,食物選擇好多又高質 食到捧住個肚走😆😆2人晚市消費 $656💰120分鐘大滿足有3個套餐揀,我哋揀咗「2號 SRF美國極黑和牛片餐」🍽️ 肉食愛好者必點,首先入座就點鍋底,今次揀咗好健康開胃嘅蕃茄豬骨湯底🍅 爽口彈牙😋 極黑和牛肉質鮮嫩,油花分佈均勻,口感一流 真係食到唔想停🤤🤤 搭配醬料,味道更加出色仲有好多美食,脆鯇魚片、美國安格斯牛板腱、美顏花膠、封門柳、爽脆墨魚、西班牙豬五花片、田雞腿、燒乳鴿皇、海蔘、帆立貝、美國牛肩胛片、澳洲羊肉片、巴西牛脷托、美國猪梅肉片、花雕酒雞翼等等,全部都好好味!自助任選區有多款美食,無論係新鮮嘅火鍋配料、甜品糕點、前菜、生果,定係各式各樣嘅飲品,應有盡有,隨心所欲搭配。另外仲有台式魯肉飯,好惹味😆最後仲有超多款口味雪糕雪條任食😋😋 好滿足!

2人晚市消費 $656💰

最後仲有超多款口味雪糕雪條任食😋😋 好滿足!
2024-11-17 1026 浏览
每個月都會心癢癢同同事嚟食lunch因為性價比實在太高每日唔使$300,超過130款食物任食仲有飲品甜品雪糕首先湯底已經有好多選擇,我哋揀咗麻辣椰子雞鴛鴦鍋椰子雞湯非常清甜,而且十分足料,雞件份量多,雞肉仲好滑添然後可以掃QR code落單雖然係任食,但係牛肉選擇都唔少而且仲好高質,我最鍾意SRF美國極黑黃牛仲有唔同海鮮配料而外面自助吧,都有好多火鍋配料自取各款丸類,蔬菜都好多選擇,特別仲有冰菜仲有即刻炸嘅午餐肉、魚皮、響鈴、芋頭等….除咗汽水,一定要試吓佢嘅自家製茶,仲有糖水添調味料都有10幾款,不過湯底已經好夠味最後記得一定要食埋雪糕
每個月都會心癢癢
同同事嚟食lunch

因為性價比實在太高

每日唔使$300,超過130款食物任食
仲有飲品甜品雪糕

首先湯底已經有好多選擇,我哋揀咗麻辣椰子雞鴛鴦鍋

椰子雞湯非常清甜,而且十分足料,雞件份量多,雞肉仲好滑添

然後可以掃QR code落單

雖然係任食,但係牛肉選擇都唔少
而且仲好高質,我最鍾意SRF美國極黑黃牛
仲有唔同海鮮配料

而外面自助吧,都有好多火鍋配料自取
各款丸類,蔬菜都好多選擇,特別仲有冰菜

仲有即刻炸嘅午餐肉、魚皮、響鈴、芋頭等….

除咗汽水,一定要試吓佢嘅自家製茶,仲有糖水
調味料都有10幾款,不過湯底已經好夠味

最後記得一定要食埋雪糕
2024-11-14 994 浏览
已經唔記得第幾次黎銅鑼灣牛站,多數都係黎幫襯佢4個鐘任食晏仔。最好係星期六都有得食。大多數邊爐燒肉舖一開張時質素好好,但好快就keep唔倒,但係牛站到而家食材依然高質新鮮,所以我哋次次都冇懸念地食最貴嗰個餐,最鍾意食佢啲鮑魚,新鮮爽口一啲都唔un,一次可以食10隻以上。自己覺得牛最好味係牛小排,絶對唔會紙咁薄,厚薄適中,滾5-6秒就食得。佢有好多野食可以order, 牛豬雞羊,熟食煎炸嘢都有得叫。另外自助bar有海量菜,丸,麵,魚皮,麵筋等等等,數唔晒。嘢飲,甜品,雪糕都係自助任拎。最想讚佢個椰子水,嗰人我見住佢哋開原盒街買倒嘅椰子水就咁refill 落部機度,完全冇溝水👍🏼👍🏼😋😋